Skapa en animering

Lorett Lundmark Februari 28, 2016 Underhållning 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Animation är något som redan mycket länge existerar, men nu är det verkligen börjar komma upp. Goda exempel är animation studios Gillar PIXAR och Dreamworks uppstår och utvecklas i dem. Men väldigt få människor som faktiskt vet hur det är alla gjort, vill du också att höra gruppen som gör det? Läs sedan resten av den här artikeln.

Vad är animation ändå?

Animation spelar mycket snabb följd av olika stillbilder. Detta gör att du tror att du ser en rörelse i detta, men faktiskt du ser så bara mycket snabbt ett antal bilder. Ett välkänt exempel är den animerade filmen Hitta Nemo. Dessa filmer är alla gjorda av olika plattor som läggs i följd.

Animation tekniker

För att skapa animationer är olika utarbetas. Dessa tekniker används ofta i vanliga filmer för att lägga till specialeffekter till din film
Stop Motion
Detta är en mycket gammal teknik som kan användas för att göra animering. It'm få en bild av ett föremål med en kamera. Därefter flyttade föremålet lite och blir återigen en bild av det. Genom dessa bilder visa snabbt följd du får idén att objektet flyttas. För att se en flytande rörelse måste placeras faktiskt 24 bilder i en sekund. Detta är bara en mycket tidskrävande process och därför ofta det här numret gehalveer till 12 bilder.
Lera Förslag
Denna teknik är baserad på principen om Stop Motion. Dessa saker är gjorda av lera och blir här principen om stop motion tillämpas. En animationsstudio som är mycket välkänd här är animationsstudio Aardman.
Cut-out animation
Denna teknik är också helt baserad på principen om Stop Motion. Dessa ändamål skärs ut från papper / kartong. Eftersom dessa saker förändras alltid en bråkdel verkar det också som om det finns förekommande animation.
CGI Animation
Datorgenererade bilder är nu den mest populära animation format. Detta är en teknik där det genereras av datorgrafik som placeras i mycket snabb följd. Detta kan vara en normal teckenformat, men händer också mycket ofta med hjälp av känd animation programvara. Här kan du skapa hela objekt eller "folk" som gör något. Denna teknik är mycket av stora filmstudior som används för att lägga till specialeffekter till filmer.
Ett bra exempel är Pirates of the Caribbean: Dead män bröst. I den här filmen kan du också se en person att ha en halv levande bläckfisk på huvudet där hans ansikte består av. För att möjliggöra detta var en skådespelare i en särskild färg som spårades hans rörelser. Dessa rörelser registrerades i datorn så att datorn visste exakt vad som hände. Speciella människor med kunskap om CGI har gjort detta till en typ av bläckfisk och detta läggs till datorn för att detta verkade det även att skådespelaren hade bara en bläckfisk på hans huvud.
Dessutom är Stuart Little ett bra exempel. Denna live-action film består dels vanlig film som har en build "tecken" har lagts till. Detta kan vara flera saker som kan inte i verkligheten.
Naturligtvis kan också göras filmer helt från full 3D-animering och ett exempel är Toy Story. Denna film är helt tillverkad med hjälp av CGI.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha