Skönhet: makeup trenderna för våren

Även i höst och vinter kosmetika husen är redan upptagen med trenderna för våren. Bara tro att vårsolen säkert är ganska tilltalande, gör det att vi kommer att gräva i det som skall komma och marknadsförare av kosmetika hus är det alltför medvetna om. Några nyheter och titta på ögonen för våren!

Make up

Är vinter makeup ganska dramatisk, våren och sommaren göra saken inte långt efter. Och ändå allt ser mycket vänligare. Det måste, eftersom du kan med sotade ögon ?? ?? inte visar en fjäder solen.
Färgerna för våren:
  • pastell ögonskugga till hårt lila lila och grönt
  • eyeliner och ögonpenna i samma färg
  • svart och djup brun mascara
  • mjuka blush toner
  • ljusa läppstift och glans som också är omtänksam

Ögon
En lista där alla kan delta i fötterna, men kombinerat tricket. Men den subtila ögonmakeupen med t ex. I pastellgrönt och i ett mycket tunt tillämpas eyeliner hårdare grönt att sudda denna linje, kan inte någon. Detta kräver lite övning. Eyeliner kan konvertera konturer och eventuellt sätta en subtil linje under ögat. Observera att du inte har en framträdande öga, förstärker en sådan linje annat än.
Mascara är ett specialfall. Det finns fina mascara ?? s på marknaden till rimliga priser. Visst Kollagen mascara ?? s som är precis ny. Många kvinnor delta i standard svart, men många ögon en mjukare look med vacker djup brun. Prova ut eller om du är osäker, fråga vid biljettkontor eller från ett visst märke de har en mini kopia. Testare i många butiker inte riktigt hygieniska, så var försiktig.
Och glöm inte ögonbrynen inte, göra linjen för tunn och kamma prydligt i modellen om du har stora ögonbryn. Du bör få dem en liten uppdatering, leta efter färgval för ditt hår för att hålla det lite i schack.
Resten av ansiktet
Spring ögon är landmärken, så begränsa resten av ansiktet när det gäller färger till subtila nyanser. Med alltför färglös ansikte, en mjuk färg rodnar är bra. Var uppmärksam på formen på ansiktet för att se om rodna bör sättas under eller på jukbeek. Om du inte vet det, prova det. En rouge kan också avgöra ditt ansikte.
Läppar måste vara väl omhändertagna. På vintern, läpparna vanligtvis redan fått utstå nödvändigt och våren kan torka ut på väg igen. En läppstift är bra, men ta det finns en som är tillräckligt. Subtila för våren är läppglans med omsorg. Biotherm är en som även på sluttningen ?? s kan fungera bra.
Närande läppglans med solbränna är ganska lätt. Lancome hon ljuga till exempel på hyllan.
Lycka till med vackra vårfärger!
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha