Skillnaden mellan marknadsvärdet och försäljningspriset

Mellan marknadsvärdet på ett hem och det faktiska försäljningspriset kan vara en skillnad. Både stigande och fallande bostads hög grad kan påverka avkastningen på bostäder. Fick vi det rätt sedan ta priserna, men det kan också falla. Vilka effekter kan skillnaden mellan marknadsvärdet och försäljningspris om situationen för medborgarna?

Färska Chill marknadsvärdet och försäljningspriset

  • Fluktuationer på bostadsmarknaden och ekonomin
  • Stigande huspriser
  • Fallande bostads
  • Tvångsförsäljning
  • Inflytande med fastighetsskatt invändning

Fluktuationer på bostadsmarknaden och ekonomin

Är det bra med en ekonomi än vad människor och företag pengar att investera. Kundtillfredsställelse är hög, så man gör en snabb köp. På samma sätt, för inköp av ett hem. Vinster kan uppnås snabbt i den här situationen. Sannolikheten för en bostadsmarknad hype och den oundvikliga stänk dem är verkliga. Efter goda tider alltid följer sämre tider, med ekonomin blir dålig. Folk har mindre pengar att spendera eller behålla pengarna i fickan. Den privata konsumtionen och uppskjutna bostadsköp är inte gjort. Dessutom skulle de föredrar att inte sälja, eftersom det ackumulerade värdet som snö i solen kan försvinna. Inom denna variation på bostadsmarknaden - som är kopplad till den ekonomiska cykeln - inträffar regelbundet gap mellan marknadsvärdet och försäljningspriset. Vilka blir konsekvenserna?

Stigande huspriser

Går bra ekonomiskt än huspriserna under årens lopp kommer gradvis stiga, vilket man kan göra en vinst från inköp av en fastighet. Att investera i handel och bostäder ger sannolikt visshet, som kan realiseras en vacker vinst på en försäljning. Försäljningspriset ligger över värdet på den utestående låneskulden, och det innebär att säljare kan göra en vinst. Förlorade bara en ytterligare ökning under löptiden än vinst burken. Det blir också intressant att hugga vinsterna från en husförsäljning i köpet av ett annat hem. Så småningom växande eget kapital.

Fallande bostads

Om bostadsmarknaden överhettad med orealistiskt höga priser så är det oundvikligt att det finns dåliga tider anländer bostäder. Ballongen kan då, så att säga brast. Värde-byggnaden är långsam, men en förlust i värde är vanligtvis ganska snabbt. En kris kan också ha en stor inverkan på hela bostadsmarknaden, så medborgarna samt banker och eventuellt ett land kan få i ekonomiska problem. Om det finns en korrigering av orealistiska marknadsvärdet kan bostadspriserna falla kraftigt några år. Dessutom finns tre huvudsakliga skäl till varför husen säljs dåligt:
  • Medborgaren har inte pengar längre. Det är noga med att köpa ett hem under dåliga tider;
  • säljaren skulle hellre inte sälja eftersom de måste ta en skuld på försäljningen. Även om att skulden kommer att växa med tiden bara av en vikande bostadsmarknad;
  • banken inte samarbeta med köpet, eftersom värdet på säkerheten minskar i endast värde.
Denna ogynnsamma situation kan bara fortsätta och ekonomin ta fart igen och bostadsmarknaden går genom dalen. Först då kommer att öka förtroendet och de kommer att köpa fler bostäder igen. Under tiden, värdet på hemmet minskat betydligt och kan ge en stor restskuld vid försäljning. Inteckning sätter dvs långt över försäljningspriset.

Tvångsförsäljning

Under löptiden för en inteckning kan vara omständigheter föreligger, så man tvingas sälja huset. Chansen därmed att det verkliga värdet av försäljningspriset är under inteckning. Detta är säkerligen fallet på en vikande bostadsmarknad, om en relativt nyligen köpt ett hus. Även om du täcka dem löst per år på din inteckning, har du livränta på tio år, betalade cirka tjugo procent av. Hem prissänkningar kan lägga till upp till åtta procent per år och tar del lönat sig ganska snabbt. Tvångsförsäljning ger därför stor oro för många medborgare, eftersom en är kvar med en betydande återstående skuld. Om ingen har tagit ut bolån under National Mortgage garanti konsekvenserna för leverantörerna är stora.

Inflytande med fastighetsskatt invändning

Förblir ett prydligt ägare av en egen bostad för alla de fluktuationer som de har också att ta itu med. Gapet mellan det verkliga värdet och det värde som fastställts av fastighetssektorn är felaktig. Kommunen ska nämligen använda värdeuppgifter för ett år sedan, vilket gör vissa saker per definition är föråldrad. Och kan ge upphov till följande villkor. I båda fallen kan det vara lämpligt att lämna in ett klagomål för att spara på kostnader.
Bostadsmarknaden stiger
Värdet bestämningen av kommunen är ett år bakom, så att du betalar mindre skatt i princip än nödvändigt. Ändå kan det vara att värdet på hemmet jämfört med bostäder som är för dyra. Dvs fastigheten kan fortfarande graderas för högt. Man får värdet tillgång till samhället, be om en kopia av utvärderingsrapporten att bedöma om det är realistiskt.
Huspriserna faller
Om utvecklingen av detaljhandelspriset flera år varit en dålig bild visar data från kommunens köra långt efter. Det lönar sig verkligen för mycket skatt. Det WOZ värdet är för högt och skalas när man betalar notan. Om skillnaden är för stor kan innebära att de måste betala tillbaka en del av den preliminära bidraget till skattemyndigheterna. Så titta på en fallande marknad.
(0)
(0)
Tidigare artikel Köp en Bengal

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha