Skulder och din hälsa

Ingelöf Wahlgren Februari 27, 2016 Miscellanea 23 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Skulder kan orsaka dålig hälsa. Om du är i en finansiell kris är det viktigt att ta hand om din hälsa. Stress som orsakas av att vara i skuld orsakar också många fysiska symptom.

Skulder och hälsa

Skulder inte bara finansiell stress, men skuld du också få en hel del annan psykisk stress. När människor är i skuld då de stanna kvar nästan hela tiden att tänka på. Människor som är i skuld och sjunker längre och längre bort sina bekymmer och stress blir större. Skulder kan vara en källa till många hälsoproblem.
Sambandet mellan att vara i skuld och nivån på hälsa är verkligen där och är tillämplig för människor i alla åldrar, yrken och inkomstnivåer. Forskning har visat att ha en skuld alltid påverkar hälsan hos gäldenären, oavsett ålder. Storleken av de hälsoproblem kan variera, men problemen finns.

Stress på grund av skuld

Stress, som ibland bara som en psykisk störning ses är faktiskt orsaken till en hel del hälsoproblem. Dessa inkluderar hjärtsjukdomar, diabetes, magsår, högt blodtryck, och i vissa fall, finns det vissa former av cancer som kan orsakas av stress. Bortsett från dessa, det finns många andra förhållanden som kan uppstå som en följd av den stress som orsakas av ett fel.

Hälsoproblem som orsakas av finanskrisen

Forskning visar att stress under en finanskris kan leda till sömnbrist, vilket kan orsaka viktökning igen men också migrän och matsmältning. Det finns också gott om psykiska störningar som kan orsakas på grund av stress under en finansiell kris. Det finns också människor som råkat i svår depression på grund av sina skulder. Brist på koncentration är något som alla människor står inför ekonomiska svårigheter. Människor blir också mer irriterad och upprörd utan anledning.
De hälsoproblem som kan uppstå varierar kraftigt per person. En person underlättas av en finanskris skjul än den andra personen. Så människor som är mer benägna att ångest och stress löper också större risk att utveckla hälsoproblem på grund av de skulder de har.

Extrema konsekvenser av skuld

Den frustration och psykisk stress som orsakas av skuld kan också få extrema konsekvenser. Det finns fall där människor i mitt i en finanskris har begått självmord.

Hur får man ut av finanskrisen?

Vi har sett hur de hälsoproblem till följd av skuld, men vi ser också att människor får djupare i skuld. Detta beror på att en viss vana att ådra sig kostnader för saker som egentligen inte behövs.
Stress, och därmed mer allvarliga hälsoproblem, förhindrar det är viktigt att vara positiv och absolut inte ge upp. Du bör börja planera dina utgifter så att du så småningom bli av med dina skulder.
Det bidrar också till att prata med en god vän eller en familjemedlem för moraliskt och känslomässigt stöd. Samarbetet i familjen bidrar till viss del för att minska stress och oro.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (5)
Vandis Rosenquist
  Like 2   Dislike 2

Hej, Får jag vet var du fick den här informationen? Detta är all information som en rapport till skolan, men jag kan tyvärr bara vetenskapliga källor gebruiken.Groetjes

Cari Fagerudd
  Like 5   Dislike 1

För mig har det fungerat på två sidor som min hälsa gick ned. Först, eftersom jag var tvungen att lösa den finansiella myr mig eftersom min make fick göra något med det snarare ville ha och därmed uppfödda huvudet i sanden och sa, jag tycker det är för svårt. För det andra var jag tvungen att se till att jag var tvungen att ta skulden på 5-1 skuld som jag lyckades i oktober 2008. Men jag är överansträngda hit i mars 2008 och min kropp sa det helt off, jag kunde helt koncentrera mig, när jag gjorde darra administrationen jag var ganska fick svettas och mitt hjärta gick ihålig, kvällen kunde inte sömn och jag led av tillbaka och så skulle någon ben inte får till den andra så trött jag var och om det inte var nog, överansträngning min cysta s go körtlar på mitt huvud och jag hade i två månader fyra gånger för att få hjälp på mitt huvud, men jag har lyckligtvis aldrig gett upp och har alltid trott att det finns en vilja finns det en väg och det kommer alltid väl hur svårt det är, och nu ett år senare, återigen går det mycket bra med mig .och jag tror att det beror på att jag har försökt att göra så många saker genom och har inte mycket att lägga till data till min lichaam.Maar jag vet att stress gör konstiga saker till dig. Jag cykel, bada och vandra mycket att rensa mitt huvud och min sista lån finns det inte mycket mer press på så allt blir lugnare nu. Och slutligen efter många år striderna är genom hjälp av andra människor som hanteras på knappen måste sitta med min make att prata och hans ögon öppnade vad som skulle hända med vår familj händer om jag inte gillar hade kämpat för att ta oss ur det . Men jag hoppas att aldrig gå igenom det här igen som jag inte kunde hantera skulder har en mycket stor inverkan på din hälsa och relationer.

Eufrosina Strandberg
  Like 1   Dislike 2

Jag skulle vilja veta vad forskningen visar att stress på grund av ekonomiska problem som påverkar hälsan.

Britt Blix
  Like 4   Dislike 1

Denna information har erhållits att jag erfarenhet av människor i mitt område har upplevt på nära håll. Jag kände att det är viktigt att dela denna information här så att fler människor kan dra nytta av denna do.The'm ledsen att jag inte gå med dig help.Veel framgång här, Wubbo

Kersta Åkerman
  Like 1   Dislike 2

Det finns flera amerikanska studier som visar att stress orsakad av ekonomiska problem påverkar hälsan. Du kan också läsa mer på följande webbplats: http://www.plusmagazine.be/nl/plus_news/209/stress-dat-laat-ik-niet-aan-mijn-hart-komen

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha