Sluta röka - Detta kan hjälpa dig

Vilken rökare har aldrig tänkt att sluta röka? Dessa instruktioner och instruktioner kommer att göra det lättare att lämna rökaren, cigaretten undvaras. Vi kanske kan göra den här gången!

Vad kan man förvänta sig när man slutar röka

Om man röker en andas nikotin i lungorna. Nikotinet absorberas därefter i blodet och kommer att penetrera hjärna och andra delar av kroppen. Kroppen vänjer sig nikotinet som ligger i systemet. Så snart som kroppen anpassar sig till förekomsten av nikotin, kommer den att reagera när de slutar röka. Denna reaktion kallas nikotinabstinens.
När du slutar röka, kommer din kropp reparera sig själv. Medan kroppen arbetar för att bli av med nikotin, kan en orsaka problem för en del eller alla av effekterna av nikotin tillbakadragande.
De innefattar:
  • humörsvängningar
  • förändringar i sömnmönster
  • förändringar i matvanor
  • sug efter nikotin

Andra symtom kan vara:
  • kliande händer eller fötter
  • förstoppning, gas eller magsmärtor
  • hosta eller muntorrhet
  • yrsel eller huvudvärk

Detta råd kommer att göra det lättare att sluta röka

Tveka inte! Man måste tro att man kan göra cigaretten. Kom ihåg saker man har redan gjort i livet. Få motivationen kommer hit för att möta denna utmaning.
Människor runt som är närmast missbrukaren måste respektera beslutet. Kanske kan du också berätta för dem att fritt rökare till nästa gång lite mer irriterad än vanligt.
Ge en avskedsfest eller en symbolisk satsning just nu ett stopp.
Få support och information till en läkare när man överväger att lämna cigaretten. Läkaren kanske kan erbjuda ytterligare hjälp åtgärder, troligen en blir nikotinplåster kommer att återbetalas.
Motion är alltid bra för blodcirkulationen och humör. Gå ett par gånger i veckan kör utanför eller följa en träningsschema med ett fitnesscenter. Det är också viktigt att en är involverad. Tristess ökar suget efter tobak.
I trängande behov av en cigarett kan göra andningsövningar. Det liknar yoga. Men bara ett fåtal djupt andas in och ut kan även göra underverk.
Kanske kan man tänka sig hypnos eller självhypnos. För detta måste en vara från en specialist. Tanken är att den presenterar sig som en icke rökare. En för att påminna om att någon vill erbjuda en cigarett och att det helt enkelt som en icke-rökare svarar.
Förmodligen är det bra, som man skulle vilja sluta röka långsamt, för att ge cigaretterna till en annan person, så att man måste gå tigga varje gång och tigger om stickande en pinne.
Det är också möjligt att stoppa i grupp röka. Ofta hittar man stöd i tider när det är svårt. Denna metod används ofta och har en verklig chans att lyckas.
Gå en gång förbi tandläkaren och njuta av den friska mun som de har nu. Försök att hålla det på så sätt. Den överdrivna rengöring av tänderna kan också minska suget efter en cigarett.
 Belöna dig själv vid vissa tidpunkter som folk har slutat röka. Unna dig middag, köpa något du gillar eller efter ett år, kanske till och med en resa från. Detta kommer att bli ett bra incitament.
Håll dig borta från barer eller platser där det är mycket frestande för en rökare att hugga en cigarett.
Tänd ett grässtrå eller en tandpetare i munnen. Detta kan ge en överraskande känsla av fullkomlighet.
Kom ihåg att det inte bara stannar för sig själv utan också för nära och kära. Kanske är det bra att ta en bild av dem på sidan varje gång man tänker på en cigarett.
Och regelbundet hur mycket pengar du kan spara genom att sluta röka ut.
Lycka till!
(0)
(0)
Tidigare artikel Bildningen av DNA och RNA
Nästa artikel Elektroencefalogram

Kommentarer - 2

Nu stoppas tjocka 4,5 år sedan. Jag började problem med mina ben och var mycket rädd och tänkte på fem år, kanske jag har fått veta att jag har lungcancer och då är det för sent. Det skrämde mig särskilt med tanke på viljan att hålla igång. Tryggt kan jag säga att jag är en icke-rökare! Din senaste gyllene tips "Och ofta tänka på hur mycket pengar du kan spara genom att röka för att lämna." Var inte för mig ändå. Eftersom jag gick igenom missa cigaretten letar efter andra incitament och det ännu en gång tillbringade mer pengar än när jag var rookte.Zelfs mina små besparingar var svårare på en ny köksutrustning, kläder, utflykter, etc. etc. Jag gav upp en gång verkligen för mycket; "Jag har fortfarande sparade pengar, eftersom jag inte längre används till tobak." Kanske något dumt, men hey samtidigt rökavvänjning du inte är på sin ljusaste. Hur som helst, det är alla landade på fötterna och jag är mycket glad att jag sluta röka!

Kära, så det kommer alltid att vara, tror jag, spara pengar på en, och spendera dem på något annat. Men jag kan förstå idén, jag skulle göra samma sak. Är glad att du fortfarande inte röker. Hälsa NR.1 ... och pengar kommer, pengar går.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha