Skapa en lönsam och framgångsrik spelsajt

Skulle inte det vara bra att ha en framgångsrik spelportal med hundratals spel, tusentals besök och en hel del intäkter? Ja, det skulle vara det, men tråkigt nog vägen så ?? s site bitter lång. Det är därför jag listat några av de viktigaste punkterna i rad för att hjälpa ditt eget spel portal långt.

Bra design

Om det finns en sak som det första intrycket av en besökare kommer att avgöra, är det designen. Är du missade designen din webbplats i 99,9% av fallen kommer att misslyckas, misslyckas och misslyckas. Så välj en livskraftig identitet som du kan uppnå och som inte kräver stor mängd minne, eftersom dina framtida besökare har lite tålamod, särskilt eftersom många spelsajter blinkar snabbt, kan det vara en god värd, men detta beror på en god design som använder gzip komprimering, CSS sprites i stället för traditionella grafik ?? enligt instruktionerna i reglerna för sökmotorn Yahoo använder organisera sökresultaten. Så använd en kombination av en ljusbeständig, attraktiv design och ett användarvänligt gränssnitt.
Bästa bygga din design på en arkad-system, om du bryr dig för en enhetlig upplevelse och kommer att publicera spel mycket snabbare än utan systemet eller med en inkompatibel systemet. Annonser bästa efter en månad eller tre, utom kanske lite subtil reklam. Annars är de störande och egentligen inte mycket att komma tillbaka, de brukar se till att du förlorar en regelbunden besökare.
I korthet:
 • Attraktiv design
 • Användarvänligt gränssnitt
 • Snabb laddningstider
 • Anpassade cms
 • Inga annonser i de första månaderna

Rättsinfo

När den faktiska platsen är klar, är det viktigt att skriva bra krav som skyddar dig mot alla typer av anklagelser. Naturligtvis föreställa sig en allmän uppförandekod för portalen där du rätt vem som helst tyngre brott som försök till dataintrång, upprepad spam etc. för att bannlysa från din webbplats för att utesluta sådana problem i framtiden, bäst visat dig att även utan anledning en av webbplatsen kan förbjudas om du ser till att du aldrig ska besvara. Naturligtvis är dessa åtgärder verkar mycket överdrivet, men du behövde webbplats kommer att bli en succé och därför sannolikt att vara ett företag, kan du vara bättre säkras.
I korthet:
 • Skydda dig mot avgifter
 • Föregå med gott uppförandekod
 • Kontrollera att du har rätt att förbjuda folk för brott
 • Förebyggande är bättre än att bota

Kvalitet och originalitet

Kvalitet och originalitet, som bör vara de två sökord på din webbplats. Knappast någon väntar på en annan plats med samma spel som tusentals andra webbplatser, hur vacker, snabb och användarvänlig din webbplats är. Till detta därför erbjuda måste du leta efter spel som är fantastiskt, men ännu ej utnyttjade ?? ?? är. Utanför ursprungliga versioner av klassiska genrer kan också locka människor med riktigt speciella, originella spel, såsom lever, vilket ger ett speciellt sätt under en lång tid kreativ underhållning, men det är inte känt.
Med tiden du bästa starten också med själv sponsring spel, som sedan antingen uteslutande på din webbplats eller via webben sprider din logotyp och intro därmed skicka fler människor till din webbplats. En annan möjlighet är den version som vilar på din webbplats med bara de få extra ?? s som gör det värt att spelet en gång för att spela på din webbplats.
Efter ett tag aktivt lägga bra spel, kommer din webbplats att locka fler människor om rätt reklam strategi. Underskatta inte underhållsarbete, du letar efter en bästa anställd med samma passion som ni.
I korthet:
 • Kreativa spel
 • Kvalitativa spel
 • Inga kända spel
 • Regel en anställd, annars kommer du snabbt känna hans

Rätt annonsstrategi

Annonser på din webbplats:
Dessa dagar ingen ännu klicka på högljudda reklam. Bästa gör det en annons Google AdWords för att få i början riktade människor till din webbplats utan att spendera alltför mycket pengar på detta. Se till att du klickar på priserna är tillräckligt höga, så att du får åtminstone anständiga webbplatser med intresserade besökare. Dessa annonser för att se till att i början några 100 € ?? behov av att spendera för att locka besökare, men senare du kommer att belönas med täta besök med djup som i slutändan kan få tillbaka alla dina pengar.
Annonser på din webbplats:
Jag sa att det tidigare: screamy, distinkta annonser inte längre arbetar för den genomsnittlige Internet-användaren och pop-ups är ofta en svår besvikelse. Försök att undvika de vanliga annonsformat och gå för de mindre använda anter och platser som de flesta användare inte är vanliga. Också anpassa färgerna till din webbplats, så att man kan knappast märker att annonserna är klassiska. Är detta bedrägeri? Nej. Användaren klickar men också bara på en enda länk om han är intresserad av? Tja, i sådana annonser är att precis som. Det som ofta fungerar bra är en annons som visas automatiskt när du fyller på spelet på den plats där spelet är normalt.
I korthet:
 • Inga slående annonser
 • Inga popup-fönster
 • Väl integrerad textannonser
 • Annonser under laddning

Där nu är du informeras om hur man skapar en framgångsrik och lönsam spel webbplats. Förhoppningsvis denna plan kommer att hjälpa dig på vägen till besökare och vinster.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Jag skulle vilja göra en egen spelsajt, men hur gör jag det? Jag skulle vilja ha Dr. häst spel, men jag vet inte hur jag ska doen.Bedankt.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha