Säkra helgdagar är knappa

Aise Dahl Februari 28, 2016 Miscellanea 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Semestertiden är tyvärr alltför ?? ?? inbrottstjuvar tid. Om så dina dyra smycken, arvegods och viktiga dokument när du lämnar ditt hem för en lång tid mot solen och sand? För viktiga dokument, är smycken eller värdepapper en säker semester är fortfarande en av de säkraste platserna för lagring. Men på grund av den pågående nedläggningen av bankkontor semester valv är knappa och visa banker har varit tvungna att välja strikt. På ING Bank även tillräcklig för att upprätthålla ett konto längre. Det bör finnas från juni 2015 månatliga minst € 1750 kommer att krediteras i enlighet därmed.

Värdesaker inom lås och bom

Många kreativa skyddsrum som en urholkad bok, en tom sopsäck eller aktie look för kaffe har länge varit känt att de yrkesverksamma bland tjuvar. Och det finns även något som många semesterfirare genom trial and error har varit tvungna att lida bättre gömställe, är desto svårare är det att komma ihåg att efter semestern. Därmed framträder mormor ?? s silver efter år plötsligt tillbaka till basen av paraply och förlovningsring försvinner tillsammans med PET-flaskor för gott i container.

Ökad efterfrågan på semester förvaringsskåp

Ett tryggt hem ger bara tillräckligt inbrottsskydd när det gäller modeller som är fast kopplade till väggen. Många inbrottstjuvar är bepansrade valv kylda hemma, antingen på grund av den tid som är nödvändig för att knäcka dem eller på grund av dimensionerna är för stora för att ta med sig. Men också så kallade väggfasta kassaskåp som har bricked upp, men begränsade säkra.
Väntelistor för bankvalv
Det finns dock alltid inbrott, där valvet bröts eller stulna i sin helhet. Dessutom redan kostar en högkvalitativ säker cirka 4 till 5000. Mer säkerhet erbjuder därför semester kassaskåp i banker. Men efterfrågan på semester skåp ökar och många banker som finns i år 2015 ingen gratis förvaringsskåp tillgängliga. För andra den begränsade räckvidd och håller det där en väntelista efter. Det finns i vårt land en brist på god kvalitet och uthyrningsbar kassaskåp.
Mitten av sjuttiotalet av förra seklet, med praktiskt taget varje gathörn ett bankkontor, var det vanligt att hyra för semester en semester säker på banken. Den minsta hyrestiden är oftast uppgick till en månad. Den gradvisa minskningen av bankkontor, vilket är brukligt under de senaste årtiondena hamnat i en lite ovanlig. Men sedan finanskrisen 2008 är återigen att ta en ökande efterfrågan på semester där kassaskåp. Den klassiska och säker förvaring av ädelmetaller och diamanter i ett bankvalv plocka upp. Men säker kapacitet bankerna har minskat kraftigt under de senaste decennierna. Äldre bank platser stängdes och nya butiker har antingen mindre valv eller ens såg perfekt installation.

Inget konto, ingen säker på banken

På grund av den fortsatta nedläggningen av bankkontor, så det finns färre och färre kassaskåp i banker som finns och de arbetar med väntelistor. Förutsättning för att hyra en bank säkert är i alla fall på många banker att hyresgästen har en relation med banken. Vanligtvis krävs i detta sammanhang som kvarstår i minst ett konto med institutionen.

Inkomst krav på bankvalv vid ING Bank

Från och med juni 2015 politiken på ING Bank skärptes ytterligare och även tillämpar en inkomstkrav. Det är inte längre tillräckligt att en klient, som vill hyra en säker på ING ska minst varje månad får 1750 euro i sitt bankkonto. Vidare hävdar ING att det tidigare redan tala om en inkomstkrav, även tröskeln var € 1000 månadsinkomst lägre. Äldre Fackföreningar och konsumentgrupper är mycket missnöjd med inkomst kravet på ING Bank. Man talar om ren diskriminering: vad läggs till någons bankkonto, trots allt, säger ingenting om hans tillgångar.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha