Säkra ditt hem, vilket minskar risken för inbrott

Reimar Åkerman Februari 27, 2016 Miscellanea 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Många människor dit tidigt eller sent att göra med det, inbrottstjuvar. Att veta att det finns någon i ditt hem har genomsökt och att även alla dina privata saker är fruktansvärt. Om det finns saker som har tagits upp emotionellt värde och inte längre att ersätta är eländet klar. Naturligtvis, aldrig hålla inbrottstjuvar ut men ganska ofta möjlighet gör tjuven. Det är därför viktigt att göra det så svårt som möjligt för inbrottstjuvar.

Hem inbrott, gör möjlighet tjuven

Om en inbrottstjuv gör det att ge ditt hem och verkligen har för avsikt att bryta sig in i dig så finns det en inbrottstjuv nästan alltid hitta ett sätt att komma in. Men denna situation inte inträffar så ofta. De flesta inbrottstjuvar dra nytta av enkla sätt att komma in. Många människor gör när det gäller att minska risken för inbrott fortfarande stickande den nödvändiga falla med resultatet att inkräktaren utan för mycket besvär snabbt kan invadera huset. Tänk på fönster och över lampor som är öppna när du sover eller är borta, franska dörrar som inte är förseglade och liknande. Var uppmärksam på styr känsliga punkter i och runt ditt hem kan spara en hel del elände.

Allmänna tips för att bidra till att minska risken för inbrott

Lås och gångjärn:
För att börja med är det viktigt att ha bra hårdvara. Se till att detta inkluderar Secured by Design. Om du uppfyller alla de uppgifter som anges i PKVW få chansen av inbrott minskat med upp till 90%. För mer information om varumärket kan du besöka politiekeurmerk.nl.
Keys:
Lämna inte nycklarna i låset på insidan av dörren. Inbrottstjuvar kan få tag på dessa tangenter. Berg nycklar alltid bra och säker. Det är viktigt att du snabbt kan ta nycklarna vid behov lämna huset, så se till att de snabbt hitta du är i alla situationer, såsom en brand i hemmet.
Ljus:
Det är också viktigt att säkerställa god belysning runt huset. Belysning med rörelsedetektorer är speciellt lämpliga för detta ändamål. Se till att belysningen inte är genom att sätta en inkräktare ut enkelt genom att helt enkelt vrida en glödlampa lös eller klippa en synlig tråd.
Landskapsplanering:
Se till att fönster och dörrar synliga från gatan är alltid så låt växter och träd växer inte i den mån inbrottstjuvar kan gå om sin verksamhet utan rädsla för att bli störd av passerande trafik eller fotgängare framåt.
Stegar och trappor:
Ofta händer det att det är att hitta en trappa eller stege i stallet eller garage. Ofta händer det att människor deras garage eller en byggnad inte låsa eller inga lås är bra här. När en inbrottstjuv ser nere ingen möjlighet att gå in i huset, blir han en trappa eller stege en andra chans. Eftersom människor tror ofta att inbrottstjuvar inte komma hit ofta så höga att öppna ett fönster som kan användas för att komma in i huset. Så se till att ett skjul eller garage är tätt förslutna och att alla stegen är säkrad med en kedja.
Gardiner:
Se också till att huset är inte ett skyltfönster visas när någon förbipasserande kan se en översikt vad allt är i huset och som kommer att sitta på bänken. När någon kan se med fel avsikter på några sekunder vem och vad exakt är närvarande i hemmet kan denna person att lätt få idéer. I Nederländerna är det inte riktigt för vana att alltid ha Gardiner öppna, men det kommer fortfarande att komma ofta.
Viktiga saker:
Se till att viktiga saker som du är väl bevandrade lagras, företrädesvis i ett värdeskåp. Speciellt när det är ett intrång skett, är det att hitta det här och de är märkta med ett postnummer och husnummer. När dessa saker dyker upp någonstans de kan vara att deras rättmätiga ägare
orolig tillbaka.
Kontaktuppgifter:
Det är klokt att ha en anteckning som hänger i skåpet där kontaktuppgifter är dig själv och personer som eventuellt skulle varnas. När faran är naturligtvis viktigt att ringa polisen omedelbart.

Var ska du leta efter när du lämnar huset

Ljus:
Människor som planerar att bryta inte bara titta på sätt att komma in, men också lätt att upplysning. Det kan vara så att någon har kört flera gånger genom gatorna, och så känner belysnings hem. Så se till att när du lämnar huset alltid tända en eld, företrädesvis samma belysning som eld när någon är hemma. Detta kan mycket väl användas timers som slås på vid förinställda tider och gå ut. En ytterligare möjlighet är att också växla använda klockorna i andra platser i huset som ibland sätta på och stänga så det ser ut som om det finns någon i huset. Bra belysning i huset från utsidan, även försedda med rörelsesensorer, är också mycket viktigt.
Fönster och dörrar:
Stäng fönster och dörrar tätt. Så se till att allt är ordentligt låst och att när det finns en skjutdörr finns det en pinne placerad mellan dörren och dörrkarmen, så att skjutdörren inte kan öppnas.
Keys:
Dessutom är det viktigt att det inte finns någon möjlighet för inbrottstjuvar att anlända nycklar. Så se till att dessa inte i sikte och absolut inte utanför under en dörrmatta eller blomkruka. Ange om nödvändiga nycklarna till fastigheten till någon du litar helt.

Frånvarande under en tid

När hem en lång tid inte är bebodda, såsom under en semester, är det viktigt att denna minimala meddelande.
Växter:
Se till att växterna kvar i sin normala position under semestern. Många människor samlar växterna från huset och sätta dem centralt ner så att personen inte behöver hela ta hand hem växterna får under helgerna. Detta är inte klokt. Låt växten monter där de står.
Se till att huset ser ockuperade:
En avslappnad förbipasserande som har ett öga för bostäder bör inte få direkt en känsla av att ingen är hemma. Så se till att det ser ut som någon är hemma. Placera en tidning eller tidskrift på bordet och lägga ner skor som om det verkar som om detta bara sättas ned. Be personen som bryr sig för växterna att ständigt förändras något så stilleben. Se också till igen för belysningen gör det ser ut som någon är hemma.
Grannar:
Låt grannar du känner väl och litar på att du är på semester och när du kommer tillbaka. Så det faller direkt på grannarna när något är fel på din semester. Se till att det finns alltid människor som vet hur man kan nå dig under helgerna.
Post:
En fullständig brevlåda eller en stapel av e-post på dörrmattan är också ett tecken på att det har länge varit någon i hemmet. För detta göra arrangemang med den person som innehar nyckeln till huset har att tömma och ta bort e-post från brevlådan till mattan. Låt det här inlägget är därför inte låg i en hög på bordet så att ut igen att det inte finns någon, men se till att den är placerad utom synhåll.
Rapporter semester med polisen:
I många poliser kan du ange när du är på semester. Naturligtvis finns det ingen agent framför dörren men de flesta polisstyrkor för att spela sin roll i vad som ofta kör genom gatan.

Inbrott larmsystem med

Idag är fler och fler hus skyddas med anti-inbrotts larmsystem. Larmsystem är klart synliga på utsidan. Vanligtvis en lampa placerad på fasaden, och det finns klistermärken på fönstren som att ange att fastigheten är säkrad med ett larmsystem. En inbrottstjuv kommer att minska mindre benägna att inom en bostad som är skyddad av ett larmsystem så att huset skyddar åter mot inbrottstjuvar. Det klokaste är att ha larmsystem plats med ett professionellt företag. En expert kan känna igen alla inbrott känsliga områden och vidta nödvändiga åtgärder för att korrigera dessa svagheter eller säkra. Ett larmsystem ger invånarna en känsla av trygghet, men till ett pris.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha