Skratt terapi: skratt är hälsosamt

Skratta är roligt, det känns bra och det är hälsosamt också. Skratt har en positiv effekt på både våra kroppar och våra sinnen. Därför måste vara mer skratt där. Skratt terapi är alltmer förtrogna i Nederländerna. Det är en idealisk form av meditation, som kommer från Indien. Skratt längs !!

Ingen tid att skratta

I vår hektiska liv har vi ingen tid att skratta. Och spontant brista i skratt eller få fnittrar är stadigt på. Fortfarande, en bra mängd skratt ibland mycket hälsosam. Skratt terapi kan bli resultatet. Skratt terapi är en form av meditation, som är avsedd att ta in här och nu. Efter en lång tystnad följde skrattet kommer att göra ännu mer medvetna om här och nu.

Laughing and'gelukshormoon '

Vetenskaplig forskning har visat att skratt är hälsosamt. Medan skrattar våra hjärnor producera endorfiner mote. Endorfin kallas också the'gelukshormoon 'populärt. Endorfiner kan ge oss en känsla av lycka och även eufori. Endorfin fungerar lugnande och smärtstillande. Med denna kunskap är också CliniClowns fastställts till sjuka barn på sjukhus för att göra mer skratt. Enligt forskarna, människor som skrattar mycket friskare än människor som skrattar lite. Detta kan bero på att människor som skrattar mycket har ett bättre immunförsvar och är mindre känsliga för infektioner. Detta är också tack igen till lycka hormonet endorfin produceras under skratt av hjärnan.

Skratt Terapi

Under skratt terapi är avsikten att du bara skratta, utan en anledning till det. Du skrattar därför att det är kul att skratta. När du lyckas skratta helt enkelt bli sätta ditt sinne tyst. Du glömmer bara alla dina bekymmer och oro. Genom att skratta dina bekymmer verkar plötsligt inte lika stor som de gjorde. Det fungerar på din relation bättre och fjädrar som det var från ett avstånd för att titta på ditt liv. Din positiva attityd kommer att hjälpa dig att problemen bättre. Med en vanlig skratt meditation vardagens stress minskar en hel del.
En skratt terapi består i allmänhet av tre faser:
 • Först du gör, din kropp lös och avslappnad med några enkla stretchövningar.
 • Om du är lugn och avslappnad, börjar du skratta. Börja med ett leende som gör du någonsin mer fullständigt och så att du hamnar med hela kroppen skrattar.
 • När du skrattar, medveten om tystnaden och det förtroende som har kommit över dig. Åtnjuter denna.

 • En kort enkel skratta meditation kan göras var som helst. Under tvättning, duscha eller bara hemma på soffan. En skrattande meditation eller så kan du bara göra i en grupp. En skrattande meditation med en grupp arbetar ofta mer effektivt.
  I början kan det vara lite konstigt att bara börja skratta. Men just då måste man framhärda. Skratt hjälper dig att glömma ditt ego och för att få upp din spontanitet begravdes på nytt. Skratta Therapy uppmuntrar dig att skratta oftare, det hjälper dig sätta saker i perspektiv och visar att du kan göra misstag och det kan också skratta.
  Mycket skratt kul!
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha