Skönhet: Hur att bekämpa akne?

Ledande uppgav att akne under tonåren vanligtvis sticker upp sitt huvud och efter denna period lika snabbt avtar, detta är tyvärr inte sant för alla. Dessutom tar dessa ludna mycket lång om du är under akne och kan påverka ditt liv även negativt. Vad kan du göra för att få bort eller åtminstone hålla under kontroll?

Vad är akne?

Förutsatt att akne är inte farligt, men det kan vara mycket vanprydande. Acne och akne är ett namn som erkänns av de välkända finnar på huden. Dessa knutor kommer i tillägg till ansiktet, inklusive axlar, nacke, rygg och överarmar. Man behöver inte få det och en annan, men det grundläggande sak är att det är en hormonell fråga i princip. Dessutom verkar det som om den genetiska delen kan spela en roll.
Acne är en överproduktion av talg och av överproduktion skapar pormaskar. Huden blir konvex och talg ackumuleras under huden. Denna ansamling är en bakterie som producerar en något irriterande och frammanar det välbekanta inflammation.
De röda bulor bli större och bli någon gång små sår.

Vad kan man göra åt det?

Eftersom hormonet spelar en viktig roll är att förhindra uteslutas. Vissa ämnen kan stimulera hormoner och genom att skära detta kan hindra dig extra skjuts. Men ytterligare mat påverkar inte huruvida för att få finnar.
Rengör
Det är viktigt att huden alltid är ren. Rengör huden med mjuka material, de grova material på hyllorna i slutändan levererar ingenting structureels på. Förutom att din hud kan få ganska torkade ut.
Squeeze
Välj att leta efter en finne klämma, som inte kan få dem att torka naturligt, sedan se till att dina händer och hud ordentligt rengjorda. Även om du har uitgenepen det är bra att rengöra huden finne. Nackdelen med att klämma en finne är att genom kläm löses bakterier i vävnaden. Dessutom finns det en chans att du håller ärr.
Har du många finnar då är det lämpligt att med jämna mellanrum lämna finnar bort kosmetolog. Den professionella har rätt utrustning för detta.
Solljus
Stadigt gå i solen i hopp om att finnar torka ut fungerar inte. Begränsad solljus på huden är bra, men mognadsprocessen av en finne bara fick ske.
Läkemedel
Både naturmedicin och traditionell krets har material för att få huden att vila och akne försvagas. Är traditionell medicin mer ympade på att lösa det aktuella problemet, vill naturmedicin att ta itu med orsaken. Det är precis vad du går för.
Flickor får också ofta dra nytta av p-piller. Dessutom finns vitamintillskott som kan spela en positiv roll. Till exempel, B-vitaminer och lämplig fiskolja, och det har under en längre tid laktoferrin på marknaden. Detta är ett antiinflammatoriskt protein som verkar.

Ändå ärr?

Har du ännu kontrakterade ärr, det finns fortfarande några sätt att göra hela eller få dem att försvinna mindre. Skalnings eller dermabrasion kan användas i det speciella kosmetolog och detta har så att säga, ett skikt av huden. De är våldsamma metoder, men ofta effektivt.
(0)
(0)
Tidigare artikel Tryck huvudvärk

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha