Skapa din egen hund leksaker

Gunlies Svensson Februari 28, 2016 Natur 21 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Numera vi behandlar ofta våra fyrbenta vänner med någonting, till exempel leksaker, godis och snacks. Speciellt leksaker ofta inte billigt, särskilt inte i kristider. Gör din egen hund leksak är ett roligt tidsfördriv, kostar i de flesta fall är mycket liten och din hund lika nöjda som med leksaker från djuraffären.

Hund leksaker som kan göras?

Tillverka leksaker för din hund behöver inte kosta mycket, och du verkligen inte behöver köpa speciella material. Ofta kan du nå med de vanliga hushålls, trädgård och köksartiklar, ett fint resultat. För din hund inte bryr sig om sina leksaker kommer ifrån. Så länge hunden men trevligt spel, kommer de att hitta den bästa redan.

Vad kostar det att göra mina egna leksaker?

När du gör din egen hund leksaker kan du göra det så dyrt som du vill ha det själv. För flosstouw du kan köpa dyra tyg, men en gammal fleecefilt som du ännu inte vinden, kommer att göra lika bra, som en gammal par jeans som du har i garderoben. Tillverka leksaker för din hund gör på detta sätt inte kosta för mycket och det är bra för din plånbok. Du skämma bort din hund, men du är i slutet av månaden också något om. En win-win-situation.

Vilka leksaker kan jag göra?

I princip kan du göra vad som helst. Det beror bara på vilka material du har hemma och vad din hund gillar. Vissa hundar älskar sin flosstouw medan andra hundar är faktiskt mycket nöjd med en hund pussel eller hjärngymnastik.
Här är några tips:
  • Flosstouw: Många hundar älskar att dra spel och flosstouw spelar en viktig roll i detta. Istället för att köpa det i butiken, kan du också göra det lätt själv. Allt du behöver är ett fast ämne, såsom ett par gamla jeans, en gammal fleecefilt eller handduk. Du klipper remsor av materialet och av dessa band flätor eller knäpper din egen flosstouw. När knyta en flosstouw är det enklaste sättet scooby-doo teknik. Dessa är de färgade plast strängar som var för några år sedan i ropet. På Internet kan du hitta många exempel och förklaringar om denna knytning teknik. Du kan variationer som en barnsjukdomar ring eller en boll med hål i djuraffären och köpa dessa knutar på repet.
  • Koncentration Spel: Om du har en hund som gillar att vara mentalt engagerade, kan du skapa en rolig leksak med en tom läskflaska. Du gör ett hål i locket på flaskan och stannar i godis som bara passar genom hålet. På så sätt din hund är en lång tid på att försöka få godis ur flaskan. Hunden får också detta sätt hans mental ansträngning. Naturligtvis är detta är det viktigt att hålla din hund noga, eftersom plast också kan brytas.
  • Ta bag: du inte har något emot att din hund gör det en enda röra, sedan överväga en lucky dip. Fyll en kartong med skrynkliga tidningen. Strö några pellets genom den och låt din hund hitta kibble. Återigen, är hunden förlorad energi och behovet av att tänka.
  • Gosedjur: fyllda leksaker för hundar är naturligtvis inte göra själv, men du kan klippa till den här. När cykeln eller i andra secondhandbutiker är fyllda för att få mycket billig och hunden lika roligt att använda det som en kram från djuraffären.
  • Pendulum: du kan antingen använda en gammal strumpa. Stanna här en tennisboll i och binda dem ordentligt stängt. Hunden är nu igång efter bollen, som också svänga i alla riktningar. Hunden är på detta sätt få aktiva.

Slutligen

Ovanför du läsa några tips om själv av hund leksaker. Naturligtvis finns det att tänka mer. Var kreativ. Nästan allt det är att göra något som din hund kan njuta av. Kom ihåg att allt inte är lämplig för din hund. Om du har en hund som gör sina leksaker lätt bryts kan det vara klokt att ge detta inga kramar. En hemmagjord flosstouw kan då ändå. Titta på din hund och hålla den ur spel, eller prova något nytt. Vem vet, kommer din hund att hitta denna leksak gör ganska slutet. I vilket fall som helst, vilket gör hund leksaker är ett roligt tidsfördriv för dig och din hund, och kanske ännu viktigare, det sparar en hel del pengar.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha