Sjunga med i en låt på en CD eller MP3 i din röstomfång

Anniborg Dahlgren December 27, 2015 Underhållning 15 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Har du en jättekul låt till CD eller MP3, men du kan inte sjunga fint med musiken som sångaren som sjunger för högt eller för lågt? Använda programvaran Best Practice 01:03 kan du enkelt justera tonhöjden en låt till din röst. Sedan kan du konvertera din egen musik på en CD eller bränna en MP3-fil. Så du kan nu alltid sjunga med dina favoritlåtar.

Sjung din favorit sångare ibland för hög eller för låg för din röstomfång?

Anta att du har en alt röst, men en favoritlåt av dina sjungs av en sopran. Eller vice versa. Eller kanske du vill sjunga tenor med en pjäs som är avsedd för en bas.
Ibland är chef för I att sjunga, men du har din förvärras av det faktum att din röst till de mycket höga eller låga toner lite färg. Om du får den högsta eller lägsta anteckningar visas inte helt och hållet.
För dessa situationer finns det en enkel lösning: Programmet Best Practice 01:03. Efter det läsa om hur du kan ändra en låt bara när det gäller planen och den låten för personligt bruk väder kan sätta på CD eller MP3.
Logo Best Practice 01:03

Med Best Practice 01:03 justera tonhöjden bitar

Best Practice 1:03 är ett gratis program som skapats av Robert Moerland. Med hjälp av detta program kan du justera uppspelningsnivån musik önskas utan att påverka hastigheten på uppspelningen.
Du kan justera uppspelnings planen med halvton högre eller lägre. Så småningom kan du också finjustera musiken i hundra. Kom ihåg att ju mindre du ändrar den ursprungliga planen, desto mer naturligt klingande låtar. Om du vill sjunga en sopran så låg som en basröst, du vet inte vad du hör. Det beror på en beräknad stigning har helt enkelt andra akustiska egenskaper än den ursprungliga planen när låten spelades in.

Så, du faktiskt ändra uppspelningen av musik på din röstomfång

Vanligtvis gör du musik mer än tre halvtoner upp att rösta på om du gillar alt med en sopran sjunga längs eller tre halvtoner ner som du vill med en alt sopran att sjunga tillsammans. Musikaliskt låter det fortfarande mycket ansvarsfullt. Men även större transponeringar vara möjlig.
Meny Best Practice 01:03 Flytta markören till kolonnen direkt under mitten och skjut så länge i området Playback höjd tills du har ställt tillräckligt halvtoner uppåt eller nedåt.
För en mer detaljerad förklaring av de många alternativ för att anpassa musiken som du vill ha i artikeln Oberoende musik repetera med Best Practice.
För sångare, till exempel karaokeläget särskilt attraktiv. Du kan flytta den från sida till sida för optimal dämpning.
Du kan också basen pass frekvensbandet in från 0 Hz till 5000 Hz och diskanten pass frekvensbandet 0 Hz till 20000 Hz. Med hjälp av denna bandfilter kan blockera oönskade frekvenser.

Bränna en CD av de anpassade bitar

Om du är nöjd med dina ändringar, ser du biten i wav-format, även om du sparar original lappar på mp3 tillstånd. Best Practice kan hantera bara spara filer som wav-fil.
Om du har anpassat ett antal låtar på det här sättet du pitch, kan du få det med den gemensamma program, såsom Windows Media Player för att bränna eget bruk på en CD.

Konvertera de anpassade låtarna för en mp3-fil

Om du vill lägga egna låtar på en mp3-fil, konvertera du Best Practice genererade wav-filer till mp3. Detta kan göras till exempel på följande sätt. Bränn filerna på cd. Rip CD sedan helt enkelt med hjälp av Windows Media Player till MP3, eller konvertera dessa musikfiler en efter en med hjälp av Audacity of noter programvara, såsom Harmony Assistant. Det finns också konverterare som du kan konvertera flera filer samtidigt från wav-format till MP3-format.

Alternativ för Best Practice 01:03

Om du inte vill ha din dator när du gör musik, kan du behöva använda en DJ CD-spelare. Beroende på vilken typ du kan också därför din musik på en lämplig höjd och spela önskad takt och mer. Detta gör att du på musik med en DJ CD-spelare repetera.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (2)
Odert Hjulström
  Like 3   Dislike 1

Jag skulle vilja veta var jag kunde tidigare nämnda program verkrijgenM.vg C.Lam

Rohl Ohly
  Like 4   Dislike 1

Du kan ladda ner programvara via http://bestpractice.sourceforge.net/

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha