Skönhet: problem med naglarna

Gunlies Svensson December 27, 2015 Hälsa 21 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Många människor föds med släta vackra monokromatiska naglar. Under årens lopp har detta kan ändras av många skäl, men vad du gör nu är att vända eller ännu hellre det vara?

Naglar

Strängt taget, naglar är inte mer eller mindre än en typ av beläggning från ändarna av händer och fötter, kommer det att vara död keratiniserade celler. Det låter nonchalant, men en annan funktion, är inte spiken ursprungs. Detta har utförts med människan sig under loppet av tiden.
Byggnad
Spiken börjar med halvmånen. Detta är nagelbädden där spiken så att säga, börjar växa och om du drabbas av skada, kommer det också att växa med nageln. Spiken är färglös men verkar rosa genom blodkärlen under dem. Det som passerar kanten på fingret är vitt och det har att göra med den luft som ligger under.
Tillväxt
Tillväxten av naglarna är också annorlunda. Å ena sidan, är naglarna generellt växer snabbare än naglarna på tårna, men även naglar växer inte alltid densamma. Många människor till exempel naglar växer snabbare och detta kan även skilja hand. Sommarmånaderna är också bra för snabb tillväxt. Naglarna växer betydligt snabbare än än i de kalla vintermånaderna.

Frågor

Inåtväxta
Övergripande relativt många människor har problem med naglarna. Inåtväxta tånagel är känd för många människor. Genom snett skära hörn spiken ut, riskerar du att nageln växer och går in i mjuk hud och det kan orsaka inflammation. Spiken kan helt eller delvis avlägsnas genom en fotvård eller läkare. Och spik i sin helhet har tagits bort helt och hållet så bra ?? n 6 till 7 månader att växa igen.
Korrugeringar
Många människor får under åren åsar på naglarna. Detta kan uppstå på grund av skador på nagelbädden, kan det vara resultatet av en sjukdom, och du kan inte ha det naturligtvis, och som är först senare eftertryck utvecklas i naglarna. I samtliga fall finns det i allmänhet inget att göra. I denna mening, det går bort. Naturligtvis finns det några knep för att ta bort åsarna. Fil med en glans medan det övre skiktet där åsen tacklas mer intensiv. Alldeles för mycket bort, är spiken tunnare där. Men toppning av vad du sedan med den andra sidan av lanspolering filen gör återigen ett lager av lack på nageln och nagel misstänkte ser frisk ut.
Riv
Man ser redan sprickor i naglarna som de knappt passerat sitt finger och andra har knappast påverkas. Du föds med en viss styrka och om du har svaga naglar, kan du med det rättsmedel eeS viss förstärkning, men en stark och flexibel naglar kommer du inte att kunna göra. Vad kosmetikaföretag lovar också. Rätt vård hjälper det att undvika rivning. Fil spiken alltid i en sned riktning och sedan filen förbi fingret. Så gå inte i hörnet av spiken arkivering, sannolikheten att det är större än sprickor.
Det kan också spela en bot med en spik härdare, men följ instruktionerna alltid punktlig. Och slutligen nagellack hjälper även mot en svag snabb inscheurende spik. Om du inte gillar färger, är en klarlack bra. Det ger lite mer skydd.
Om du ofta använder nagellack låta ens en gång varannan vecka, nagellack tala om en vecka. Låt de rengjorda naglar andas även ?? ?? att få en solbränna efter en vecka eller så tillbaka.
Släpp
Onykolys kallade släppa spikar, ofta som ett resultat av en sådan stor blåmärke under naglarna, men också en svampinfektion i hudsjukdom psoriasis, kan orsaken vara. I vissa fall kan det till och med leda till att det inte längre växa nageln, men ett hematom kan avhjälpas genom att borra ett hål i nageln. Spiken kan vanligtvis behållas och hematom har plats ?? ??. En svampinfektion är, om de behandlas i tid, åtgärdas med ett botemedel för GP.

Slutligen

Hygien är alltid viktigt, men också i och omkring naglarna. Tvätta alltid händerna noggrant med en neutral hk waszeep och ta naglarna. På grund av de många handtvätt kan torka ut huden, använder en händerna över en bra handkräm. Vissa handkrämer har också en vård för naglar själva. En ren spik är vacker och har betydligt färre bakterier i det. Men om ett problem uppstår, är det en liten ansträngning att ens be läkaren eller besöka manikyr / pedikyr. De kan ta hand om naglarna omedelbart goda.
  Like 0   Dislike 0
Nästa artikel Trast hos barn
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha