Skuld Balans Försäkring

Lindevi Kroon Februari 28, 2016 Miscellanea 164 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
När du tar ut ett lån för ditt hus utestående saldo hänger på. Vad är enastående balans och de olika alternativen finns det?

Vad är ett utestående saldo?

Utestående saldo säkerställer att försäkringsgivaren återbetalar det utestående kapitalet saldot på ditt lån om du dör före förfallodagen. För dina anhöriga uppenbarligen en lättnad. Om du som en försäkring är nära, är det viktigt att också ta detta några punkter i åtanke.

Premium

Det kan finnas stora skillnader i premier mellan olika försäkringsbolag. Det är därför viktigt att jämföra mellan olika banker och försäkringsmäklare innan beslut fattas.
De flesta försäkringsbolag erbjuder i allmänhet två typer av skattesatser: priser och uppleva den traditionella garanterade priser. De garanterade priser är garanterade förrän sista bidrag, kan uppleva priser revideras vart tredje år, vilket också gör dem billigare. De sistnämnda priserna beräknas av försäkringsbolagen baserat på sina egna erfarenheter och inte statistik baserad på officiella mortalitetstabeller som den klassiska do. På detta sätt försöker de att vinna konkurrensfördelar.
I praktiken kommer dessa bidrag inte lika omedelbart reviderats upp, eftersom den förväntade livslängden kommer att öka under de kommande åren, snarare än minskat.

Beskattning

Premier dra av skatt i de flesta fall inte intressant. På grund av det nya skattesystemet medföljer amortering och ränta redan möjliggör full användning av din skatteförmån i samband med inlösen av aktie hus. Du kan välja att lösa detta exempel för en enda premie. Du betalar på det sättet hela premien för hela den tid som redan framåt. Om ditt lån är avslutades i slutet av året, kommer det inte finnas mycket kapital och ränta betalas, så att du kan använda engångsbidrag för det utestående saldot för året.
Om ditt lån är stängd i början av året, kan du välja en enda premie retroaktivt. Detta kan gå upp till sex månader. På så sätt kan du njuta av det sista året av den skattefördel av den obetalda skulden. Så om du letar efter ett lån den 30 juni, kan du fortfarande ta in premien för det utestående saldot för föregående år.
Det finns en tredje möjlighet. Du kan också betala premierna genom en pensionsförsäkring. Följ de premier som betalas över beskattning av pensionssparande. Du kan vid denna tidpunkt eller inte ansluta sig till ett pensionssystem göra. När din premie skuld balans betalas sedan i sin helhet, kan du ge tillbaka mer till de klassiska pensionssparande.
Om du sätter in skatte bidrag bör du också överväga det faktum att dina arvingar beskattas med liv och död mot en fiktiv ränta. Om du inte sätter in, blir det ingen avgift för ett dödsfall.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Söndag ritualer
Nästa artikel Spiralen av tystnad
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha