Skilsmässa eller förbli - Mira Kirshenbaum

Boken skilsmässa eller stanna speciellt skriven av den amerikanske författaren Mira Kirshenbaum för personer som befinner sig i en relation och undrar om de vill gå igenom med det. De är besvikna i kärlek. Samtidigt förser dem med en skilsmässa för mycket. Boken ger en färdplan med vilken människor kan göra sitt val. Den nya boken är inte längre tillgänglig. Eller andra och som en e-bok. Mira Kirshenbaum utbildad psykoterapeut. Hon är chef för Chestnut Hill Institute i amerikanska delstaten Massachusetts. Tillsammans med sin make hon bor i Boston. Hon har skrivit flera framgångsrika böcker om ämnen ?? handlar om kärlek. Det handlar om titlar som förälskad i någon annan, ett år för dig själv och öka din emotionella energi. I USA, är hon en flitig gäst i tv och radio ?? s. Hon också intervjuades av kända tidningar som Cosmopolitan, Marie Claire och Glamour. I Nederländerna, de flesta av hennes böcker översatts och publicerats av Archipelago.

Skiljer sig eller förbli

Separera boken och fortsätter med undertiteln ?? guide som hjälper dig att fatta rätt beslut ??, publicerad 1998, men sålde under år 2014 fortfarande bra. Används för att få det fortfarande ofta via webbplatser som Bol.com, Marknads och Boekwinkeltjes.nl. Det finns också en e-bok av separation eller vistelse. Boken handlar om en viktig fråga för många människor som befinner sig i ett äktenskap. Äktenskapet är inte alltid blir vad de hoppades på när hon gav löften vid altaret. Detta kan bero på att den förväntade inte var verkliga, men också för att människor förändras och inte alltid på rätt sätt. Många människor anser att det till en vana att kalla det avslutas. I Nederländerna går till slut på en två gifta par från varandra. En separation erbjuder ett nytt perspektiv, men följden är att de ger upp en hel del, särskilt när barn är inblandade. Också ge dig allt du har byggt tillsammans, även om inte allt var perfekt. Slutligen innebär det att du är ensam igen. Många människor som vill skiljas fastnat med detta dilemma ?? s handlar Kirshenbaum i sin bok.

Fördomar om kärlek

Kirshenbaum börjar boken med att eliminera vissa stora föreställningar om äktenskapet. Således finns inte ett äktenskap utan upp-och nedgångar. Vidare har författaren inte tror på balansmetoden. I så fall fördelarna vägas mot nackdelarna. Så länge fördelarna överväger nackdelarna skulle vara en relation värt. Enligt Kirshenbaum lider någon form av tvivel att distansera i ett förhållande, så det är därför hon inte tror på balansmetoden. En annan användbar råd Kirshenbaum ger är att det är meningslöst att vänta tills din partner ändras. När vuxenlivet nås alter människor knappast och det är redan mycket svårt beteende för att passa lite, än mindre radikalt.

Frälsning för relationen eller boost

Boken Separera eller vistelse ger en bra vägledning för människor som överväger skilsmässa. Det ger tydlig färdplan för att människor ska kunna välja att arbeta. Dessutom går den i djupare underliggande skikt. Det är trevligt att se att det väljs i boken ingen match för eller emot skilsmässa. För vissa människor, kommer den här boken därför att vara räddningen av deras förhållande, medan det för andra är det sant att öka är att stoppa en relation efter en lång period av tvivel.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha