Skilsmässa - liv på livet ex-partner nära

De flesta människor har en begravning, men är det tillräckligt för att dö? I många fall är det nödvändigt att ta ut en livförsäkring. Du bör också överväga de ekonomiska konsekvenserna av döden av din ex-partner. Ofta nog stod tyst på de ekonomiska konsekvenserna av döden. En begravning kommer att bära kostnaderna för begravningen, men de ekonomiska konsekvenserna av döds gå mycket längre. Partners som köper en bostad krävs av banken för att ta ut en livförsäkring. För hyresgäster saknar denna skyldighet, men det är också klokt för denna grupp för att säkerställa en död nytta. Efter en skilsmässa, kan det vara smart att ta ut en livförsäkring. Efter döden nämligen stoppa underhållsbidrag och barnbidrag.

Skillnad mellan en begravning och livförsäkring

En begravning är en dyr försäkring. Detta beror på att denna försäkringsgarantier betalningen. Policyn innehåller en ganska livstid lock. Detta är inte fallet för sikt livförsäkring. Denna politik betalar ut endast vid dödsfall före förfallodagen. Försäkringsbolagen har ofta en tidsfrist på 70 till 75 år. I fall den försäkrade lever på förfallodagen, kommer försäkringen löper ut utan att göra en betalning. Så du betala premier för att täcka risken för dödsfall.

Dödlighetsrisken är att säkerställa billig

Premien att försäkringsbolagen be om ett dödsfall minskat betydligt under åren fram till 2013. Försäkringsgivaren behandlas mindre kostnad i politiken. Under sex år, premien sjönk med i genomsnitt 60%. En icke-rökare 40-årig man betalar för att säkerställa ?? 50.000 på hans liv bidrag per månad ?? ?? 6-7 per månad. Detta förutsätter en löptid på 20 år.

En livförsäkring på livet av ex-partner

Efter upplösningen av de tidigare äktenskap partner ofta förblir ekonomiskt sammanlänkade. Detta kan ske genom en gemensam bostad, genom underhållsskyldighet, men också av gemensamma barn. I många fall är det klokt att överväga de ekonomiska konsekvenserna av döden av ex-partner. Den gemensamma egendom som inte har sålts eller överförts till en av de två parterna, är ofta inte ett problem. Båda ägarna till huset troligen har också tecknat en livförsäkring på deras liv. De ekonomiska konsekvenserna för underhållsbidrag till barn är annorlunda.

Hur hög försäkringsbeloppet borde vara?

När du tar ut en livförsäkring på livet av den tidigare maken är svårt att avgöra hur högt försäkringsbeloppet bör vara. Målet bör inte vara att fullt ut tillgodogöra kostnaden, men det måste vara ganska en summa åtminstone under de första åren för att absorbera de ekonomiska konsekvenserna. Mängden försäkringsbeloppet kommer också att bero på kostnaderna för försäkringen.

Notera gynnade och premium ansvar gentemot

Det är viktigt att söka råd på vägen att ta ut försäkringen. Det gynnade måste utformas så att syftet inte överskrids. För arvsskatt, skulle uttag av bidraget vara avgörande. Goda råd kan undvika höga skatter.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha