Skönhetsbehandling Hot att bekämpa kalla dagar


Sandra Ianculescu - Med kallt fientliga utanför dörren, är säsongen för att ge dig värme stunder i din skönhet ritual.

På vintern bad, kroppsbehandlingar och masker är heta fler fördelar än någonsin. Inte bara de ger huden elasticitet och vitalitet till håret, men de hjälper dig att snabbt glömma de värden som anges av termometern.

Varma bad mjukar upp huden

Ett varmt bad på kvällen före sänggåendet lindrar stress, stimulerar aktiviteten i huden genom svett och även hjälper dig att sova bättre. Ett badrum på morgonen tillsammans rätt till ingrediensen ger dig energi under dagen.

• Eteriska oljor för skönhet: Tillsätt några droppar eterisk olja i tanken för doftande bad och friska. I kampen mot celluliter kommer att hjälpa eteriska oljor av enbär, ingefära, grapefrukt och salvia eller om du bara vill koppla av eller glädjas med hjälp av eteriska oljor av apelsin eller lavendel. Tea tree olja som till ditt schampo dig fri från mjäll, medan citron är användbart om du har fett hår.

• Timjan piggar upp: lagt vattenbadet, timjan stärker funktionerna huden. Efter kokning 50 g anläggning för 5 minuter i 4 liter vatten, lägg den åt sidan en kvarts timme, sila den och häll blandningen i vattenbad.

• Badrum muskelavslappnande efter en hektisk dag där du arbetat hårt du behöver ett avslappnande bad med lagerblad att lugna trötta muskler. Två teskedar hackade lagerblad kokas under fem minuter med en liter vatten, sedan åt sidan under femton minuter, filtrerades och sattes vattenbad. Saltet bort muskelsmärta, de lägger till 1 kg i ett badkar fullt med vatten.

Varm olja för glansigt hår

På vintern kräver torrt hår särskild vård som kan tillhandahållas med hjälp av varma oljor. De olivolja, rapsolja och ricinolja några "uppvärmd tillämpas på hårlängd till tips, arbete på djupet om du täcka håret med en handduk och låt stå i minst en halvtimme före sköljning. Denna behandling kan också lämnas att verka under hela natten.

Ångan rensar porerna

En session av skönhet till ditt hem kan börja endast med ett ångbad. Denna behandling hjälper till att öppna porerna och ta bort punkter svarta, rengöring ansiktet väl. Sätt två kamomill tepåsar i en skål med kokande vatten och böjde sig över den i tio minuter, som täcker dig i huvudet med en handduk. De är också effektiva varm förpackningar med kamomillte.

Förpackningar som löser upp celluliter

Du kan gå till en skönhetssalong där du kan göra varma kompresser, anti-celluliter Rekommenderas för avlägsnande av överskottsvatten från vävnaderna, såvida du inte lider av åderbråck eller kapillärer känsliga. En 30-minuters session i veckan bastu hjälper till att eliminera gifter genom svett och håller huden återfuktad. Hemma kan du använda krämer med en värmeeffekt baseras på peppar, paprika guarana eller - på kort tid kommer att känna huden i lågor, och tack vare aktivering av lokal cirkulation, kommer fettet gradvis minska.

Masker varma ansikts

• Hud aktiveras på 20 minuter: du behöver en tesked pollen och ett kli. Häll lite "varm mjölk och blanda väl. Applicera på ansiktet och låt stå i 20 minuter och skölj sedan med varmt vatten. Till djup ren huden en gång i veckan ANVÄNDS, i stället för scrub, vetekli blandat med varm mjölk.

• Har du torr hud? Inom några minuter att förbereda en lösning som ger elasticitet och mjukhet till huden. Koka en potatisskal, rengör den, mäsk och blanda det med lite "varm mjölk och en äggula. Låt stå i 15-20 minuter och du kan säga adjö till torr hud och matt.

Wraps för armbågar och knän

Om du har mycket torr hud på dessa områden, tillämpa en kompress steril kompress eller bomull indränkt i varmt olivolja. Lämnar några minuter, sedan massera väl tills den återstående oljan tränger in i huden.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha