Skönhet: ögonvård

Ögonen är nästan bokstavligen, men absolut bildligt ofta riktiga blickfång. De ger uttryck för ditt ansikte. Du kan se ur ögonen eller någon känns bra eller inte och därför är det inte för inte sägs ofta att ögonen speglar själen.

Allmänt

Vackra ögon, sätta upp eller inte, är så viktiga för ansiktet och huden runt ögonen, hör med det. Men denna hud är mycket känslig och har tuff hantering lätt skadas. Det är viktigt att din ögonmakeup försiktigt bort och huden runt ögonen behandlade med omsorg. Det är ögonkräm och ögonmask regelbundet en nödvändighet.

Eye Make-Up

Ta bort ögonmakeup före sänggåendet är mycket viktigt. I nattetid, kommer huden återhämta sig bäst och lite extra ?? s gör är bäst. Men gör något extra ?? hud är bara meningsfullt om du gör detta på en ren hud.
Hur tar man bort din ögonmakeup?
Ge en mild remover och se till att om du använder vattenfast mascara använder du ögonmakeup remover baserad på olja. Flera märken har en normal ?? ?? ögonmakeup remover och en oljebaserad. Det är sant att den oljebaserade makeup upremover mer radikal för din hud och om du använder det så det är bra att ta bort oljerester och sedan huden för att ta hand om ögonen.
Gnid är i huden runt ögonen är faktiskt uteslutet. Men du kan inte undvika alltid där. Se bara till att du gör make-upremover på en bomullstuss och försiktigt sandskädda på ögonlocken, i onderwimperrand och torka om det var fransarna mascara på bovenwimperrand. Gör samma sak igen med en torr, ren bomullstuss och sedan använda en vårdgivare till.

Irriterade ögon

Vissa människor är benägna att irritation. Detta kan bero på luftkonditionering eller frekvent skelning på en datorskärm. För att ge ögonen vila du kan täcka dina ögon enkelt med kompresser. Ta lite naturliga rosenvatten och badda bomullsrondeller i det. Sätta dem försiktigt i ögonen och låta dem sitta några minuter.

Närande kräm

Det finns många ögon krämer alla som påstår sig innehålla de nödvändiga ämnen. Men börja från början, vad behöver du. Din ålder, din hud och de omständigheter under vilka du bor är viktigt att bestämma huden runt ögonen behov.
Det finns nu bara mindre talgkörtlar runt huden och släckning kan köra snabbt. Uttrycks rynkor eller kråkor fötter kan snabbt uppstå. Se alltid till att en ögonkräm ingredienser som behandlar detta. Eller faktiskt att förhindra, som krusningar uppstått ta utan kirurgi eller injektioner av material som inte bara komma undan. Optiska ta bort små rynkor kan vara vissa krämer, men den resulterande krusning finns dock.
Tillämpa ögonkräm
Om du har hittat rätt ögonkräm, är det viktigt att applicera några droppar under ögonen och slå ner det till den yttre hörn. Om du vill använda ögonkräm över ögat, är det viktigt att det hårda ?? ?? avsnitt för att göra strax under ögonbrynet. Inte ögonlocket själv.
Det finns öga krämer som du kan bära och sedan tillämpar normala ögonmakeup på morgonen och kvällen böter. Men inte alla öga krämer är lämpliga för detta. I så fall endast uppbåda på kvällarna.
Wimpercrème
För ögonfransar, det finns krämer på marknaden som du kan ge en slags mascaraborste. Om och i så fall vilka de exakta fungerande ämnena är ännu inte klart. De låtsas att förlänga ögonfransarna, för att hålla den smidig och göra dem hela. Denna kräm bör tillämpas från och ögonfransarna på daglig basis och inom en månad eller så resultaten bör vara synliga. Det är sant att du måste fortsätta använda den för alltid. Alla resultat kommer att ångra så fort du slutar.
Mask
För ögonen, det finns flera ögonmasker. Välj en från fackhandeln eller en kosmetolog som passar dig och få dit en gång i veckan för att få tid för masken runt ögonen. Gå slappna av, till exempel i en doftande bad, och låt de aktiva substanserna i ren hud. Skölj bort det med lite varmt vatten och undvika att gnugga vädret runt ögonen.

Slutligen

En rynka i ögat är inte dåligt, det ger dig också den nödvändiga manifestationen och är mycket naturligt. Men det betyder inte att vården är i alla fall bra att hålla bästa skick och ge dig ett nytt utseende.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha