Skapa mer tid för att skriva

Vet du det? Ingen tid att skriva? Det finns flera sätt att ändå kunna skapa mer tid att skriva mer och slutligen avsluta den där boken du arbetar med. Hur kan du se till att du faktiskt skriva mer? När allt kommer omkring, det är en skam när du har en bra idé för en bok, men det fungerar inte ut på grund av tidsbrist.

Skriv bok

Skriv en bok, i Nederländerna finns redan en miljon människor här drömmer om. En av de vanligaste anledningarna att skriva en bok ännu ?? Jag har inte tid att skriva ??. Är det så? Eller så kan du säkert skriva mer än vad du faktiskt gjorde? Har du kanske inte får dig lite i utskick?

Mer tid att skriva?

Det är ett känt problem många författare står inför. De har praktiskt taget ingen tid att skriva, så historien förblir så länge att viljan att fortsätta att skriva efter nästan försvinner. Detta är mycket irriterande, men inte nödvändigt. Faktum är att det finns många sätt att fortfarande göra tid att skriva.

Verkligen ingen tid?

Är det sant att du verkligen inte har tid att skriva? Försök att vara ärlig mot dig själv. Hur mycket tid lägger du tillbringa en dag på saker som inte är verkligen nödvändigt? Tänk på att titta på tv eller spendera timmar hängande i puben. Du verkligen inte behöver sluta med dessa saker, men det kan vara lämpligt att titta på de saker du gör mer än så, som är några förpliktelser. Kan du förkorta dessa saker, så att du kan ha mer tid att skriva det? Är det verkligen nödvändigt att titta på ett par timmar av TV varje dag? Eller så kan du skriva på den tiden att din bok? 0

Tidigare uppgång

Behöver du mer tid att skriva? Då kan du välja att få upp tidigare. Ställ din väckarklocka exempelvis en halvtimme tidigare. Detta för att upprätthålla utmärkt full och du kommer fortfarande att ha varje dag i en halvtimme på morgonen för att skriva bra. För många människor på morgonen är också en bra tid att skriva. De är färska och tomma i huvudet, vilket gör det lättare att skriva.

Skriv på språng

Reser du mycket med kollektivtrafiken? Ta sedan din tablett, bärbar dator eller en penna och papper och skriva bra drag. Att resa med kollektivtrafiken kan vara mycket inspirerande arbete, medan du fortfarande ofta inget bättre att göra än att stirra in lite för dig. Ett bra sätt att fungera ändå så på din berättelse.

Sök efter rittider

Kanske är du inte du känner, men det finns en hel del ögonblick på en dag när du kan skriva. Du behöver bara lite varning här. Tror du att du är bra på vilka tider du kan skriva. Detta kommer att vara olika för varje person. Kanske kan du även skriva en pjäs om du väntar tills potatisen kokas, eller om din partner tittar på TV. Sök efter tillfällen då du kan skriva själv.

Skriv varje dag

Varje dag för att skriva din berättelse gör att du bor i berättelsen och förblir motiverade att fortsätta skriva. Det är mycket lättare att få tid och att faktiskt börja skriva. Ofta är det inte en fråga om tid, men är mer en fråga om någon nytta eller ingen inspiration.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha