Skalmur isolering, skär genom isolering

Skalmur isolering är ett sätt att spara pengar på kostnaden för både bränning och kylning. Skalmur isolering använder befintliga vägg hålrum finns i hus byggda efter första världskriget. För denna mur håligheter inte eller mycket sällan. Eftersom de flesta hålrumsväggarna är isolerade efter 1973, betyder det att det finns många hålrumsväggarna är sådana av isoleringen inte tillhandahålls. Alla dessa hus kan dra nytta av skalmur isolering: Besparingarna i ett genomsnittligt hem kan vara upp till 400 ?? producera årligen. Dessutom är väggarna också bättre skyddade många gånger. Ökningen av kaviteten kommer efter första världskriget i Europa. Det är ett sätt att bättre skydda hem mot yttre påverkan. På grund av att det fria utrymmet mellan de två väggarna, är fukten bättre hålls ut, och på samma gång det finns en isolerande effekt. Utrymmet mellan de två väggarna har ännu inte fyllts på denna punkt: Det fanns inget behov ändå tillräckligt för att tänka här. Det kom senare, långt senare. År 1973 Europa går en oljekris. Oljepriset skyhöga och därmed månatliga utgifter i många hushåll många gånger högre. Insatserna bör vara där och som kan göras av den nya tekniken uppfanns runt vägar isolering. Skalmur isolering är en av dessa tekniker.

Besparingar från skalmur isolering

Hålrums väggar byggda mellan 1920 och 1973 är i allmänhet inte utrustade med isolering. Det finns dock ett antal kavitetsväggarna som är äldre många gånger: Den äldsta kavitetsvägg som finns i Nederländerna är från 17-talet. Väggarna har satts efter 1973, i de flesta fall ger skalmur isolering. Vem har ett hus i den första perioden, kan besluta att välja skalmur isolering, en procedur som kan spara cirka ?? 400 per år, eftersom vintern finns behöver mindre värme och under sommaren finns det mindre behov av att kylas där . Det finns en nackdel med detta förfarande. Vill du göra det själv med stenull eller glasull, kommer hela väggen måste rivas så åtminstone en av sidorna. Och det är en hel del arbete. Den yttre eller inre väggen måste brytas för att tillämpa isoleringen. Därefter måste väggen tätas igen.
Därför är det mer praktiskt att hyra en notering för tillämpningen av kavitetsväggen isoleringen. De borra några hål i väggen och sedan fylla skalmur isolering eller isolering granulat pärlor. Detta är endast möjligt efter besiktning av väggarna. Det kan oroa nämligen skyddade djur och som måste tas bort innan den kan bearbetas på väggen. Fylla kavitetsväggarna med isolerings granuler eller pärlor isolering är inte tillrådligt. Detta är välbehövligt kompetens och specialverktyg.

Fördelarna med skalmur isolering

Skalmur isolering är en hel rad fördelar:
  • Bättre isolering, så inga fler kalla väggar
  • Mindre uppvärmningsdrift på vintern, mindre kylning på vintern
  • Ingen fukt i väggarna
  • Inget utrymme mellan väggarna, så inga djur eller mögel mellan kavitetsväggarna
  • Investeringen är relativt stor, men betalar sig

Efter isolering av hålighetens väggar kan emellertid också medföra problem med det. Fukten som produceras i hemmet, nämligen kan vara svårare mot utsidan. Tänk på fukt från badrummet eller köket. De väljer efter isolering av kavitetsväggarna, vilket skulle vara klokt att också låta att rikta ytterligare luftläggning eller ofta lämnar ett fönster på glänt på varmare dagar. Detta förhindrar fuktproblem i hemmet.
Som verkligen vill ha framgång med tillämpning av skalmur isolering, är det klokt att shoppa runt samtidigt på takisolering. Så värme eller kyla förblir bättre hålls i huset och klimatet i ditt hem roligare.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha