Sköra naglar, hur får man dem starkare?

Clarissa Engström Februari 27, 2016 Hälsa 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Irriterande är det när du har sköra naglar som bryter av vid minsta provokation. Vad kan du göra för att stärka dina naglar? Läs allt om det i den här artikeln.

Skötsel

Du ska inte tro att om du har en eller annan universalmedel sätter på, fixar det allt. Du bör vara huggande i tid för att hålla dina händer och naglar frisk. Med tiden en crèmepje inte bara underverk för dina händer, även för dina nagelband. Genom smörjning dem regelbundet, kan du enkelt driva dem tillbaka även göra dina naglar ser vacker igen.

Slipning eller klippning?

Om du vill klippa dina naglar växer lång är inte ett bra val, kan skär orsaka sprickor som du sedan måste vända kort arkivering. De skarpa kanter måste fila bort igen. Bättre du väljer att förkorta dina naglar med en grov fil. Filer som du alltid gör i en riktning och från sidorna mot mitten. Ett glas-fil är en av de bättre filer, de är inte så grov, och därigenom minskar risken för sprickor.

Nail Polish Remover

I många nagellacksremover är aceton. Aceton är en brännande agent, och mycket dåligt för dina naglar och hud. Dina naglar gallring och försvagar den. Din hud torkar ut och även ta bort de naturliga oljor från händerna. Det är därför klokare att välja en nagellacksremover utan aceton. Dessa flytt kanske inte fungerar lika snabbt, men de är mycket bättre för dina naglar!

Nail härdare

Nail härdare är ett ämne som försäljningen i apotek och som säger att de gör naglar starkare. Ofta dessa behandlingar du bör hålla flera veckor fulla och se till att dina naglar efter så ?? s naturligtvis vara mycket starkare.
Rekommendation:
Herome har två typer av spik härdare, som är starka och Härdare Härdare extra stark. Båda härdare också verkligen göra vad de säger, de verkligen gör dina naglar starkare. Kursen varar i 14 dagar, den första dagen du Sprid ett tunt lager, är den andra dagen ett skikt över och den tredje dagen du tar allting och upprepa processen. Efter två veckor, de garanterar dig starkare naglar och du kan använda nagellacket två gånger i veckan som en basbeläggning enligt polsk. Denna spik härdare kostar 12,50 för 10 milliliter.

Hushållens Resources

Alla dessa tekniker har inte bevisats och det är därför osäkert om saker arbetar för att göra dina naglar starkare.
Citronsaft
Citronsaft blekmedel, gör det dina naglar rena och vitare, men också att det sägs att dina naglar starkare! Dagligen ett bad med citronsaft blandat med lite mjölk kan se till att dina naglar är starka.
Vitlök
Det verkar vara mycket bra för dina naglar och hjälper det att skärpa naglar. I stället för spik att smutskasta varje dag med ett skikt av vitlök, kan du också hugga en klyfta vitlök och olja eller nagellack blöt och smeta den över tid på dina naglar.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha