Säljes Primark: startdatum för försäljningen

Primark modekedjan upplever en betydande tillväxt i Nederländerna och Belgien. Primark är särskilt populärt på grund av de låga priserna. Under försäljningsperioder såsom sommar försäljning och vinter försäljning är mode mer fördelaktigt. Men Primark har också en sommar försäljning eller vinter försäljning? Och när försäljningen börjar att säljas i Primark? All information om försäljning och startdatum för sommarrea och vintern försäljning sammanfattas på Primark.

Modekedjan Primark

Primark bildades 1969 i Dublin, Irland. Efter betydande expansion i Irland och Storbritannien under de följande decennierna, följt 2006 flyttade till det europeiska fastlandet. Efter öppnandet av filialer i Spanien följde också butiker i Österrike, Portugal, Tyskland, Belgien och Nederländerna. För närvarande har den Primark mer än 300 kontor i totalt. Primark produkter lämpar sig för både män, kvinnor och barn.

Primark standard låga priser

Primark är känt för sina låga priser. Priserna är så låga på grund Primark räknar låga marginaler, stora inköp och satsa på hög kvalitet logistik. Vad är också slående är att Primark inte använder reklamkampanjer, är användningen av word of mouth.

Primark butiker Nederländerna och Belgien

I Nederländerna och Belgien, antalet Primark butiker snabbt. Det förväntas att antalet Primark butiker i Nederländerna och Belgien på lång sikt kommer att uppgå till cirka 25 butiker. En översikt över alla öppna och planerade Primark butiker kan läsas på Primark: ström och planerade butiker.

Webbutik Primark

Primark till skillnad från många andra modekedjor själva inte äger webshop. Primark har under många år visat sig inte vilja egen webbutik eftersom det är för dyrt och eftersom logistiken många fötter hade jorden. Ändå är butikskedjan för närvarande sätta steg i online-försäljning av mode. Till exempel finns det flera dussin artiklar Primark säljs via onlineplattformen från Asos. Detta test kommer Primark studien om de vill ha sin egen nätbutik. Relaterade Primark shop: på nätet köpa Primark mode.

När försäljningen på Primark?

I Nederländerna finns det inga fasta datum för försäljningen. Detta måste ske genom försäljning under hela året. Primark själv har inga större försäljningsperioder. Detta beror delvis på att marginalerna på produkterna är redan så låg att en omfattande försäljning inte är möjlig. Jo det finns hela året regelbundna delar av sortimentet som erbjuds. I Nederländerna varje år två större perioder av försäljning, nämligen sommar försäljning och vinter försäljning. Sommaren försäljningen sker ungefär under månaderna juni och juli, vinter försäljning under månaderna december och januari. Under denna period finns på Primark ofta mer artiklar än vanligt rabatterade.

Datum sölden Belgien

De termer som används i Belgien till salu perioder är försäljningsartiklar och fynd. Datumen för försäljningen är lagligt i Belgien:
  • Vinter Olden januari 03-31 januari
  • Sommar Olden: 1 Juli - 31 juli
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Vem kan berätta för mig definitivt bekräfta Primark Eindhoven den 1 maj är öppen och vilka är de öppettider vänligen?

Jag tror sedan tillämpa normal kontorstid, i Nederländerna, 1 maj inte firas. Vill du vara säker på det 100% då jag ringa upp telefonnumret.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha