Skönhet: Ät huden frisk

Visen Malmgren December 27, 2015 Hälsa 13 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Det hälsosam mat har återverkningar på huden, de flesta människor vet det. Att det finns vissa näringsämnen som är bra för de penetrerande strålar solen i de varma sommarmånaderna, inte är känd för alla.

Mat från solen

I och för sig, sommaren solljus en lättnad för många människor. Visst så efter en kall vinter. Vi måste skydda oss mot solens strålar, är också känd. Och ändå finns det många människor som är på morgonen ger en lick en solskyddsfaktor och sedan tänka hela dagen som skall skyddas. Det är inte så, hålla fett och solen på din hudsjukdom och glöm inte att du är i skuggan kan också bränna. Beroende på vilken tid på dagen, kan det ibland vara upp till varje timme.
Vissa produkter att vidta för att du ska inte utelämna skydd grädde, men vissa näringsämnen eller hjälp i processen för att skydda huden.

Vilka ämnen hjälpa huden mot solens strålar?

I olika produkter är ämnen som utövar ett inflytande på något sätt på huden. Några vanliga och välkända näringsämnen visas här.
Tomat
Den överlägset mest lämplig typ av grönsak är tomat. Förutom det faktum att tomaten är multifunktionell, välsmakande, hälsosam och utsökt färsk, finns också i tomat lykopen. Detta ämne klarnar upp, så att säga, fria radikaler - frigörs från UV-strålning - op. Vad som händer härnäst är att huden, som efter en hel del strålar ändå medför skada, kan återhämta sig snabbare och bättre.
Tonfisk, makrill eller sill
Dessa fiskar är bredvid friska fet fisk är också en leverantör av mineral selen. Det är en antioxidant som skyddar de röda blodkropparna i blodet från att skadas. Vidare denna substans ökar också elasticiteten i huden.
Mandlar
Färska nötter är friska men många människor gör dem stå stilla, eftersom de är gödning. Calorie Tekniskt kanske, men de är packade med näringsämnen. Visst mandel, eftersom mandel är helt med vitamin E. Vitamin E hjälper till i processen igen från brännskador. En handfull som är tillräckligt för att ge dig den nödvändiga skydd.
Bär
Bär hitta läckra eller inte, det finns inte mycket i mellan. Men hur som helst, är frukten packad med flavonoider. Detta skyddar återigen mot brännskador på huden. Det är sant för de röda bär och de större blåbär.
Choklad
Mörk choklad och sedan minst 70% kakao har viss gödning i sig, men också innehåller flavonoider, såsom bär också. Men vissa block är tillräckligt för att ge dig den nödvändiga dosen. Gränsen även dessa några kvarter, annars kommer du att ha en härlig sol hud, men i en alldeles för stor kropp. Det har ytterligare andra frågor som är ohälsosamt för kroppen.
Grönt te
Grönt te är mer och mer berusad och finns även i olika smaker. Detta gör plötsligt produkten mer attraktiv. Vad emellertid finns i grönt te som är mycket värdefull, är de antioxidanter som har en anti-inflammatorisk verkan. En kopp eller 4-5 varmt grönt te per dag hjälper. Ämnet kan till exempel gå mot hudcancer. Dessutom grönt te gör mer, driver det exempel fett bättre.

Slutligen

Men alla dessa produkter är förknippade med att agera ansvarsfullt i solen. Det vill säga, undvikande av de varmaste timmarna smörj, skydd i form av en kräm med jämna mellanrum. Möjligen ett lock för skallen och solglasögon för att skydda ögonen. Det är motiverat, solens strålar möts.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Ursprunget till annandag jul
Nästa artikel Syrisk hamster
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha