Skönhet: Vackra ben

Ingvor Naslund December 27, 2015 Hälsa 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Jag tror att det finns ingen som inte vill vackra ben, bara normen för vad snygga ben, överallt. Muskulösa ben kan hittas attraktiva, men de mer köttiga ben kan också hittas attraktiv. Faktum är att formen och muskulatur i benet är, bör du alltid ta väl hand om dina ben.

Skatte ben

Beskattning benen är inneboende i funktionen av benen. De Torsen kroppen ?? och en eventuellt överviktig ?? hela dagen. Men det betyder inte att det inte kan skada att ge dina ben då och då resten är bra för benen. Tänker särskilt på cirkulationssystemet.
Upptagna liv
Detta har också att göra med ändringen av våra liv. Vi har förutom en karriär och en familj och ett socialt liv som vi tycker är viktigt, vi vill hålla sig i form, så det är viktigt att göra idrott och vi vill ha lite tid för oss själva. Allt som under de 24 timmar om dagen. Därför viktigt att då och då också märkning tid.
Rest Tid
En lugn stund kan vara vad som helst, så länge benen utan skonas. Men om du fortfarande letar efter en vilotid, se till att inte bara skona benen, men det gör dig till en stunds vila också för dig själv. Detta kan vara i bastun, men också en lugn bok i soffan eller en dag med sol och avkoppling på stranden. Om du bara spelar in ett ögonblick där du planerar något extra ?? s gör för benen.

Itu benen

Bloodstream
Stimulera blodcirkulationen är alltid bra och om du har någon annan som kan göra det åt dig, det är helt rätt. Men det betyder inte att du också kan gå till jobbet. Det är speciellt kyla ben grädde som fungerar och genom att smörja du stimulerar cirkulationen. Som Cirkulationen ökar, också stimuleras färgen på benen och om du planerar att ge det en fin brun glöd, det fungerar även i en positiv bemärkelse.
Smooth Legs
När blodcirkulationen stimuleras, kan det yttre tas i handen. Vaxning, rakning, laser eller plockning men släta ben ser snyggare och mer feminin. Vaxning, tweezing och laser ger längre bestående resultat, men rakning sker snabbt. Det beror helt på vad du vill, vilken metod att använda, men efter vad metoden är bra att göra huden lugn med en speciell kräm. Dessa krämer är också rekommenderas om du har en fristående yrke. Det tar mer eller mindre spänning av benen.
Om så önskas, innehålla fotvård genast, särskilt under sommarmånaderna den öppna sko med en vacker ben inget ansikte om foten inte är ordentligt omhändertagna.
Övningar
Eller gräddig ben eller tonas muskulösa ben nu beskrivas som vackra, motion alltid bra. Övningar för benen, flera gånger i veckan, är inte en lyx.
Detta kan ske i form av springa eller gå. De lägre benen är mer muskulös av vissa, men om du håller det under kontroll, benen visserligen muskulös, men de fortsätter att behålla formen.
Övningar med ben hjälper. Några exempel:
  • Gå med benen lätt isär och hålla benen raka, nu böja överkroppen ner och knacka med fingrarna på marken framför dig. Bra för din torso och bra för vadmusklerna.
  • Ligg på rygg och flytta underkroppen i luften (sätta dina armar för att stödja upp och ner på höfterna så att de hålla kroppen upp nu och göra cykelrörelser i luften.
  • Ligg ner rakt på rygg och lyfta benen några inches från marken och rotera små cirklar med fötterna .. Du kan känna spänningen som uppstår på framsidan av låren.
  • Gå på din sida och stödja din armbåge. Böj benet som ligger på marken och det andra benet så långt som möjligt få upp och stäng igen. Du känner insidan av låret nu. Vänd efter några gånger åt andra hållet och upprepa.
  • Sitt mot en vägg och dra ett ben. Det andra benet hissen du nu några centimeter från marken och stänga.
  • Sitt på en stol och sätta något tungt på benen. Nu höja noga benen och låt dina ben tillbaka. Du känner nu fler delar av benen där stress kommer att ställas på.

Vid dessa övningar finns alla typer av varianter som gör det roligare att föreställa sig. Men det är viktigt att göra övningarna flera gånger i veckan för att också låta resultaten gör övningarna.
Dusch efter att ha arbetat med en ljummen dusch och stimulera, företrädesvis med en massera benen. Benen känner efter duscha slappna av.

Slutligen

Klackar
Klackar ger benen hända med en trevligare utseende, det finns inget vi kan göra. Så om du vill betona dina ben fina klackar att bära, vara uppmärksamma på att köpa än bra på skon sist. Om det är bra, och du bör omedelbart att märka när du kliver in i det, är det bättre för fötterna och du kommer att gå på hälarna, upprätthålla längre. Ändå hälen absolut måste varvas med platta skor (max. 3 cm klack).
Ben omhoop
Om du planerar att svetsa en TV-kväll i eller en bra bok att läsa och ben går upp, se till att de är bara något högre än skinkorna. Du ger dina ben denna extra vila och eventuella svullnader försvinner som snö i solen.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel HD-TV - all information
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha