Slå upp tystnaden

Gullis Samuelsson April 24, 2016 Miscellanea 17 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
På tv ser vi bekanta människor söker tystnad, med insikten att det är hur bra det kan vara. Detta betyder inte att betyg inte också behöva ljuga. Detta var tidigare bara på de kommersiella stationerna, public service-företagen har nu samma defekt. Men tar detta är kärnan i ?? söka tystnaden ?? bort. Populärt eller inte, kan det göra någon bra för att ens hitta tystnaden för kortare eller längre perioder.

Tystnad ??

Vi har inte alltid inser det, men hur ofta vi verkligen är i ett tyst rum / område? Ett utrymme där vi kommer till våra egna tankar. Detta är mycket ovanligt, eftersom vi bodde i rörelse i dag, att tjäna pengar, familjens och körs ?? världen övervaka ?? och det finns så mycket mer.
Ändå att tystnad är nödvändigt att upprätta ett samtal med dig själv. Ditt huvud är och kommer att förbli aktivt engagerade som du inte kommer till denna tystnad. Ett ögonblick din hjärna att vänja sig det ?? att inte behöva tänka ?? och först då kommer du till ditt sinne rent. Varvid nästa fråga är eller kan vara, vad är mervärdet av tystnad.

Mervärde

Alla kommer att någon gång i livet för ett antal viktiga frågor i livet. Många människor kommer att känna igen det som klimakteriet ?? ?? eller andropausen ?? ?? hotande någonstans i livet. Om det inte är en kamp för alla, men många människor gör. De exempel som mannen vill uppleva plötslig eller det är fortfarande viktigt och en ung kvinna opduikelt eller ens unga Gud tänker hans och hans cykel kommer att gå på turné. Men den kvinna som någon gång undrar om smutsiga blöjor sanering, som har stor väg bytas ut mot ett deltidsarbete och tävlade från skolan, på jobbet, hemma, på idrottsförening eller vad de tidigare hade tänkt.
Ideal
Alla har ideal och du ofta utvecklas från din tonåren och gå efter så ge din tolkning träning i arbete, familj, fritidsintressen etc. Men inte alla går som det var ursprungligen tänkt och det går som avsett , är det över tiden är fortfarande saken jagar dig och njut av ditt liv?
Men det är också möjligt från en annan utveckling en tanke att varje gång du behöver något. Tänk på en stor händelse i din närhet som den oväntade döden av en person, eller du kommer att upptäcka att du faktiskt inte gillar så mycket av dig själv. Det kan alla vara en anledning att stå stilla för tillfället, dina känslor, din framtid och ditt förflutna. Var är du nu och vart du vill åka.

Söka

Sorlet av dagen ger sällan upphov till reträtt när du tänker om dig själv och situationer. En dag i bastun, kan du få lite lugn erbjudande är inte tillräckligt för att verkligen söka efter tystnaden att komma till dig. Du behöver så snabbt som ?? s fyra till fem dagar för att frigöra den normala hektiska liv och du känner dig bekväm att gå i tystnad.
Några exempel på hur du kan komma till dig själv, som kan tas för givet att du inte har någon mobiltelefon, tablett eller bärbar dator med dig.
  • Naturen där du måste bestämma vad naturen du gillar mest själv. Den gröna skogen, den stora myrar och sanddyner eller vågorna i havet.
  • Hitta ett kloster för att hålla en lugn vecka. Vanligtvis dessa kloster är allt tyst, där du kan gå i tystnad också underbara.
  • Lite längre bort finns även i avlägsna områden i Frankrike eller Spanien platser för uthyrning. Detta kan vara gemensamt och ordnade, men också från enskilda stugor där man måste förlita sig helt på dig själv.
  • Särskild ?? tystnad ?? resa med en hel del tid reserveras i en vacker miljö och en del delade tid med dina medresenärer. Till exempel, ofta i kombination med yoga eller tai chi klass.
  • Behöver du hjälp med att förverkliga din tystnad, det finns turer där du kan gå proffs och support.
  • Lär dig att meditera på en professionell kan också hjälpa dig att hitta lugn stund. Detta kan göra dig när du kan meditera också gälla hemma. Eftersom det är mycket mer intensiv, regelbunden meditation tid, kan du också ge svaren. Om du själv vet att du inte låter svälja genom massorna av dagen.

Slutligen

Oavsett om du gör det själv eller om du behöver hjälp, varje tysta perioden beror ge det ett seriöst sätt, behandlingen av de frågor om livet som du bokat. Även om du går med någon annan, är det fortfarande meningen att du söker tystnad inom dig själv. Med eller utan hjälp, måste du göra det alltid själv.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel 2007 sommar mode
Nästa artikel Sömn, drömmar och liv
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha