Sjukhuset diet: tre kilo i en vecka

Sjukhuset kost verkar mer populärt än någonsin. Sjukhuset kost är en kost som du på bara en vecka, kan tre kilo eller mer gå ner i vikt. Dieten särskiljer sig således i förhållande till andra dieter.

Kosten skapades ursprungligen på sjukhuset för en patient strax före operation för att släppa loss bort några kilo. Sjukhuset kost är en säker diet när du gör det bra och kontrollerad. På denna sida får du veta hur det fungerar och vad du ska äta till när man ska föra sjukhuset kost till en framgångsrik avslutning.

Hur sjukhuset diet?

Sjukhuset diet är en diet där du själv väl är att förbereda. Kosten är indelad i tre måltider om dagen. Måltiderna du äter på morgonen, eftermiddagen och kvällen. Sjukhuset diet består av hälsosamma livsmedel och minimal fett. Enligt filosofin av sjukhuset kost du gå just nu dig att bränna fett och minskad muskelmassa. Resultatet är på skalan, också mycket snabbt synlig och därför finns det många anhängare av sjukhusets diet.

Frukost under sjukhusdieten

Måndag: en grapefrukt eller apelsin, rostat bröd och kaffe eller te.
 Tisdag: en apelsin eller grapefrukt, en bit rostat bröd och kaffe eller te.
 Onsdag: en grapefrukt eller apelsin, rostat bröd och kaffe eller te.
 Torsdag: en grapefrukt eller apelsin, rostat bröd och kaffe eller te.
 Fredag: en grapefrukt eller apelsin, rostat bröd och kaffe eller te.

Lunch under sjukhusdieten

Måndag: en grapefrukt eller apelsin, två skivor rostat bröd, ett ägg och en kopp yoghurt.
 Tisdag: en grapefrukt eller apelsin, två skivor rostat bröd, ett ägg och en kopp yoghurt.
 Onsdag: en grapefrukt eller apelsin, två skivor rostat bröd, ett ägg och en kopp yoghurt.
 Torsdag: en tomat, en pickle, en rostat brödskiva och 150 gram keso.
 Fredag: en tomat, en bit rostat bröd och 200 gram fisk.

Middag på sjukhuset kost

Måndag: två tomater, två ägg, en kopp yoghurt, två skivor rostat bröd och en chef för sallat.
 Tisdag: en apelsin eller grapefrukt, en tomat, en kopp yoghurt en rostade smörgås och en tartar av nötkött.
 Onsdag: en apelsin eller grapefrukt, en kopp yoghurt, toast och en 100 grams biff.
 Torsdag: 150g keso, en pickle, en rostade smörgås och en tomat.
 Fredag: ett äpple, en tartaatje av nötkött, två tomater och rostat bröd.

Fördelar och nackdelar med sjukhusets diet

På sjukhuset dieten finns flera fördelar och nackdelar. Under denna rubrik vi först ta fördelar och nackdelar då.
 Fördelarna med sjukhusdiet:

  • Sjukhuset diet är en diet som är lätt att genomföra. Du behöver bara köpa produkterna från menyn och sedan kan du börja direkt. Det är uppenbart vad du ska göra och för export av kosten, det finns egentligen ingen ytterligare behöver vägledning.
  • Sjukhuset kost ger snabba resultat när du kör det på rätt sätt. På kort sikt får du tillräckligt med näring, och därmed gå ner i vikt snabbt. Du kan använda sjukhusets diet lätt att tappa 3 kilo i vikt.
  • Tydligheten i sjukhus dieten för många människor är mycket attraktiv. I många dieter, det finns en stor frihet och det gör det svårt att genomföra dieten korrekt. Under sjukhusdieten vi knappast får ta itu med överraskningar och du vet exakt vad som väntar.
  • Sjukhuset kost är gratis och förnödenheter kostar förmodligen mindre än du spenderar på mat och dryck i en typisk vecka.

Nackdelarna med sjukhusdiet:

  • Under sjukhuset dieten är en brist på olika näringsämnen. När du gör sjukhusdieten, det är mindre variation och saknar din kropp mycket näring. Om du gör det, kan det finnas obehagliga biverkningar av bantnings längre än en vecka.
  • Sjukhuset kost är inriktad på kort sikt och på lång sikt har ofta liten effekt. På kort sikt förlora några kilo enkelt, men om du inte ändrar din diet, dessa kilo tillbaka efter några veckor.
  • Du får en livlös känsla av sjukhusdieten. Under en kort period, får du för lite mat i och det är i princip inte hälsosamt. I fallet med en kort period av viktminskning, är det meningen att du äter senare återigen vara tillräcklig för att ge för dina behov.
  • Sjukhuset kost är en ganska tung diet. Du har att göra med hunger under dieten och risken är för stor att du slutar för tidigt.

Är sjukhuset dieten en Crash Diet?

Sjukhuset diet har redan varit mycket kritik. Sjukhuset diet, enligt experter en krasch diet tillåter kroppen under en kort period av mycket mindre energi än den får faktiskt behöver. Med sjukhuset kost får du ungefär hälften av antalet kalorier som du faktiskt behöver och för män är att även en lite mindre.
 Kroppen får tillräckligt med energi från mat och är från den stunden att bränna fett och muskler. Du kan alltså snabbt gå ner i vikt. Samtidigt finns det ofta en brist på proteiner och vitaminer. Kroppen är i ett tillstånd av överlevnad och, naturligtvis, detta är inte hälsosamt på lång sikt. Kroppen försöker att fylla på reserverna när du slutar dieten. I detta avseende sjukhusdiet och kraschdieter. Det är endast avsedd för en kort tidsperiod för att väga mindre, och i det långa loppet kommer du antagligen komma tillbaka.
 Vill du nå en hälsosam vikt på lång sikt? Då är det viktigt att lära sig en helt ny diet. På så sätt kan du behålla en hälsosam vikt och gå ner i vikt med sjukhuset kost inte på kort sikt.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha