Säkerhet i New York City

De enorma metropolen New York City ses av många som en bister och farlig plats, och för vissa är det ännu en anledning att avstå från en semester till denna stad. Men är detta rykte motiverat? Där turist måste titta på i New York City? Och det är verkligen riktigt riskabla platser i metropolen? Sedan början av 90-talet, andelen våldsbrott i New York minskas avsevärt. Källa: tidigt 90-tal, graden av våldsbrott i New York minskas avsevärt. Källa: www.motherjones.com.

Allmänna säkerhetsstatistik

Bland hela stammar New York City har en farlig rykte, men verkligheten verkar vara ljusare än vad som allmänt antas; i USA är statist även New York den säkraste storstad med en brottslighet "som är lägre än riksgenomsnittet. Särskilt i stadsdelen Manhattan, polisens framträdande, särskilt på turistattraktioner som Times Square och tunnelbana och tågstationer. Sedan ungefär 1993 säkerhet i New York har förbättrats avsevärt; Innan den tiden fanns mord, offentliga narkotikahandel och andra typer av brottslighet utbredd.
Hur som helst är det lämpligt för turister att hålla sig vaken i staden; listig ficktjuvar slår särskilt vid upptagen turistattraktionerna i deras kamp, ​​men också de underjordiska risker försörjnings inom detta område. Dessutom kan det generera kaotiska trafik fara för intet ont anande turister och tiggare är främst på Manhattan i stort antal.
Vissa stadsdelar i Bronx och Brooklyn stadsdelar är verkligen farligt med högre brottslighet, men det är ändå platser där den genomsnittliga turisten vanligtvis inte kommer att komma.
Ett fullsatt Times Square på Manhattan, ett paradis för ficktjuvar ??!
En trångt Times Square på Manhattan, ett paradis för ficktjuvar ??!

Säkerhet genom distriktet

Manhattan
Detta är den överlägset mest populära stadsdel för turister. På grund av en framstående polis närvaro, är området i allmänhet säkra, men uppenbarligen finns det några punkter; den berömda Central Park kan vara farligt under natten och en ensam vandring är det säkert inte utan risker. Detta gäller även för andra parker i Manhattan, såsom Riverside Park och Battery Park. Harlem-ligger i norra Manhattan- är vad riskfyllda, även om situationen har förbättrats avsevärt under de senaste åren. Dessutom måste man vara överallt uppmärksam på ficktjuvar, hustlers och tiggare.
Brooklyn
Brooklyn är också i stort sett säker, särskilt nära Manhattan, men det finns områden där turister bör akta; East New York, Brownsville och Bedford-Stuyvesant är kända för att ibland våldsbrott, särskilt på natten. Delar av Red Hook upplever över genomsnittet kriminalitet. Det är dock inte troligt att den genomsnittliga turister anländer i något av dessa områden.
Visning av brott per distrikt i New York City Källa :. Brott per distrikt i New York City Källa :. Www .safetourist.org.
Queens
<br />
Detta är också en stor del säkert område för fritid resenärer, särskilt under dagen, även om vissa stadsdelar i närheten av John F. Kennedy Airport är mer robusta. Dessutom är det viktigt att dessa platser för den genomsnittliga turisten inte intressant.
<br />
The Bronx
<br />
The Bronx är den mest osäkra stadsdelen New York City med en hel del fattigdom och en ovan genomsnittliga mängd brott. Speciellt kvarteren strax norr om Manhattan, intill Harlem River, kan vara direkt farligt. Turisten som oskyldigt med sina kamera svängningar runt åtminstone fånga uppmärksamheten hos lokalbefolkningen, och är en verklig chans att det finns ett rån. För övrigt är det inte sant att Bronx är i sig farligt för besökare; trafikerade gator är säkrare och ger en fascinerande inblick i den beryktade Bronx stadsdelen ?? !
<br />
Staten Island
<br />
Statistiskt är det säkraste Staten Island stadsdelen New York City. Området har dock ingen betydande intresse och är därför ointressant för den genomsnittliga turisten.
									</div>
								</div>
<div class=
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha