Skönhet: En full hår

Sieghardt Jönsson December 31, 2015 Hälsa 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Det finns flera metoder för en tunn wisp gör henne en representativ frisyr eller ens en trevlig stora hela huvudet. När allt är en hel skog faktiskt prål, men är nu en gång ung och frisk. Ett sätt är då lite mer radikal än andra, men massor av möjligheter att inse det.

Grundläggande principer

Om du vill ha mer volym i håret, är det viktigt att din frisör ger fria händer. Ibland ser frisyrer som borde finnas där i volym fram till katastrofala och det är bara vacker när det ?? ner ?? är. Hur tunt hår är, är mindre relevant, men det som är viktigt är att håret inte är helt bruten. Bruten i den meningen att misshandel av färg, permanent, locktång, hårtork mm alla utan något skydd. Som utarmar håret ut och sedan det bryts ned snabbt.
Skadat hår
Dess vad är svårt skadad, måste det vara först igen fastare struktur och det tar tid. Som fungerar bäst inifrån och de är oftast vitamin. Detta kan innebära den bästa extra tillsammans med en hälsosam kost. Tänk till exempel omega 3 vitamin. Vissa frisörer har också varumärken vitamin i sitt sortiment. Kerastase exempel på L ?? Oreal.

Potential för volym

Paint
Om du färga håret är i princip redan ett lager runt varje hårstrå och gör håret tjockare. Det låter konstigt, eftersom färgen är också ett angrepp på håret. Men om du behandlar henne annars bra, med bra behandling representerar mild schampo och balsam, ibland en mask och hårtork eller locktång alltid använda en bra beskyddare, kan ditt hår måla har. Bara inte kombinera det med permanent. Det ?? lever ?? inte alla hårtyper.
Hårtork
Hårtorken kan också göra mycket för att skapa volym. Det är bra att börja ?? Efter tvättning ?? med en skyddande kräm eller spray. Det skyddar mot värmen i torktumlaren. En ytterligare diffusor fungerar bra, men bara för överhäng och en halv varm fön inställd på det fungerar också bra. Om du gör en beskyddare i håret som ger volymen för de flesta frisörer och apotek varumärken har det alltid kommer att finnas en rad, du förstärker bara skapa volym.
För att undvika att få volym kollapsat back-kamning eller ett alternativ eller vad mellan modellering genom att spraya lack. Således inte bara sprutning över toppskiktet.
Ytterligare hår
Naturligtvis, extra hår gör lastbilen, bara det mer arbete och oftast kostar mer pengar. Om du väljer det här alternativet, är det bra att verkligen ta henne. Hennes konst är verkligen billigare, men det lyser mest onaturliga och så ofta synlig om du mellan ditt eget hår gör ändringar. Egentligen är det inte behöver vara enormt dyrt, eftersom det finns fler och fler system som använder längre tid. Det vill säga, den adhesiva kanten behöver bara bytas när strängen tas ur håret.
Naturligtvis är det lite ledigt, men verkliga hårstrån inte faller ut, men måste bifogas äkta hår. Så naturligtvis måste det gå ett par veckor ut eller måste sättas igen. Om köpt hår kan användas flera gånger, kostnaderna inom gränser.
Att utarbeta eller strängar eller mattor något för dig, finns det nu även engångs små mattor av människohår, som efter sex till åtta veckor måste tas bort. Så ?? n matta, dock endast omkring 10 euro och därmed vettigt att försöka innan med många trådar eller mattor att ta itu med volymen på din frisyr.
Curl eller blås
Curl eller slag vill öka volymen också ibland och det kan av sin egen för att ge papiljotter, ett mjukt material kan bäras bara under sömn timmar. Eller välj från längre hår för att fläta håret. Låt det bara torka i luften och eventuellt försedd med en spray eller kräm som har en stärkande effekt. Efter att ha tagit ut lockarna eller flätor har volym. Inte för mycket borstning, men med kammen eller placera fingrarna i modellen. En hårspray, i begränsad omfattning, kan ge några fler ?? s.

Slutligen

Med lite kreativitet kan du komma långt. Diskutera med din stylist om möjligheterna. En bra modell ka eftersom även bidra till att skapa mer volym.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha