Skapa ett parti guide i Word

Karle Rosenqvist Februari 29, 2016 Elektronisk 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Har du känner folk som gifter sig? Eller 25 år eller 40 år? Vet du någon som firar en årsdag? Då kan du göra en fest guide. En part guide om trohet tidningen är ett häfte med personliga anekdoter i par eller nämnde jubileums montern. Dessa tillhandahålls vanligen av vänner, familj och kollegor ?? s. Ibland finns det låtar som instuderat eller uppdelningen av partiet. Målet är att underhålla partysugna och ge dem mat för samtal. Speciellt när inte alla deltagare känner varandra, kan detta bryta isen. Du kan göra ett häfte i Word. Här är hur du enkelt dela avsnitten på sidan ?? s, infoga bilder och text runt den röra sig. Vill du göra en broschyr för ditt arbete, kan du använda samma taktik.
  • Flersidigt ?? S klyftan på A5 häfte
  • Placera bilder
  • Lösa lägga till texter
  • Print

Flersidigt ?? S klyftan på A5 häfte

Kanske har du ens sitta brottas med fördelningen av sidan ?? s över en liten bok. Microsoft Word har bara en inställning. Detta är lite överbelastad.
Du hittar den genom att klicka ovan på sidan layout och sedan klicka i rutan Utskriftsformat på den lilla knappen längst ner till höger. Den dialogrutan Utskriftsformat visas.
På fliken Marginaler, välj i listrutan Flera sidor ?? s häfte alternativet. I ark per häfte väljer du Alla. Det kommer nu att två sidor ?? s på ett ark skrivs ut. Klicka nu på OK. Du kan se direkt att din sida har blivit mindre. Du kan bara skriva din text och behöver inte tänka på distributionen. Word gör för dig.

Placera bilder

För bilder ?? s plats i ert parti guide, exakt på den plats där du vill att den ska göra följande:
Du klickar först där du vill placera din bild. Klicka sedan på toppen Infoga och klicka sedan på Bild. När du har valt bilden, klicka på Infoga. Fotot kommer att visas i texten. För att göra texten runt den att köra, du klickar på den med höger och välj sedan Word Wrap, till ram. Texten kommer nu trevlig promenad runt den.
Klicka på ¶, knappen och sedan kan du se ett ankare monter. Denna ankar visar vilka Ange din bild ?? hängde ?? är. Genom att flytta bilden, kommer ankaret också flytta. Du kan flytta bilden med musen genom att klicka på den i mitten och sedan dra. Du kan också välja bild och sedan använda piltangenterna på tangentbordet för att flytta arbetet. Tryck medan Ctrl-tangenten, då stegen är mindre.
Om du inte behöver få tillräckligt med bilder ?? s, om du vill lägga till några roliga bilder så kan du söka på Internet för fria bilder ?? s eller bilder gratis. Det finns webbplatser där du kan ladda ner gratis stock foto ?? s.

Lösa lägga till texter

Vill du lägga till en enda text, till exempel i en sned ram enligt nedan. Klicka sedan på toppen Infoga och sedan i gruppen Text, klicka på Textruta.
När du har skrivit texten, kan du lägga den snett genom att klicka på den gröna bollen och vrida den i önskad riktning.
Vackra bokstäver
En vacker skrivelse som den du kan använda ovanpå klicka på Infoga och klicka i gruppen Text, klicka på WordArt. Du väljer från ett typsnitt och skriver texten.

Print

För att vara säker på om det ser bra ut, är det bäst att styra din fest eller bröllop själva tidningen tryck på din egen skrivare. Då kan du se bättre om du gör ett stavfel eller om något behöver flyttas. Allt är precis som du vill ha det, så kan du vara ut på en skrivare eller kopieringsbutiken. För att se till att de använder rätt inställningar, måste du först spara det bästa dokumentet som en PDF-fil. Detta gör du genom att gå till Arkiv och välj sedan Spara som i menyn. I dialogrutan som visas väljer du Spara som PDF. Denna fil kan du maila till en utskrift eller kopia butik.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha