Skönhet: smink eliminerar misstag

Aise Dahl Februari 28, 2016 Hälsa 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Det händer oss alla ibland, du är du och gör du skjuter av. Eller ännu värre, har du varit någonstans och du har något misslyckades. Att du eliminera, men ofta svep visar rodnad och det är inte bättre på det. Ändå makeup misstag, men som jag kallar dem, eller att eliminera.

Gulaktigt fundament

Du har gjort på morgonen din makeup noggrant på ditt ansikte och detta bör normalt vara minst 8 till 10 timmar att sitta söt. Men bara halva dagen kan du ta reda på att stiftelsen kommer att ge dig en något flagnande hud. Stor chans att det är på din foundation. Detta är inte att säga att detta är dåligt, men av yttre faktorer, kan din hud blir torrare och om du inte använder en bra fuktkräm fuktkräm eller som en mer krämig foundation din hud kommer att se flagnande.
Det är bäst att ställa in miljön, såsom en luftkonditionerings tillräckliga luftfuktare, men ibland kan det inte. Se till att du lägger till massor av fuktighetskräm på huden att den inte torkar ut. Vill du den dagen för att uppdatera något, då är det bäst att befria din hud av flingor och försiktigt klappa lite fuktighetskräm på torra områden. Speciellt inte använda pulver och hålla sig borta så mycket som möjligt vid den tiden på din hud i ansiktet.

För mycket rouge

Mysiga rött äpple kinder kan, om du är lite för generös, som en eldig inflammerad huvud. Naturligtvis är det bäst att på dagsljus dig att sminka, men det kan inte alltid. Vid kusten kan lätt tyckas lättare än det gör i dagsljus och om du märker, till exempel på ditt arbete, du bara kan använda några knep för att neutralisera det.
Har du en ren puderborste i väskan, som sedan tar över dina kinder för att avlägsna visst överskott rodna. Borsta inte med pulver, göra en frotje vissa toalettpapper och få så mycket mycket försiktig om den brinnande fläckar. Och om det fortfarande inte hjälper och du möter pulver i väskan, sedan försiktigt klappa en film om de röda kinder.

För mycket parfym

En läcker doft, men ibland kan du av någon anledning, precis som en lite för ivrig med din parfym. Om du gör hela dagarna med eftertryck fortsätter lukt och / eller andra människor lider av det, då är det dags att göra något. Stå i duschen är på jobbet eller i klassrummet oftast inte ett alternativ, men du kan om de platser du har besprutas eller smeta lite handkräm. De antibakteriella geler som du kan använda om du inte kan tvätta händerna ens vill också ibland hjälpa. Om det stannar lite för tjock, kan du ta bort det försiktigt med lite toalettpapper.

Blob utgör mascara

De flesta kvinnor som använder smink, använder mascara. Det låter dina ögon tala, det gör dina ögonfransar tjockare och gör en korrekt tillämpning igen verkar yngre och fräschare. Alla typer av skäl för att få mascara, men inte alla är bra mascara på ögonfransarna. Många kvinnor tillämpar mascara inte tillåter, låt detta vara för gammal eller bara få en stor fet fett på ögonfransarna, vi tror att vi är redo. Vanligtvis når denna kontraproduktiva resultat och du ser klumpar på ögonfransarna.
Har ni märkt att du har något snabbt, för att ha arbetat med ivriga eller för gammal mascara dra bort den om möjligt. Om du redan är på resande fot kan vanligtvis inte. Vad du kan göra med en bit toapapper och vissa ljummet vatten mycket försiktigt stroke över fransarna. Gnugga inte eller klappa, men den våta toalettpapper mycket försiktigt dra ögonfransarna. Med lite tur, har du vattenfast mascara då blir det en skrämmande, får du bort ett lager. Speciellt om du har en wimperkammetje vad du kan få igenom de våta fransarna. Sedan finns det kanske mindre mascara på ögonfransarna, men även på dina klumpar.
Bättre är mascara lager för lager för att tillämpa och låt torka varje skikt väl.
Mascara, till exempel om du har cyklat i regnet och du behöver inte bära vattenfast mascara, en anledning kan vara att använda nästa gång vattenavvisande mascara. Detta är i mellan vanlig och vattenfast mascara. Men du förlorar din mascara inte sluta nu. Badda med lite ljummet vatten noga huden där mascara är särskilt inte gnugga eftersom det ger röda eller ens nariga fläckar. Bara hålla badda mascara löser och sedan med en torr trasa för att ansiktet torrt.

Repa på den nya nagellack

Har du bara målade naglarna noterar du redan har en repa. Det beror på hur torrt det är, eller du kan köra fingret under varmt vatten mer eller mindre uppspänning av skrapa eller att nageln är redan så torrt att du åker dit med en slags glans över filen. Det kan också, om du följer stegen i lyster filen, repor försvinner.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha