Sjukförsäkringen är dyrt igen!

Kiara Ceder December 27, 2015 Miscellanea 14 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Med Prinsjesdag har informerat oss om att de premier för grundförsäkringen sjukförsäkring kommer att bli dyrare igen. Från och med november, nya bidrag till sjukförsäkringsbolag igen känd. Vad gör du? Bo med din gamla försäkringsbolag eller är du kommer att göra, men se om du kan ta ut en billigare försäkring någon annanstans.

Sjukförsäkring dyrare

Ministeriet har meddelat att de premier för grundförsäkringen 2016, uppskattningsvis EUR 84, - per år går upp. Men förutom de obligatoriska självrisker går upp från 375 euro, - euro 385, -. Och sedan har kostnaderna för tilläggssjukförsäkringar inte ens räknas. Dessa kommer troligen inte falla bakom kommande höjningar. De totala kostnaderna stiger det med minst 94 euro, - per person

Betalningsproblem

I genomsnitt, den årliga premien euro 1200, - per år. År 2016 kommer det därför att bli EUR 1.294, - kommer att vara utan extra försäkring. För låginkomsttagare eller förmåner för att betala det svårt. Det är inte för inte som dessa människor bestämmer sig för att ta mer försäkring. Konsekvensen av detta är att människor som är sjuka, inte kan gå till läkaren och ett besök till tandläkaren inte längre göras. Personer med en minimiinkomst eller en förmån som har försäkring ofta sitta med betalningsproblem.

Defaulters adress

Det finns också en ny lag. Defaulters lag. Med detta lagförslag de har för avsikt att ta itu med defaulters och oförsäkrade. Sjukförsäkringsbolag här har fler möjligheter att hantera defaulters. Försäkringstagare som vägrar att betala sina bidrag kan bli föremål för en ökning med 30%. Otvivelaktigt kommer det att finnas människor som medvetet inte betalar sin försäkringspremie. Men på grund av den ständigt ökande premier kommer att bli fler och fler fall människor helt enkelt premien kan inte betalas ut i stället för att inte vilja betala. Så ökning i alla fall 30% att lura för ord.

Försäkringsgivare mer kraft

Tyvärr är försäkringsbolagen få mer makt när det gäller sjukförsäkringen. Kostnaderna är inte bara högre, fördelarna är mindre och mindre. Många förespråkar därför att regeringen kommer att skapa reglerar sjukförsäkring själva. Det var inte bara mycket billigare men också mycket enklare utan att stänga av vid alla typer av tilläggsförsäkringar och allt var mycket bättre reglerad. Det finns flera framställningar att återfå sjukförsäkrings tillbaka till regeringen, men regeringen är inte riktigt angelägen om att göra det igen. Det innebär en hel del kostnader tillsammans med det.

Växla olika sjukförsäkring

Om du har i din nya premie för din sjukförsäkring i november, och dig för mycket då kan du överväga det belopp för att byta till ett annat försäkringsbolag, om du ändrar någon tilläggsförsäkring. Vill jämföra försäkringar tillsammans kan du göra det väldigt enkelt med Independer. Independer är en webbplats där du kan jämföra olika försäkringar med olika försäkringsbolag. Detta kan så småningom spara några tiotals euro.
Behöver i november olika försäkringsbolag att jämföra, prenumerera på Independer och spara många euro. Denna tjänst Independer är gratis och det finns inga villkor.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Ställ en fråga Site!
Nästa artikel Utbredningen av rhino
Kommentarer (3)
Julius Drakenberg
  Like 3   Dislike 0

Det talas om en ökning mellan 9 och 12%, om jag ser på mig själv med försäkran om högsta avdragsgilla men. 2010 € 48 per månad under 2011 66,25 per månad ökar utan att öka självrisker räknar 38,02% :-( Allt detta bortsett från det faktum att du skulle behöva länka till resultatet, är det en överdriven ökning som är oacceptabelt .

Christianna Brahe
  Like 0   Dislike 1

Varför sjukförsäkringen blir dyrare medan det finns ingenting att få det tillbaka? Jag betalar med min familj bara för grundförsäkringen redan tjocka 300,00 € per maand.Waar vi måste göra allt detta ännu eftersom det hela blir dyrare, får vi inte ett öre att betala erbij.Ikzelf och min make aldrig komma GP eller på sjukhus, men vi får betala fullt pris för ziekenfonds.Ik har min tilläggsförsäkring gjort för oss också för att det inte behöver betalen.Daarbij men jag hålla kommer att behöva betala om jag har en Ytterligare verzekering.Ik tror sjuk förtjust premieinkomst beroende zijn.Want nu har personer med de lägsta inkomsterna är offer för alla dessa höga premier och personer med höga inkomster ingenstans lider eftersom de har råd med det! Vi hade en trevlig systemet utan först Nu med att fria marknaden försäkringspremier skyhöga uit.En sedan hitta det är konstigt att folk inte längre kan betalen.Het deras försäkring inte vill betala, men kan inte betala! Och om du inte kan betala mer än du någonsin har sett som en försumliga (löjligt) medan det jag vet inte hur många människor utan arbete zitten.Gezondheidzorg måste vara för alla, men nu finns det bara rikare för det tilläggsförsäkring kan betalen.Mensen utan pengar eller 3x tänka två gånger innan de går till en läkare eller hitta en tandarts.Ik att premierna är för höga och att det borde vara precis nivån intäkter kopplade till framtiden och är per person.

Anabela Hjortsberg
  Like 4   Dislike 2

Jag kan bara hålla med ditt svar. Vandaarook den här artikeln! Lautof

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha