Säkra besparingar, DNB garantier

I dessa oroliga tider, är det fortfarande möjligt att spara på ett säkert sätt. Sparare behov av säkerhet insättningsgarantin är etablerad. Detta innebär att dina besparingar till ?? 100000 garanteras. Bör välta en bank än hans medel upp till detta belopp på kontroll och sparkonton, garanterat. MoneYouMoneYou

WFT registret

Varje institution som är licensierat av den nederländska centralbanken är registrerat i registret av banker. Någon annan inställning finns en risk att överföra pengar, trots att räntorna är mycket höga. Vill du ha mer än ?? 100 000 reserv då är det bättre att sprida besparingar under flera banker. Genom bank insättningsgarantin gäller ?? 100.000.
Risk
Ställda inlåning ?? s omfattas inte av insättningsgarantin för DNB. Ställda innebär att någon konkurs av banken, du äntligen få tillbaka pengar och därmed riskerar att inga besparingar kommer att återbetalas. Förvaltaren avgör sedan vem eller vad som fördelas.

Spaarrente.nl

En viktig punkt är att ta pengar när du behöver det. Vissa institutioner erbjuder högre räntor än sina konkurrenter, men betala en straffavgift om du har pengar innan inspelningen eller ålägga spararen att pengar någon gång på kontot innan det är berättigat till en räntebetalning. En översikt av sparande och räntor kan hittas på www.spaarrente.nl.

Besparingar Internet besparingar

Det är mycket frestande att lägga undan pengar på internet sparkonton eftersom räntorna är vanligtvis högre än på vanliga sparkonton. I själva verket finns det lite behov personal och dyra kontorsbyggnader av alla. Kostnaden för leverantören är så mycket låg. Spaarrente-internetsparen.nl erbjuder en daglig uppdaterad översikt på hemsidan.
Mainstream banker idag också komma med attraktiva Internet sparkonton. Bilden av en Internet sparkonto blir bättre. Var särskilt uppmärksam på förhållandena eftersom mindre desto bättre.

Leverantörer

Nedan presenteras tre leverantörer. Denna lista är förvisso inte uttömmande, men om du bläddra till de webbplatser som du kommer att få en ganska bra uppfattning om vad slags saker är möjliga.
MoneYou
Denna inställning ger en hög ränta och besparingarna är fritt tillgängliga utan villkor. MoneYou är ett självständigt dotterbolag till ABN / AMRO Mortgage Group BV. Collection är säker eftersom ditt sparkonto MoneYou hållits med ABN AMRO Mortgage Group. Detta har en licens från De Nederlandsche Bank. Besparingarna omfattas av insättningsgarantin.
NIBC
Den nederländska banken grundades 1945 och är främst inriktad på företagsmarknaden. NIBC fokuserar på Benelux och Tyskland när det gäller livsmedels och detaljhandel, sjöfart över till förnybar energi. Banken bygger på två strategiska områden: Merchant Banking och specialiserad Finance.
En del av denna bank, den holländska internet sparbanken NIBC direkt med några utmärkta besparingar. Och du kan alltid ditt sparande. Eftersom det är fritt tillgänglig. Ingen avgift.
Banken är registrerad med Financial Markets Authority och övervakas av De Nederlandsche Bank. Ditt sparande som omfattas av insättningsgarantin.
AEGON Bank
Denna inställning är en del av AEGON NV, en stor bank- och försäkringsgrupp i Nederländerna. Företaget har sitt ursprung i 1983 efter en sammanslagning av AGO och Ennia.
Med Aegon sparar med höga räntor. Dessa online-sparkonto är raka och enkla genom att göra separata sparbössor. Du kan spela obegränsat med pengar när du vill.

Slutligen

Det finns gott om alternativ. Det är viktigt att du är säker på att de besparingar säker på ett bankkonto. Institutet måste vara registrerad med budgetmarknadsmyndigheten och övervakas av De Nederlandsche Bank. Dina besparingar bör omfattas av insättningsgarantin.
Användbara webbplatser
På Spaarbaak.nl hittar du allt om att rädda: intressanta artiklar om sparande, aktuella nyheter, vanliga frågor, användbara verktyg och användbara länkar till andra webbplatser för spararna.
MisterMoney.nl en liknande webbplats med massor av information om hur du sparar för pensioner och allt däremellan.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha