Skrivaren inte tätar ordentligt! Hur kommer det sig?

Göta Hjulström Februari 28, 2016 Elektronisk 61 32
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Du har en skrivare och utskrifts är inte se det? Varje tryck är randig eller ens tom sida kommer ut ur skrivaren? Stor chans att skrivhuvudet i skrivaren är igensatt. För att kunna lösa detta problem, måste du veta vad din skrivare använder skrivhuvudet.

Vad är en skrivhuvud

Ett skrivhuvud är den del av en skrivare som bringar bläck från patronen hamnar på sidan. Detta kan göras på två sätt: Antingen skrivhuvudet är ansluten till din patron eller skrivhuvudet är löst i skrivaren. I det förstnämnda dig så automatiskt ersätta skrivhuvudet när du sätter i en ny patron i skrivaren. I det andra skrivhuvudet är en del av skrivaren och ersätts inte när du byter patronen. Detta gör att skrivhuvudet längre används och är därför utsatta för slitage.
Permanent skrivhuvud
Fördel: Detta är så regelbundet och kommer att vara mindre utsatt för slitage. Om en patron inkopplad i taget använda touch då detta problem billigt lösa genom att köpa en ny patron.
Nackdel: Du kan inte lägga några veckor när det gäller en begagnad eller påfylld bläckpatron att använda som en extra patron. När det finns en droppe bläck genom skrivhuvudet har passerat patronen riskerar att bli igensatta.
I dessa patroner är alltid en svamp för att hålla bläcket. Denna svamp kan torka ut och kvaliteten av patronen kommer att ske negativt.
Färgpatronen är alltid en patron som håller tre färgerna gult, magenta och cyan. Det kan vara så att du ofta använder en viss färg som de andra två färger. Vid rapportering en av färgerna är tom, skrivaren patronen är tom och du måste fylla den eller köpa en ny medan det fortfarande bläcket inuti.
Lös huvud
Fördel: Du kan säkert sätta några patroner i rutan som reservpatroner. Dessa kommer inte torka upp eller blockeras eftersom munstycket är så stor och bläck vätskan i patronen. Du kan se detta som en liten bläckpatroner behållare där ingenting kan hända.
Varje färg har en separat kassett. När en färg är tom, behöver du bara att patronen för att komplettera eller ersätta. Detta gör att du använder färgpatroner optimalt.
Det finns rengöring kassetter som innehåller en rengöringsvätska i stället för bläck. Denna vätska kan innehålla små igensättning åtgärda enkelt och billigt. Bara vänta inte för länge, för om blockeringen är för tungt, detta kommer inte att fungera längre.
Nackdel: Om bläck finns kvar i skrivhuvudet kommer att torka skrivaren använder för mycket och orsaka blockeringar. Köp ett nytt skrivhuvud är en dyr affär. I vissa fall, till och med så dyra som att köpa en ny skrivare.

Hur vet jag om min skrivare fast - eller har löst huvud?

Du kan enkelt se om din skrivare använder en fast eller lös huvudet enligt dina patroner.
Finns det i din patron monterad en kopparplåt så är det en "fast"
printkop.Heeft din patron i botten ingen mässingsskylt än det är en enda skrivhuvud.
  • Epson: Alla skrivare har en separat skrivhuvud
  • Brother: Alla skrivare har en separat skrivhuvud

  • Canon: fungerar med båda systemen
  • HP: Fungerar med båda systemen

  • Lexmark: Alltid en permanent skrivhuvud
  • Dell: Alltid en permanent skrivhuvud

Mina utskrifter kommer att försämras! Hur kan jag fixa det själv?

Om du använder en patron "vaste'printkop du kan prova följande:
1 - Gör en djuprengöring på din skrivare. Under denna process, driver skrivare med mer kraft bläck genom skrivhuvudet så att det finns en möjlighet att den igensättning trycks ut ur skrivhuvudet.
2 - Ta ut patronen ur skrivaren och klappa på botten på en våt vävnad. Om allt går väl kommer till vävnaden för att se en utskrift. När den svarta patronen bör du se en helt fylld svart tryck. Detta är rektangulär. När färgpatronen du kommer också att se en rektangulär avtryck bestående av tre färger. Nämligen: gul, magenta och cyan.
3 - Använd destillerat vatten och placera den på en tallrik. När destillerat vatten är ljummet, sätta dig kassetten i botten av fatet. Vänligen notera! Vattnet bör inte vara djupare än en halv centimeter. Efter en halvtimme kommer du ut på torr pappershandduk. Om allt går bra kommer du att se ett avtryck på vävnaden som beskrivits ovan.
Om du använder en bläckpatron utan skrivhuvud kan du prova följande:
1 - Gör en djuprengöring på din skrivare. Sidoanteckning: denna operation på skrivare med enda skrivhuvud använder mycket bläck!
2 - Kontrollera att du har hela tiden en rengöringskassett till hands. När skrivaren visar tecken på förstoppning du skriver ut en del av denna rengöringskassetten. Vänta en timme, så att rengöringsvätskan kan göra sitt arbete. Lätt att applicera bit :-)
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (32)
Andrias Sundqvist
  Like 4   Dislike 0

Hjälp! Min Epson WF-2540 Skrivaren skriver bara har sidhuvud och sidfot från t.ex. factuurEr bläck mellan förtöjd ingenting inte opWie kan hjälpa mig?

Annaly Aaberg
  Like 1   Dislike 1

Om jag vill kopiera direkt så min blad kommer tillbaka men om jag vill göra en kopia direkt från datorn inte det vad är då orsaken? som ett svar vänligen tack

Nelius Carlsson
  Like 4   Dislike 1

Min HP utskrifter i färg, hur vet jag att svart ut?

Richart Hedberg
  Like 4   Dislike 2

Jag fick några nya bläck gjort i mitt HP Officejet 6500A skrivare men utskrifts via datorn bara i svart ut, kommer jag att skanna eller kopiera då det skrivs ut i färg ...

Linda Mattson
  Like 0   Dislike 1

Jag har en Canon-skrivare, skanner, men den gula färgen inte ut trots att en ny gjort utan framgång. Skrivaren är så gammal än, vad kan vara problemet? Hälsningar

Thorsten Aaberg
  Like 4   Dislike 2

Jag har två skrivare Canon Pixma IP, iP4700 IP och 5300, som är anslutna till samma Medion PC Window7 64bit. De har båda gjort bra tills nyligen. Men nu driver båda skrivarna endast på svart och mycket ljusgul. Jag har redan gjort rengöring och djuprengöring och hämtat drivrutinerna och även en drivrutin för RGB-färger. Jag tror nu själv att det inte är skrivarna men inställningen på min dator. Jag äger installations DVD-skivor av båda skrivarna ännu. Är det något nu för att ångra den aktuella installationen och installera skrivaren igen, och i så fall skulle jag återigen föra drivrutiner?

Sigvald Wallenberg
  Like 3   Dislike 0

Problem med bläck Epson DX 8450. Efter en vecka varje gång rengöringsprogrammet brukade ha något resultat, doppade jag en bomullstuss i tunnare och rengöras efter avlägsnande patronerna, byta munstyckena. Direkt resultat och återigen finstilta.

Nataniel Ekbom
  Like 1   Dislike 1

Ny skrivare HP köpte den, men nu är han bara ut halva sidor. Papperet är fortfarande fast i ned efter utskrift. När du skriver ut flera sidor, skriva ut något, det finns stora tomma sträckor på sidan, och sedan skriva ut en annan bit. Kan inte normalt dokumentutskrift med min nya skrivare och är inte nöjda med det. Vad ska jag göra?

Gunrik Cederström
  Like 1   Dislike 2

Min Skrivaren visar meddelandet: Byt C? Vad ska jag byta?

Amon Aberg
  Like 5   Dislike 2

Hej, är inte bra svart bläck för min bror skrivare, jag hade låt påfyllning patron på en bensinstation, kan det vara där för att ljuga? Jag gjorde rengöring procedur på skrivaren via alla 100 gånger, men det hjälper inte. Att köpa en ny originalpatron är lösningen? Tack för att tänka. hälsning.

Athanasius Hagström
  Like 0   Dislike 1

Min skrivare är en Lexmark P 3150, de normala utskrifter är vackra, mycket tydligt / Men ett brev som skickades för att skriva ut mig en del av den, och sedan skrivaren stannar. Jag vill skriva ut brev som kommit tillbaka också inte bara en del, men det är mycket tydligt, detta är mycket irriterande, jag skriver en bok och jag är rädd att delar av boken kommer att gå att förlora. Min dator är mycket viktigt för mig, jag är 83 år gammal och min dator är min vän, jag vill lita på. Vill du hjälpa mig, men registrera mig för nyhetsbrevet info nu. Uppriktigt Martien van Berg Nuit den Romantiche Cuijk.

Cora Sjöholm
  Like 5   Dislike 1

Så det är med tryck, ger han ingenting till något inte agerar kan förekomma.

Viv Sjögren
  Like 3   Dislike 0

Jag har en Canon i560 skrivare, och igår installerat en ny svart bläckpatron och nu är han inte längre bara färg jag väljer. Anledning?

Cyrill Edgren
  Like 1   Dislike 0

Min 3 in1 typ Brother DCP-150C print mycket oklart. Jag gick igenom alla förfaranden berättas i handboken, min fråga till er är vad jag kan göra här. Jag har tittat på internet och det talar vi om rengöring kassetter. Hur känner du inför det?

Hildebert Olsson
  Like 4   Dislike 1

Min Brother DCP -135 c Skrivaren skriver i kwalitiet till "FINE" fortfarande bra. I den "normala" utskrifter är i stort sett oläsliga. Några är rimliga regel att läsa men inte skarpa, andra de helt oläsbara av vita horisontella ränder på breven. Vem vet vad jag kan göra här? Med vr. Hälsningar Erik

Julian Ekdal
  Like 4   Dislike 1

Vår Epson DX4400 ger bara tomma blad genom anger du ett tips för oss? Med vänliga hälsningar, Nel av Aperloo

Evelill Magnusson
  Like 4   Dislike 0

Pr bland indikerar alltid samma tillstånd och kopiera vid 19 poäng vinst i reserven printer.Wat?

Aldis Brahe
  Like 5   Dislike 1

Jag har en Lexmark skrivare. Detta är i motsats till vad som anges i artikeln, en lös printerkop.Ik får meddelandet: "skrivhuvud saknas. Emellertid är skrivarhuvudet i den. Jag antar att skrivhuvudet är smutsigt. Hur kan jag rengöra den? Finns det en rengöringssats för min skrivare huvudet eller är jag dömd att köpa en ny toner? Var kan jag i det senare fallet det fördelaktigt att köpa en annan / ny bläck?

Kåge Malmsten
  Like 3   Dislike 1

Min skrivare CANON MP 620 ned till rött off. Hur kan jag åtgärda detta? Rengöring av skrivaren bläck och andra jag har provat allt. Är du kanske?

Wolff Enquist
  Like 0   Dislike 1

Fråga: net ny patron placeras både svart och färg. Svart gör väl bara färgpatronen roze.Weet någon som vet hur jag kan fixa detta?

Conni Tegnér
  Like 1   Dislike 2

Utskriftsproblemet: Det här jobbet kräver mer minne än vad som finns på den här printer.Voer ett av följande steg, och skriv ut igen. Välj Optimerad för portabilitet som utdataformat. Kontrollera inställningen Postscipt Tillgängligt minne på sidan Enhetsinställningar Minska antalet teckensnitt i ett dokument. Skriv ut dokumentet i delar af.Hoe ska jag agera nu, har detta aldrig hänt mig förut. Det gick alltid bra. Hjälp Hjälp hälsningar Harry Pots

Elton Blomgren
  Like 1   Dislike 2

HP-skrivare CP2025, ut inte skarp. Trycken ser ut som suddiga tryckta vid utskrift. Vad kan vara orsaken?

Veronica Paulsson
  Like 0   Dislike 1

Vad ska jag göra för att tekrijgen data från min Epson-skrivare på skärmen? Denna i.v.m. den evt.schoonmaken kassetten? Skicka ditt svar

Guldis Marklund
  Like 1   Dislike 0

Jag har en Canon MG 6150 att den alltid gjort bra men jag har nu en bild av mina barnbarn ut färgen inte rätta alla ansikten är röda och gräset är grönt som är blåaktig. Nu har jag huvudena rengöras rensade och märker när jag gör en anpassning att den gula färgen är inte en ny patron göras där, men det fungerar inte vad kan jag göra så att det återgår till det normala och barnet av min son igen normala färger få.

Rickey Berggren
  Like 1   Dislike 0

Min skrivare från en dag till en annan dåliga utskrifter. Märkligt är att detta exempel vid varje fotoutskrifter på den första delen av detta tryck "steept", som om huvudet skulle vara igensatt och den andra delen av trycket att skriva ut normalt. Dessa problem uppstod när skrivaren är i normal drift var Iede föregående dag komplett men ingenting var fel.

Lisemor Eriksson
  Like 0   Dislike 0

Jag EEB problem med min skrivare Epson Stylus DX4450, har jag varit långa tidsperioder. Även flera yttranden som jag har hittat på Internet används för detta. Munstycke rengöras med rekommenderad programmet, fyra nya originle Epson patron i klar och ändå får jag när du skriver ut ett dokument från Office 2007 halva meningar, inte allt, men på en A4 cirka 6 relges som är vaga och inte vacker. Vad händer nu?

Brian Adelsköld
  Like 3   Dislike 0

Jag köpte en Epson-skrivare med en bulksystemet detta blir blockerad när den inte används för ett par dagar. Tja, frågan du har rengöra det igen dvs att öppna?

Didda Eriksson
  Like 4   Dislike 0

Det går inte att skriva ut via dator eller göra kopior Vad är problemet?

Kett Söderholm
  Like 1   Dislike 0

Jag har köpt en ny skrivare Canon 3500 allt är framgångsrik installerad tryck bara tom, men jag hör skrivaren skriva ut texten, men ingenting kommer på bladet. Patronerna är isatt och skrivhuvudet. Kan det vara något fel med datorn? Anledningen till att jag köpte en ny, eftersom den tidigare försvann en hel textstycke.

Claude Jönsson
  Like 2   Dislike 0

Eftersom jag har ingen erfarenhet av dessa skrivare Jag måste tacka svaret. Mitt råd är att söka information från en navulwinkel. Eller ta en titt på en webbplats som säljer både original och kompatibla patroner. Då kan du se om din typ av skrivare är också rengöring kassetter. De som inte då mitt råd är att verkligen regelbundet, t.ex.. Varje dag för att göra en utskrift med svart bläck samt alla färger används. Till exempel ett A4-ark med text i svart, gult, rött och blått.

Joan Rosenblad
  Like 3   Dislike 0

Detta kan betyda två saker. Antingen anslutningen mellan skrivaren och datorn har en defekt. om det finns en uppdelning av själva skrivaren. Skrivare med skanner kan ofta skapa fristående kopia allow-.

Gålå Naslund
  Like 3   Dislike 0

Ber om ursäkt för den sena svaret. Kan det vara så att tätningen fortfarande har fastnat på skrivhuvudet? annars kan det vara så att skrivhuvudet är tilltäppt. försök reinigingsprogramma.bied att ingen lösning eller det kan bero på patronerna. Ofta när något är fel med skrivaren, så kommer du att se en visning på skärmen som anger vad problemet is.Soms lyckas lösa ett problem genom att ta bort all programvara från skrivaren och installera. Även om jag inte tror att problemet kommer att ge en lösning. men aldrig vågat mis.Ik skulle göra om jag inte direkt köpa en ny uppsättning patroner, eftersom det är kommer jag spelar det genom garantin för en ny skrivare.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha