Skönhet: Porer eliminering

Porer, många människor lider av den. Även ?? belastning ?? kanske alltför starkt ord är något, det är för många människor en vanprydande och försöker det med all sin kraft att göra något. Frågan är, kan detta också och i så fall vad kan man göra åt det? Mer om vad hans porer, funktion, och om du kan hjälpa dig själv från porer.

Vad är porer?

Poren är ett slags öppna rörliknande föreningen in i huden där hudfett kan spridas över huden. Ett väsentligt tillägg till huden, eftersom det gör att huden är mindre känslig för infektioner, hudsjukdomar, och även hjälper något mot påverkan av solen. Utan talg, skulle huden torktumlare många gånger och sannolikheten för att fler infektioner får tag på dig, betydligt större.
I en reglerad talg talg kommer prydligt på huden fördelas. Om emellertid talg av någon anledning, därför, inte är normalt, det kan till exempel ske igentäppning av porerna. Om blockeringen varar länge pore blir något sträckt, spelar också predisposition porer i denna process en roll och kan öka när du blir äldre. Vanligtvis hittar detta i så kallade T-zonen säte.

Hur kan man hantera stora porer?

En por kan du inte ändra från en dag till nästa storlek. Alla krämer som hävdar att detta ?? som ?? hans nonsens. Det finns några krämer på marknaden som hävdar att detta, men endast av irritation i huden, porerna är mindre synliga för en kort tid. Ingen strukturell lösning så för att göra porerna mindre riktigt effektiv.
Det finns vissa verktyg som kommer att förbättra din comp Lexie om du lider av tilltäppta porer. Vitamin A-syra till exempel, eller användningen av en exfoliant, som ingredienser med salicylsyra och glykolsyra, kan grova porer vara mindre märkbar. Oberoende av varandra, men arbete som en kombination av dessa material in i poren. Dessutom fungerar det positivt när det gäller produktion av kollagen, som kommer att ta bort senare i livet naturligt, kan minska pigmentering och är i stånd att hålla kvar fukt. Dessutom finns det alltid en möjlighet med laserbehandlingar att göra porerna mindre synliga.
Lösningar
Utom dig att förbättra kompakte Lexie, kan du också välja att göra upp för att göra jobbet. Uppenbarligen detta fungerar så länge som makeup är på ansiktet. Vad kan fungera bra är en kräm som säljer under namnet ?? Pore Minimera ??, men det gör inte mer eller mindre än vad reflekterande partiklar appliceras på ditt ansikte. Detta gör porerna mindre märkbar.
En annan mycket enkel lösning är något kallt, till exempel för att förklara isbitar i en halv minut till den del av ditt ansikte med de grova porer. Den lämnar huden så att säga smittas och porer blir tillfälligt mindre.
En kombination som förutom porerna tillfälligt sänka sent, fungerar rengöring av tvättlapp doppad i citron och ananasjuice. Högtryckstvätt handen i en minut eller så hårt mot huden och tillfälligt resultat syns. Observera att endast personer med känslig hud med citron. Denna hudtyp kan reagera starkt på citronsaft.
?? Spirit Skönhet är vad du gör av det. ?? David Hume

Rengör

För att förhindra värre och eftersom det är i alla fall bra för huden, är det klokt att rengöra huden dagligen med de produkter som passar till din hud. Oavsett om du använder det eller någon grund, rengöra huden ordentligt och applicera efter rengöring efter beroende på vilken tid på dagen en dag eller nattkräm. Skrubba huden i ansiktet regelbundet, men kom ihåg en gång att du tar ett som passar din hud. Ibland en mask för att lägga till bara lite extra att lägga till din hud och lämnar dig framför allt rekommendera den professionella i butiken eller skönhetssalongen. Med bara köpa vissa produkter, kan du vara ganska fel här.

Slutligen

Hudvård är mer än bara få en tvättlapp över ansiktet. Ordentlig rengöring är en grund för frisk hud ?? och ibland kan du göra vissa förbättringar. Förutom att det alltid är möjligt att ändra inriktning, en annan vacker del av ditt ansikte bara lite mer ?? fram emot att plocka upp ??. Men stor chans att det du ser som ful, en annan inte ser.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha