Skenbar graviditet hos katter

Skenbar Graviditet är inte bara hos människor utan också hos djur! Den här artikeln handlar om falsk graviditet hos kvinnor; hur man känner igen det och vad man ska göra åt det.

Vad är falsk graviditet och när det inträffar

Normalt katten gravid efter ett befruktat täckning. När katten infertila är täckt, kan det vara så att katten blir en fantom graviditet. Katten är inte gravid, men det beter sig som om hon är gravid. Detta sker i kontrast till hunden efter att katten har täckts. Detta skiljer sig från en hund. När en hund är en fantom graviditet, har de inte nödvändigtvis måste täckas. Först efter kommande ägglossning hormoner i blodet som är ansvariga för beteendet och symptom under graviditeten. Den period när katten är kortare än hos hund: cirka 40 dagar efter värmeperioden. Katter kan ha följande egenskaper. Katten inte nödvändigtvis uppvisa alla kännetecken som varierar från katt:
  • Mer sömn
  • More / äta oftare
  • Potbelly
  • Irritable
  • Mindre skämt
  • Devoted
  • Monterade lobulus
  • Flöde från bröstvårtorna
  • Drar objekt

Vad kan man göra åt det

Du kanske vill gå till veterinären för att ta hand om henne om du är osäker på om din katt är gravid. Detta kan vara efter 35 dagar. Då veterinären kan känna magen, om hon är gravid. Du kan också se om du kan känna något, men när du går till veterinären, vet ni det. Ibland finns det ett ultraljud när det finns tvivel. När en katt är en fantom graviditet, kommer veterinären förmodligen ge ett antibiotikum eller andra läkemedel. Detta är för att förhindra infektion. När katten har allvarliga symptom på falsk graviditet, kan detta lindras med hormoninjektioner, men detta är ofta inte omedelbart på grund av hormoner kan också orsaka andra symptom igen. Din veterinär kan tala om för dig vad du kan göra bäst för din katt under denna period.
(0)
(0)
Nästa artikel Online dejtingsajter

Kommentarer - 2

Min katt är något av fem veckor sedan för t bli först i värme, men alldeles för kort; endast 2 eller 3 dagar. Hon beter sig mycket annorlunda men DA kunde inte känna någonting i buken. Ska jag vara orolig?

Vår katt är täckt, och är på 65: e dagen ännu inte fett, något fylligare. Och hennes mjölk kleirtje är väl etablerade. Kan det vara så att hon är gravid bluff? Vi hoppas att de mellan detta och 70 dagar när man går fortfarande att föda en eller två fina kattungar.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha