Skönhet: hårväxt

Gullis Samuelsson December 27, 2015 Hälsa 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Dess vad varje människa kroppsdel ​​var ursprungligen funktionell, men nu raka vi bort det, låt det skuren i modell om vi kasta lite färg över det. Hår är mest uttalad i ögat och hjälper till att avgöra en persons utseende. Viss grundläggande information om hår och håravfall.

Tillväxt

Antal
Beroende på färg och genetiska faktorer, folk har mellan 100.000 och 150.000 hårstrån på huvudet. Blondiner har mest hår än brunetter och svarthåriga och slutligen människor med rött hår.
Längd
Hår växer inte på obestämd tid, men kan variera avsevärt personen vård. När en kvinna blir det lätt en meter och den andra inte går som axlarna. Hennes män är i princip inte så länge som en kvinna hår. Den män hår kommer inte längre att vara snabb som en halv meter.
Hår kan i princip som 12 ?? s tid börjar igen för att växa ut hårsäcken och håret växer i genomsnitt så ?? s 4 år.
På en daglig basis kan, vid normal håravfall, så fel ?? n 50 till 100 hårstrån.
Hennes cykel
Den har tre faser som kommer att slutföras. Tillväxtfasen, vilofasen och rivningen fasen.
  • Först hårroten som växer från hårsäcken, som officiellt kallas hårsäcken och vad vi kallar anagenfasen.
  • Den andra fasen, som kallas katagen fasen, ser till att håret själv är redo att falla ut. Denna fas kan ta flera månader.
  • Vilofasen, eller tele genere fas, händer ingenting och kommer att sitta henne gå. Om den har misslyckats, börjar cykeln igen.

Faktorer som påverkar håravfall

Diffust håravfall håravfall vad som inte stängs på en viss plats men totalt sett. Till exempel kan överdriven stress eller mentala störningar vara orsak till håravfall. Men också tänka på strikta linjer, eventuellt tillsammans med en obalanserad kost eller strax efter förlossningen om hormonet är ur balans.
Ofta är det så att håret endast en liten stund senare misslyckas och orsaka allt åter utelämnas eller upplöst.
I allmänhet skall denna typ av hår som skall behandlas på rätt sätt i form av, till exempel, vitaminpreparat. Till exempel, vitamin B-komplex, och fiskolja mycket användbart att ta i.
Dessutom alltid minimera borstning och i synnerhet om det är vått, bäst.
Traumatisk alopeci är något att göra med ditt hår. Clips eller resår som sträcker sig över håret, leker med håret så det är bättre att göra så lite som möjligt. Om håret lämnas ensam ett tag ?? ?? situationen återgår till det normala.
Genom läkemedel är håravfall uppstå. Vanligtvis är det så att, så snart den är stoppad, hårväxten kommer återigen att vara normala.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha