Skapa former och en platt mage: magen

Den skönhetsideal är en tät, platt mage. Men många människor har en stor mage, såsom en ölmage. Vilka typer tjockare mage finns och hur man får en spänd mage? Den skönhetsideal för de flesta västerländska människor är tydlig: män med starka, breda axlar och en stram häck. Och kvinnor med stora bröst och fast, runda skinkor. Men ingen vill se magen medan vår mage är bara den största förråd av fett. I vissa mindre utvecklade länder finner man en magen faktiskt attraktiv, eftersom det skulle tyda på att en person är rik och frisk. Och medan en mage bara helt är inte hälsosamt. En mage eller ens en isterbuk innebär en större chans att inkludera hjärt-kärlsjukdom.

Typer bukar

Ölmage
Ölmage är - inte en myt - faktiskt orsakas av öl. Nämligen öl innehåller maltos, ett socker. När vi får en hel del socker i det vi inte kommer att kunna behandla alla. Överskottet sockret lagras på en gång, bara magen. Dricka vin är ett rimligt alternativ för att dricka öl. Vin innehåller mycket mindre socker. Men är alkohol i sig inte bra för linjen.
Ris Navel
När du äter mycket dålig kost påverkar salt- och vätskebalansen rubbas i kroppen. På grund av denna fukt kan leda till en ackumulering i bukhålan. Termen ris magen betyder inte att du får en mage precis som när du äter för mycket ris. Ris är i utvecklingsländer, men ofta är den enda källan till livsmedel, vilket innebär en mycket ensidig födointag.
Den transfetter magen
Transfett är en konstgjord fett som är också en orsak till en mage är. Transfett är konstgjorda fetter som inte kan brytas ned av enzymer i kroppen. Detta beror på deras olika kemiska sammansättning. Dessa transfetter därmed kvar i kroppen bakom och ansamlas särskilt i buken på.

Magen wegtrainen

Många människor tycker att de är för fula magen fett och vill att det wegtrainen att skapa en plan, spänd mage. För att erhålla en sex-pack, andelen kroppsfett hos män är cirka 10-12% och 15-18% i den kvinnliga. Nämligen en sex-pack är bara synlig när kroppsfett procent är tillräckligt låg för att avslöja magmusklerna.
Magövningar
Det är klokt att utföra specifika magövningar när du vill träna upp din mage. Härmed inte så mycket antalet övningar du gör, men tekniken för dessa övningar. Du kan utföra bättre mindre övningar med rätt teknik än en hel del övningar med fel teknik. Du gör övningarna inte utför dagligen, 3-4 gånger i veckan räcker. Utför varje övning cirka 15 gånger.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha