Skönhet: Rainbow makeup

Böril Marklund Februari 29, 2016 Hälsa 33 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tja, allt du hade att göra alla trender har, finns det något nytt, regnbåge makeup. Makeup som känns igen av alla ljusa primär och kan inte bäras av vem som helst. När och varför regnbåge makeup?

Vad är regn träd makeup?

Rainbow makeup är färgstarka och i en ganska oortodoxt sätt beter sig i ansiktet. Inte alla varumärken bär färger förknippas med regnbågens makeup. Du kan ladda ner regnbågens makeup generellt bra kompilering eftersom det finns gott om varumärken som är ett antal primära färger i sortimentet. Vidare finns det också blanda färger för det önskade resultatet.
Många kvinnor som bär rainbow smink, bär det att göra ett uttalande. Det finns ofta arbetat med ljusa grundfärger ?? hårt ?? bearbetas i ansiktet.
Inte alla är denna typ av makeup, men om du har en jämn hudton, oavsett om det är först skapade lika, än vad du kan med denna typ av smink eller förment kommer.

Stilar och färger

Ögonskugga
Det kan släppas å ena sidan olika modeller i ansiktet. Det vill säga att det finns en ljus färg, exempelvis ögonskugga appliceras på ögonlocket. Normalt en färg accentuerar ögat, men ögonskugga bör blickfång och kan sträcka sig till ovanför ögonbrynet eller mot tinningarna.
Eyeliner och mascara
En eyeliner betonas normalt formen på ögat, men med regnbåge makeup eyeliner utsträcks långt utanför ögat, ibland i absurda linjer och färger. Eller där mascara look normalt betonar detta nu tillämpas i en kontrasterande färg eller ögonfransar förlängas med upp till två centimeter. Här skuggan kan återställd.
Läppstift
Läppstift naturligtvis vi redan har de mer grundfärgerna, men röda ögonskugga måste vara samma färg läppstift bearbetas för att få fram den vackra. Så ingen mjuk läppfärg med regn träd makeup. De fuchsiafärger gör det med denna makeup mycket bra, till exempel, i kombination med havsgrönt ögonskugga och gula naglar.
Rouge
När rouge är vanligtvis avsedd att det accentuerar kindben och formen på ditt ansikte ännu mer eftertryck släppa. Rouge med regnbåge smink gör ditt ansikte ofta något starkare. Om du lägger ut dina ögon med en ljus färg, är det lämpligt att skydda kinderna och ta mycket begränsad rouge på. Om tyngdpunkten ligger inte på ögonen, kan kinder åtgärdas. Horisontella ränder mot hårfästet, i ljusa rosa eller kricka färger gör ditt ansikte hårdare och hårdare. Ta färgen vad du vill projicera stressad.
Naglar
När smink spik naturligtvis inte får glömmas bort. För en tid solida färger som gult, kricka, mossgrön eller blodrött på marknaden. Men få kvinnor bär dessa färger regelbundet. Ett eller annat sätt, vi är inte mycket längre som den röda, rosa och lila nyanser. Men med regnbåge makeup kan göra det liksom tidigare införda svart och antracit. Blått är också ganska länge på marknaden, förutom den blå natten är svårt blå och även baby blue på marknaden.
Om du arbetar i ansiktet med ljusa färger, prova detta genom att dra naglarna i matchande färg.

Varför och när regnbåge makeup?

Rainbow makeup är en ett uttalande som detta kan du ibland se på catwalken, och för andra är det bara vackra. Liksom varje makeup är också regnbågen makeup mycket personligt, men du vill regnbågens makeup väl lämna ut, se till att huden är vackert mjuk. Är inte naturligt lika, sedan få en bra grund.
Rengör huden som med alla smink försiktigt och med rätt produkter.
Rainbow makeup kan ser mycket trevligt i en tight klänning går i en primär färg eller svart läder. Släpp utseendet i ansiktet och se till att dina kläder matchar, men sekundär. Ett vackert skräddarsydd klänning är tillräckligt för att få din makeup för att göra gott komma ut.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha