Slagsmål fetma genom att ändra livsmedelsmönster

Fetma är den medicinska termen för att vara för fet. Övriga villkor inkluderar fetma, övervikt, fetma och övervikt. Överskottsenergi äts den lagras som fett. Under de senaste decennierna, människor kommer att få tjockare. Kosten har också förändrats dramatiskt. Det har att göra direkt med varandra. Kött, socker, mjöl, transfetter, fruktossirap, droger och alkohol är det mest gödning i samhället. Vissa forskare säger att genetisk predisposition är viktigt, men det är nonsens; det förklarar inte varför de senaste 25 åren har den genomsnittliga människan blivit mycket tjockare. På samma gång, konsumtionen av sockerarter, läkemedel, mjöl, fruktossirap, kött och alkohol ökat.
Tjock skoter ryttare

Innehåll:

  • Derivat vs rena produkter
  • Tidigare bara vokoren
  • Socker från läsk och kost
  • Fetma som en bieffekt av medicinering
  • Öl
  • Kött
  • Transfett
  • Fruktossirap
  • Kombination av gödning inom industriprodukter
  • Vad då?

Derivat vs rena produkter

Vi äter fler och fler produkter och mindre rena produkter. Vad är ett derivat? Tänk dig att du har en påse med hela vetekorn. När du slipar detta så finns det fullkornsmjöl. Det är rent och endast en gång förädlad produkt. När detta sedan siktas vetemjöl, all fiber och kli, och olika andra näringsämnen som har smälta mjölet extraherades. Det fortsätter att blomma över, och det är svårt att smälta. Kroppen omvandlar kolhydrater, ett samlingsnamn för stärkelse och socker till kroppsfett. Kolhydraterna från vitt mjöl produkter är en viktig orsak till fetma. Varför? Eftersom vit, sitter dåligt smält blomma i en stor mängd produkter. Bröd, pasta, såser, soppor, kakor och tårtor innehåller alla inget mjöl och hela vetemjöl.

Tidigare bara vokoren

När en produkt där hela vetekorn har bearbetats för att köpa, ska du köpa Fullkornspasta och fullkornsvete spaghetti. Även bara bröd från snabbköpet som innehåller brunfärgad blomma. Endast ekologiska bagerier har bröd fullkornsvete. 100 år sedan nästan alla bruna fullkornsbröd fortfarande verklig. Genom insatser av företagen att maximera vinster vår kost har försämrats i kvalitet. Bra kost fortfarande existerar, men det är mycket dyrare än de livsmedelsproducerande fabriker.

Socker från läsk och kost

Socker är en känd beroendeframkallande gödning. Socker är en drog. Om du äter socker eller läsk du drar till socker snabbt efteråt igen. Du behöver alltid mer. Du får så mycket socker i kroppen gör ingenting men omvandla den till fett. Socker och vitt mjöl kan öka risken för fetma tillsammans. I nästan alla såser och kex är socker eller socker i kombination med blomma. Ofta finns det fett och transfetter även när. När mjöl, socker och transfetter äter i form av en cookie, damm äta gödning tre samtidigt.
Tjock zonaanbidster

Fetma som en bieffekt av medicinering

Mediciner kan också göra dig fetare. Fetma är en känd biverkning av många läkemedel. Eftersom vissa läkemedel kommer att förändra balansen av bakterier i magen och tarmarna. Tarmfloran inte längre möjlighet att effektivt smälta maten. Endast de lättsmälta sockerarter snabbt absorberas av kroppen. Av dessa kommer sedan ett överskott och det blir tjock.

Öl

Öl är en välkänd göra dig fet. Det gäller inte för personer som är en eller två glas eller flaskor av dryck per dag. På helgerna finns det människor som tar mer än 10 drinkar. Uppenbarligen händer det att även genom veckan. Vissa grupper gör det till en sport att dricka så mycket som möjligt. De gör varandra klokt det är en bra sak att kunna dricka mycket. Liquor är något dåligt för hälsan. Alkohol är den enda auktoriserade hårt drog- och alkohol Dessutom är det största problemet i Nederländerna och många andra västländer. Alkohol omvandlas av kroppen till socker och fett. Det finns visdom i begreppet öl magar. Öl och sprit ni verkligen bli tjockare än vin. Detta betyder inte att vin är hälsosamt. I Österrike säger en annan färgad folklig visdom: Ein Mann ohne Bauch ist kein Mann.¨ Daarme innebär att man måste vara en hel del alkohol dricker, annars är det bara en rolig kille. När det gäller din hälsa du skulle vara bättre en rolig kille än en öl drinker.
Tjock skol

Kött

Kött innehåller fett och överskottsenergi. Det finns därför ett stort gör dig fet utan många människor är medvetna. Det finns också en annan mekanism är på jobbet så att köttet leder till fetma. I kött är många ämnen som kroppen inte kan använda. Man kunde klassificera dessa substanser som toxiner för kroppen. Eftersom kroppen det placeras på för att bearbeta små mängder av gift, som behöver inte vara ett problem. Men i vissa länder som Tyskland och USA man äter ett halvt till ett kilo kött per måltid. Som ett resultat finns det för mycket gift i kroppen för att hantera på en gång. Kroppen reagerar på giftet angrepp av giftet som ska kapslas in i fett, så det kan inte orsaka någon skada. Därefter sätter kroppen i sig, i syfte att upprätthålla de fettskikten, så att de gifter förblir ofarliga. Först när länge inga gifter äts, till exempel genom att äta vegetariskt, kroppen kommer att gå ner i vikt igen. Det är därför inte konstigt att fett vegetarianer är praktiskt taget obefintlig.

Transfett

Transfett finns i mjölk, vilket är en naturlig form av transfetter. Onaturliga former av transfetter sitter i stekolja, sojaolja, majsolja, salladsolja och margarin. Om det finns en etikett med kex att det finns hydrogenerade vegetabiliska oljor, tillverkaren faktiskt innebära att det är farligt transfett. Även vissa billiga sorter solrosolja är faktiskt transfett. Transfett är en relativ nykomling till fetma orsakar. Det är en produkt av fetter industri som har många skadliga effekter på folkhälsan, inte bara fetma. Transfett minskar effekten av omega3vetzuren från friska vegetabilisk olja. Dessutom förändrar transfetter sammansättningen av naturliga fetter i människokroppen som vi kallar lipider.

Fruktossirap

Fruktossirap är en mycket derivat. Det är ursprungligen gjord av majs, men det verkar vara absolut inte mer. Det erhålls genom syntes majssirap, som är billigare för industrin att använda än socker från sockerrör eller sockerbetor. Fruktossirap, men är ännu svårare för kroppen att smälta än socker. Eftersom sötman är inte riktigt nice, snarare för söt gravid, produkter med fruktossirap innefattar ofta vanligt socker, ofta i kombination med kemiska sötningsmedel i andra produkter som används som en sockerersättning.

Kombination av gödning inom industriprodukter

Alla slakt ämnen är färdigförpackade produkter som erbjuds konsumenterna frestas efter en psycholgisch subtilt verk reklamkampanj för att köpa något. Kombinationen av olika förtjockningsmedel i en enda produkt förstärka fetma effekt. Varför är en croquette ultimata fett? Eftersom det finns transfetter, det stekt i transfetter, finns i vitt mjöl och lite kött. Varför är du fett cookies? Eftersom det finns socker, mjöl och transfetter i den. Varför är du fett såser från burkar? Eftersom det transfetter, socker och vitt mjöl är, liksom i kex, dessutom bara i en annan sammansättning. Vem ska läsa etiketterna på burkarna kommer att se att produkterna består till stor del ökända gödning.
Frukt

Vad då?

Dieter inte hjälpa. Vi vet nu så väl under hand. En total förändring av kost hjälper. De som vill gå ner i vikt ska inte behöva välja en tillfällig diet men för resten av sitt liv. Att äta färskvaror är nyckeln till att bli av med överflödigt fett. När detta är gjort i kombination med största möjliga minskning av narkotikamissbruk, måttlig alkoholkonsumtion och undvika produkter Warin mjöl, fruktossirap eller socker införlivas går långt. Gör dina egna juicer, smoothies genom att pressa frukt och grönsaker för att blanda dem. Gör din egen sås från färskvaror. Peel gång en potatis i stället för att äta chips. Köp brunt ris i stället för vitt ris. Ät ekologiskt fullkornsbröd. Och försöker att äta så lite som möjligt kött. Kort sagt, du sätter på att äta frön, nötter, frukt, baljväxter, grönsaker, mejeriprodukter och spannmål och du ser att feta-kommer att tillhöra det förflutna.
(0)
(0)
Tidigare artikel Vietnames desserter

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha