Skönhet: Lider av mjäll?

Många människor lider av mjäll, men inte alla i den mån det verkligen sticker ut. Det betyder inte att så ?? s 50% av befolkningen i Västeuropa till en större eller mindre meningen lider av mjäll. Vi tycker det är smutsiga och misskött och ändå tar vi det inte alltid radikalt, medan detta är möjligt.

Vad är mjäll?

Till ?? n som 25 år sedan vi inte visste det, men sedan kom formen på sig att producera bilden verkar tw Malassezia. Speciellt på feta fläckar i hårbotten kan hindra någon med denna svamp. Den lever på sebum från huden och sedan producerar en syra. Vad talgkörtlar sedan tillbaka på att producera mer talg. Vad steg sedan igen. För att bli av med mjäll, måste du först att bli av med svampen.
Minskad motstånd eller stress kan orsaka mjäll. Seborroiskt eksem ?? som det officiellt kallas - kan, om du är predisponerade och har svaga immunsystem dyker upp. Stress är ofta den skyldige. Denna form kan inträffa i hårbotten och sedan vi kallar ros. Men denna form kan också utvecklas i de nasala veck mellan ögonbrynen och längs hårfästet. Ibland kan det även förekomma på överkroppen. Även här spelar en fet hud en roll i bildandet av mjäll. Du kan motverka denna jäst med en bra anti-mjällschampo.

En frisk hårbotten

Rosen får en chans genom en överaktiv hårbotten. Cellerna regenerera snabbare än vanligt och extra talg skapas så. En frisk hårbotten du bör ta en cellförnyelsen cirka 21 dagar. Om din hårbotten är aktiv kan gå om den här processen under 7 till 10 dagar. Således stapling hudceller själva skapar därmed flingor.
Vad man ska göra för att bli av med det?
Såsom nämnts, kan svampen skall bekämpas och jästen kan hållas under kontroll genom en bra anti-mjällschampo. Det var alltid sina två gånger i rad, lämnar schampo för några minuter innan du sköljer bort det. Byt till ett par veckor även detta schampo en gång med en allmän närande schampo. Antimjällschampo har en tendens att vänja snabbt.
Dessutom finns det innovativa schampon på marknaden som förutom de välkända ingredienser har en lugnande effekt på hårbotten. Hårbotten lugnad och som det var den ursprungliga lyster kommer tillbaka till henne.
Men det finns mer du kan göra:
 • Undvik alltför varm hår på huvudet.
 • Försök att undvika stressiga situationer.
 • Försök att inte äta salt för att göra kryddig eller alltför sött.
 • Försök att begränsa färgning av håret till ett minimum.
 • Repa inte hårbotten.
 • Undvik för mycket alkohol.

Vad är sant och vad är inte?

 • Vädret har definitivt påverkat steg. Solljus är bra för svampen.
 • Mjäll är inte smittsam.
 • Ett täck ros kan faktiskt göra saken värre. Den frysta svett är bra för svampen.
 • Faktum är att män drabbas ofta av mjäll. Den antar att att göra med hormonet har.
 • Överdriven kam kan stimulera hårbotten och tillbaka kamma håret så att ingen längre behöver eller undvika att röra vid hårbotten.

Slutligen

Mjäll är If hanteras på rätt sätt, så att styra bra. Gör lite arbete, men steg är mycket ful och för de flesta människor är det värt att bli av med det. Bra att bli av med svampen.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Menar du att solljus är bra mot formen? Eller innan formen enligt ovan. Jag läser alltid eftersom det minskar eksem igen under sommaren, vilket skulle innebära att solljus motverkar formen, och är inte bra för svampen som det står här. Som det ser ut detta faktum antyder att svampen nytta av solen.

Får jag bara säga av egen erfarenhet att det finns människor som tror att de har mjäll men faktiskt upplever allergier mot vissa ingredienser som finns i schampo?! Jag kom bara tillbaka när jag går till en ny frisör gick att blankt sagt, har du inte mjäll. Efter hennes försök nästan alla märken och typer av schampo är det äntligen lyckats hitta ett schampo som ger mig inget svar. Ikke lycklig. smile

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha