Skicka Internetbank uppgifter är inte klokt

Köpa och sälja online är i. I princip, inget fel med det, eftersom det är lätt och speciellt när du köper varor som köps snabbt i hus. Det är dock inte helt säkert, med tanke på den allt bättre Internet kunskaper om kriminella sektorn. Också genom e-post är ofta bankuppgifter begärs, men aldrig av din egen bank! Om man vill kontrollera uppgifterna, de skickar du ett brev och gå själv till banken för att ordna.

Brottslingar skriver alltid bättre Dutch

I början var det möjliga straffrättsliga post från så kallade ABN Amro och Rabobank lätt känna igen straff post, främst på grund av att texten skrevs på dålig holländska eller engelska, det fanns lite böjar i. Numera dessa e-postmeddelanden också ofta skrivna i perfekt nederländska, så någon som bara sitter på Internet, skulle vara fel och tror att e-post är verkligen från sin bank kommer och reagera. Ingen bank, dock kommer att be om din information över internet.

Internetkonto blockerad

Alla vet nu väl reklam för så kallade bank som invadera oss med regelbundenheten urverk. Det är då som din Internet-konto är blockerat och du kan åtgärda detta genom din information, via att klicka på en länk i e-postmeddelandet, att passera. Om du är osäker på om det är korrekt, så kolla in adressering. Är post adresserad till dig på toppen av din egen skriftliga korrekt pekas ut, googel då även via Internet e-postadress avsändaren. Du kommer naturligtvis ta reda på om avsändaren är korrekt. Är du fortfarande osäker, kontakta din bank och be om posten. I själva verket är det bättre att förlora några cent på ett telefonsamtal, då plötsligt ha ett tomt bankkonto med alla dess konsekvenser.

Internetkonto kontroll

Som får också ett e-postmeddelande som ber dig att skicka dina data så att banken kan se om allt är stilla. Även e-post inte kommer från din bank, av säkerhetsskäl som aldrig skulle vilja något gjort via e-post. Du kommer att få i ett sådant fall, alltid per post ett brev ber att komma med. Så aldrig kasta bort alla e-postmeddelanden från banker omedelbart och aldrig besvara dem.

Annan brottslig verksamhet på nätet

Många brottslingar, dock är aktiva på nätet dagligen för att ge dig slå pengar ur fickorna och de gör det på olika sätt. De hittar ständigt nya möjligheter. Med internet förutom de redan befintliga möjligheterna avsevärt utökats. De skickar inte bara vilseledande meddelanden från blivande banker, men de ofta kopieras även webbplatser från välrenommerade företag och göra order från att kopiera produkter och betala. Köparen konstaterade senare att han fortfarande betalas ut, men får ingenting. Om han vill besöka webbplatsen för att fråga var produkten förblir, som är borta och visar sig vara ingenting beställas på ursprungliga webbplatsen. Prövning är inte längre möjligt.
Webbplatser har inrättats för att pressa pengar
Det finns också brottslingar som på kort tid har kört en webbplats för en viss, mycket populär produkt, såsom iPad och andra moderna apparater. De erbjuder som sedan långt under priset. Människor som tror att billigt att vara ute, sedan få besvikna. Efter några dagar ledigt från webbplatsen, samlas de pengar som betalas och brottslingarna redan arbetar på en annan plats på Internet med en annan webbplats.

Internet är anonym

Internet brottslingar är svåra att upptäcka. På Internet är det inte svårt att göra affärer anonymt och få dem som brottslingar missbruk. För våra kunder innebär det att vara super försiktig med vad du köper och säljer på Internet. Litar du det, till priset av en ny produkt erbjuds mycket låg, då ?? fall lastbils ?? eller du kan betala produkten, men det fick inte. I båda fallen, du kör risk ?? s. Något med rabatt köper är alltid möjligt, men om produkten, till exempel två tredjedelar eller halva priset som erbjuds, är något gått.

Köp online på Internet

Allt detta betyder inte att du absolut måste köpa något på nätet. Det är mycket lätt för konsumenten att köpa online via internet en barnvagn, en hushållsapparat eller en bra TV. Du behöver inte gå till affären och du kan från datorn enkla priser för olika varupriser och dessutom där för att se omdömena. Genom att läsa domen av flera personer, kan du enkelt avgöra om den planerade stycke för dig är viktigt. Om du skulle be om det i butiken, det är bara dom som butiksägare och du kommer inte alltid att säga nackdelarna med en produkt. Det är dock bra att mycket noga med att titta på anbuden och att vara ännu mer försiktig när du beställer något av det.

Online-försäljning genom marknads

Även när de säljer större bitar genom marknaden och sådana måste vara försiktig. Du får en vacker, men inte för dyrt halsband en underbar erbjudande, som jag drömde aldrig att det skulle fånga den, men snabbt blir misstänksam eftersom vanligtvis något som inte stämmer med det. En andra hatt, som sedan ger fyrtio euro, allt tyder på att köparen ?? ?? inte seriöst och bakom andra intressen skumt. Ofta kan du skicka det då, men inte få pengar in och adressen är inte rätt efteråt. Om produkten inte är mycket värt och du har gett någon bankinformation, kommer det inte att finnas många förlorade, men med dyrare bitar, är det klokt att betala först och sedan skicka upp, om den produkt som ska plockas upp hemma och omedelbart lämna lön.
Brottslingar är och kommer alltid att förbli. Det återstår att vara försiktig. Speciellt på Internet. Exakt rätt. Man kan inte vara nog försiktig.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Lurade kan hända vem som helst. Jag personligen inte har gjort det. Men saker som e-post från banken. I själva verket, bara alt-delete. Blockad dem och oönskade platser. Inte för att det betyder mycket. Scammers ändra sina webbadresser och e-postadresser kontinuerligt. Du kan skicka e-post från banker till din egen bank. De flesta banker har en slags falsk post e-postadress. Du kan bara be din bank. Min bank gör det. Thé bank.Wat Marknads oro. Jag vet inte om det är rätt och rättvist. Personligen, jag alltid ta några gånger med säljaren kontakten. Via mail och telefon. Jag bygger en kontakt med honom / henne. En bedragare kommer inte att göra det. Ibland något går fel av misstag. Jag talade om, jag tror att vi har ett avtal. Säljaren skickade omedelbart en räkning. Detta verkar amerikanska men jag var inte serveras det. Har honom förklara att vi bara säga ja i Holland. "Kanske" betyder här att vi måste tänka en stund. Så kan kulturen också vara ett skäl verkar vara något konstigt. Det är bäst att hålla allt du använder sunt förnuft. Litar du inte på eller fråga säljaren ringer dig. Där kan du redan spela en hel del. Bälte han eller hon avskärmade nummer har ofta varit något skumt. Fogdar och telemarketing göra det. De är också osäkra. Kassera genast ner och ringa ditt namn på valfritt antal beeld.Ook nu du läser detta du bör kontrollera om mina uppgifter stämmer. Jag kan göra alla möjliga saker som du tror. Köp med ditt sinne och inte dina känslor.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha