Skönhet: Verktyg för vackra händer och naglar

Annemargret Augustsson Februari 27, 2016 Hälsa 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vi vet alla, är dock att dagligen flera slicka handkräm bra för dina händer och naglar arkiveras med nagellack ser bättre ut. Men att hålla händerna i toppskick är nödvändig.

Övningar för händer och fingrar

Varje dag övningar med händerna och fingrarna gör stimulerar cirkulationen och håller allt friktionsfritt. Detta kan kombineras med andra övningar, men kan också göras, exempelvis under en dusch.
  • Sätt snett de fingertopparna mot varandra och skjut fingrarna upp och ned mot varandra.
  • Upp med händerna över hela bröstet tillsammans och pressa bollen i händerna tillsammans.
  • Håll händerna i axelhöjd framför dig och flytta fingrarna riktigt snabb separat.

Dessa övningar upprätthålla några minuter och gör en daglig ritual av det.

Händer Care

Se till att du alltid har en burk eller tub med handkräm monter på diskbänken. Den såpa är det torkar ut och så efter händerna alltid tvätta händerna med en hand gnugga grädde. På jobbet eller i skolan alltid förhindra röret i påsen som du inte kan gnugga händerna efter tvätt.
Dessutom är varje vecka speciell skrubba händerna med en bra buskmarker inte en lyx. Tvätta händerna noggrant efteråt och smörja in dem med en mask i hand.

Care naglar

Huruvida lack är mycket personligt, men om du inte vill lackerad inte innebära att de inte behöver vård.
Den nagelband Mjuka förhindrar dessa blad på naglarna och göra din mycket enkelt med nagelbandsolja. Så gott som alla varumärken har en sådan produkt i sortimentet. Med en nagelband pusher mycket noggranna nagelband driva upp, gör du spika det redan ser mycket snyggare.
Filen är också viktig. Detta förhindrar stroke nageln brott eller dina nya tights ?? s gör laddering. Ett glas fil har många fördelar och kan rengöras, men sido balkonger eller fil liten diamant-filer är också möjligt. Om du lämnar det korta eller långa naglar, titta på formen på dina naglar och formen på dina fingrar och fil så att de kommer ut så bra som möjligt. Exempel: En avsmalnande finger är inte där om du badade naglarna lämna in den också vid något tillfälle och rätt filer med korta trubbiga fingrar och små spik gör formen ännu vackrare. Om du inte kan klara av, försöker ut en option eller enstaka låt proffsen gör. Den korta spik måste också lämnas in. Arkiv runt och se till att det inte finns några stroke är löst. Finns det ett lager av nageln, sedan plocka upp lyster filen och lämna in den jämna. Eftersom det med ett annat finger för att försiktigt gnugga över, känner att det är smidigt.
Filer alltid i en riktning!
Glans filen kan vidare användas om du vill ha en glänsande naglar, men ingen nagellack. Använd stegen i filen bra och inte mer än 1x per 3 till 4 veckor.
Leta efter handkräm att använda även om de gör något för dina naglar. Vid smörjning kan du sedan dina naglar och nagelband tar omedelbart.
På detta sätt, händerna gå igen fint på sommaren.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha