Skrubbsår och behandling viol Aktiv

Skador kan uppstå på många sätt och kan ha olika utseenden. En av de värsta skadan är ett blåmärke som kan vara mycket smärtsamt. I många fall är det också nödvändigt att plocka upp en injektion för att förhindra infektion mot allvarlig sjukdom stelkramp.

Gall oftast bara hudytan

Ett sår är ett sår i vilken en del av epidermis har försvunnit genom nötning. Sådan nötning uppstår ofta eftersom huden kom i kontakt med en skrovlig yta genom att till exempel, en nedgång på marken och sedan genom att skjuta. Vanligtvis en galla påverkar endast hudytan, men djupare sår kan också dermis och djupare strukturer rakat. Till skillnad från till exempel genom nedskärningar kan inte pressas tyget tillbaka eftersom det har delvis försvunnit.

Huruvida kontakt med GP

Även om skrubbsår ofta inte så allvarliga, är det ibland klokt att kontakta läkare som i följande symtom:
  • En djupt sår.
  • Vid sämre.
  • I många blodförlust.
  • Skulle några bevis för frakturer.
  • Skulle några bevis på störningen.
  • Ett sår där skräp har kommit.
  • Ett sår med en stor ytarea.
  • I kroppsdelen kan inte längre röra sig.

Sårinfektion möjlig

Chansen att inträngande bakterier är mycket stor. Om detta multiplicera skapar en sårinfektion. När upphandlande en infektion av stelkramp bakterien, är det nödvändigt att hämta en injektion händelse av en tidigare injektion är inte längre ger tillräckligt skydd.

Skydd mot stelkramp

Eller en stelkrampsspruta är nödvändigt beror inte på storleken på såret, liksom tetanusbakterien kan erhållas med ett litet sår. Som regel, i dag har barn på deras nionde stelkramp hade den sista injektionen och är sedan upp till tjugofjärde deras skyddade från bakterien. Efter det att en injektion upprepas vart tionde år för att hålla ständigt skyddade. I praktiken är emellertid detta inte kommer att hända, och det är en fråga om kontroll, i en eventuell kontaminering eller en injektion erhålles inom tio år.

Behandla galla

Skrubbsår kan rengöras ganska väl med vatten för att försvinna någon väg skräp och risken för infektion till ett minimum. Därefter kan nötning täckas med ett plåster eller en steril gasbinda, och mest föredraget på ett sådant sätt att såret därefter bli krönta med länken. Förbandet bör bytas dagligen.

Om healing

Contracting efter en betar den omgivande vävnaden, huden brukar återhämta sig snabbt. Såret läker än vad som ursprungligen under bandaget och senare under skorpa som har bildats av koagulerat blod. I djupare sår helande från sårkanterna måste genomföras som kan vara en långdragen process. Vid mycket svåra skador, är det ibland nödvändigt att utföra en hudtransplantation för att påskynda läkningsprocessen.

Behandling med VIOL Aktiv

När skrubbsår, är det viktigt att komma nära huden så snart som möjligt. På grund av en snabb uppbyggnad av cellerna uppstår ett skorpa under vilka huden växer. En ny behandling för skrubbsår kan användas av Aktiv VIOL. Denna produkt är en klar olja, vilken är berikad med kraftigt aktiverat syre. VIOL Aktiv är gjord av vegetabiliska råvaror och en hundra procent naturlig produkt som möjliggör en accelererad återhämtning. Oljan måste då syre som behövs eftersom blodcirkulationen störs.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha