Självrisk särskilda sjukvårdskostnader 2013

Självrisk särskilda sjukvårdskostnader och avdragsgilla kostnader för läkarvård under 2013 lyckligtvis. År 2014, detta skattesystem delvis avskaffade inkomstskatten under 2013 är rollatorn och hörapparaten oftast inte avdragsgill som sjukvårdskostnader och specifika medicintekniska produkter. Inte alla sjukvårdskostnader är avdragsgilla och dina vårdkostnader måste också överstiga en viss inkomstrelaterad tröskel, men ändå du bryr dig kostnader som ofta är hög klippa något genom dessa de skatteåterbäring. Här går jag eller vilka utgifter för sjukdom och sjukvård är avdragsgilla under 2013 och tröskeln som är direkt relaterade till din tröskel inkomster.

Avdrag för särskilda vårdkostnader under 2013

Vem vissa sjukvårdskostnader för sig själv, skatte partner eller barn under 27 år i familjen, inte väl till inkomstdeklarationen också att titta på den avdragsgilla specifika vård 2013. Inte alla är inte längre avdragsgilla, men ett stort antal frågor med omsorg och göra hälso- och sjukvården har. Som särskild sjukvårdskostnader skatterabatten 2014 delvis försvinner kan det vara klokt att kostnader som du bör göra 2014 att ta fram och subtrahera 2013.

Icke-avdragsgilla sjukförsäkring 2013

Allt är inte avdragsgill. Det var år 2012 redan och det är också fallet under 2013. Inte avdragsgilla är:
 • Den sjukförsäkringspremie för grundförsäkringen eller sjukförsäkringspremie för extra försäkring av din sjukförsäkring;
 • Dina glasögon, kontaktlinser;
 • Ett hus apotek;
 • Den obligatoriska överskott;
 • Ett lagstadgat personliga bidrag. Tänk på AWBZ, WMO;
 • Den frivilliga överskott;
 • Kostnad för en begravning, begravning eller kremering;
 • Sjukvårdskostnader ersätts.

Walker och hörapparat bidrag inte är avdragsgill 2013 som medicintekniska produkter?

Sedan finns det några vårdkostnader som inte längre är i förpackningen, eller återbetalas delvis. Inte längre sitta i baspaketet 2013:
 • Rollatorn, rullator eller armhålan krycka;
 • En hörapparat: 75% kommer fortfarande återbetalas. Den personliga bidrag på 25% inte är avdragsgill, någon extra kostnad för en dyr enhet kallad;
 • IVF-behandlingar för kvinnor över 43;
 • De två första IVF-behandlingar när mer än ett embryo överförs tillbaka och kvinnan är yngre än 38.

Men självrisk sjukförsäkring 2013, särskilda vårdkostnader under 2013

Men även då finns alla utgifter för en kroniskt sjuka, kost och andra sjukvårdskostnader avdragsgilla för den del som inte av försäkringsgivaren, arbetsgivare eller kommun skall betalas:
 • Kostnader för medicinsk och kirurgisk hjälp;
 • Verktyg så mycket som möjligt för att leda ditt vanliga liv, andra än de som anges ovan;
 • Medicinskt nödvändiga anpassningar till huset;
 • Transport dig till en läkare, läkare eller sjukhus, men även kostnader för transport för sjuka av din partner;
 • Högre transportkostnader på grund av sjukdom eller funktionshinder;
 • Extra sängar för en kroniskt sjuka, och extra kläder: standard ?? 310 eller ?? 775 när kostnaderna är högre än ?? 620;
 • Kostnaderna för ytterligare hushållshjälp.

Vad menas med medicinsk vård?

Skatten under medicinsk vård hänvisar till alla kirurgiska bistånd till
 • Din läkare, tandläkare;
 • En specialist, en sjukgymnast, en dietist, arbetsterapeut, logoped, en övning terapeut, en ortoped, en fotvårdsspecialist, en tandhygienist, en hudläkare;
 • Sjukhustjänster, kostnader för rehabilitering eller kostnaden för ett vårdhem;
 • Akupunktur, homeopati.

Om behandling med en sjukvårdare, kan skattemyndigheterna be att få göra ett uttalande från den behandlande sjukvårdare upplysning om vad behandlingen. Akupunktur och homeopati på recept och bör ske under ledning av en läkare för att vara berättigad till avdrag.

Hur många försäkringar avdragsgilla i inkomstdeklarationen 2013?

Hur många av de tillåtna kostnaderna är avdragsgill beror på två faktorer:
 • Hur mycket har redan återbetalats. Bara vad du betalar själv, återbetalas inte och inte på bekostnad av din egen risk, är avdragsgill.
 • Höjden på din tröskel inkomster. Hur man beräknar din tröskel inkomster beskrivs i artikeln beräkningströskeln intäkter och totala inkomstskatt.

Inkomsttrösklar 2013 och tröskel sjukdom

Här hittar du det tröskelvärde som gäller och dras av från de avdragsgilla kostnader för läkarvård. Är dina sjukvårdskostnader under tröskeln så finns det inget avdrag, dina sjukvårdskostnader överstiger tröskelvärdet än tröskeln minus dina kostnader är avdragsgilla:
Threshold sjukvårdskostnader under 2013 om du har en skatte partner
Threshold sjukvårdskostnader under 2013 som en enda person
För att åberopa en extra hemtjänst är separata trösklar:
Höjd tröskelkostnader för ytterligare hemhjälp under 2013

Extra avdrag genom att öka de särskilda sjukvårdskostnader är möjlig

Du kan använda en del av den specifika sjukvårdskostnader ökar med en faktor:
 • Med plus 40% per den 31 december 2012, om du är under 65 år;
 • Med plus 113% om du är 65 år eller äldre den 31 december 2012.

Förutsättningen för detta avdrag är att ert gemensamma tröskel inkomster måste vara mindre än ?? 33 485. År 2013, detta ?? 33 555. De kostnader som du ådrar för medicinska och kirurgiska bistånd och resekostnader är avdragsgilla sjuka, men räknas inte denna ökning.

Avdragsgilla resekostnader som sjukvårdskostnader

Inom transportsektorn finns det två grupper av avdragsgilla kostnader:
 • Kostnaden för att transportera dig själv eller någon i ditt hushåll med en läkare, sjukhus eller medicinsk vård. I så fall din faktiska transportkostnaderna är sjukvårdskostnader som du kan ta avdrag;
 • Kostnad för transport av sjukt. Här är 19 cent per kilometer tillåts för avdrag, men under alla typer av förhållanden. Då måste det vara ett regelbundna besök, sjuka mer än en månad ska vårdas och avståndet bör vara minst tio kilometer belopp bör.

Slutsats avdrag specifika vårdkostnader under 2013

Det är ofta förbryllande till de specifika sjukvårdskostnader för att bestämma mängden av den avdragsgilla höger. Tänk på de överväganden som har ersättning, vilket inte är hur mycket du kan dra av din release och är avdragsgill? Men det är definitivt värt din hälsa under 2013 till IRS att deklarera inkomster på din deklaration, eftersom 2013 är det sista året är det fortfarande möjligt. Utgifterna under 2014 lägga fram kan det inte skada. Är att låta sätta in en spiral avdragsgill?
(0)
(0)

Kommentarer - 217

Hej, Min faster och farbror har sedan 2011 en stomi och därmed högre kostnader för kläder och sängkläder. Vad kan de öka i takt med ytterligare kostnader? Hur ska de utse? Det finns särskilda tabeller för exempel avskrivningskostnader tvättmaskin, med hjälp av extra varmvatten? Tack för din medewerking.Groet Renata

Min far har haft år av astma, har vi också merkostnader för beddengoed.Pas i år har vi fått reda på att han hade rätt att be om det tillbaka, men vi har hela tiden hållit aldrig kvitton eller liknande. I för 2014 än vad som ännu mängden frågor tillbaka? En annan fråga här om är att vi har gjort totalrenovering under 2013 nya möbler, sängar, väggar målade, etc. Skälet till detta var att tapeten kan rengöras enkelt och vi har valde att måla så att den lätt kan rengöras Min fråga är kan vi få tillbaka det eller delvis återkräva allt?

Vi har ett hem modifiering göras på gränsen 2013 / 2014.Nu 2014 förföll de specifika kostnaderna för vård för bostadsanpassning, kan vi utgifter vi har i 2014gedaan att markera. Och hela beloppet även under 2013 opgeven.Is något av ett övergångsår.

Vad jag finner lite förvirrande eller psykolog gör eller inte omfattas av kirurgisk hjälp eller ambulanssjukvård. På de flesta ställen ser jag det visas i listan, men i texten ovan liksom de av skattemyndigheterna är inte vermeld.En vad jag vill veta är kan jag dra av kostnaden för min behandling vid en icke BIG legitimerad psykolog specifika sjukvårdskostnader? Dessa kostnader skulle normalt ersättning från grundförsäkringen, men eftersom det är en icke BIG legitimerad psykolog Tyvärr finns det ingen rätt till ersättning från min zorgverzekering.Om religiösa skäl, jag föredrar detta i stället för en psykolog som hade återbetalat kan vara sjukförsäkringen.

Min partner har 2014 tre implantat med kronor låta lägga till en implantologist. Men jag har räkningen betalas för henne. Kan jag dra av dessa kostnader som betalare, eller bör de göra det? Vi vill hellre hålla våra separata deklarationer.

Dear Sir eller fru Seagull, är en diet på grund av allergi Histamin avdragsgill? Pektin. Är nästan överallt. Jag ser det inte vara där. Min mor och min syster har denna allergi. Min syster har också allergi mot laktos, Komjölk. Som jag kan se är i listan över dieter subtrahera. Tack för din kommentar.

Jag lät min visdomstand 2014 och betalade mitt fulla avdragsgilla, men först i februari 2015 att behöva betala. Ska jag fylla det nu med skattedeklarationen endast under 2014 eller som 2015?

Jag hade 2014 min 4: e och 5: e försök till IVF utomlands, jag är 28 år gammal och gift, jag helt själv ?? € 3691 betalas Kan jag skriva dessa kostnader i vår deklaration?

Kära, jag arbetar i Nederländerna och en är skyldig att ta ut sjukförsäkrings nämligen. Kan jag dra av detta i min skatt i Belgien?

Jag läste regelbundet: Om läkare / sjukhus kan du dra av faktiska kostnaden för skatten. Vilka är de faktiska kostnaderna? Är det ?? 0,36 per km.of är att priset på bensin eller något annat? Jac.

Som diagnostiseras med ADHD redovisas för avdrag för kroniska sjukdomar? Och diagnosen ASD? Vidare, för en operation av mitt barn, tillbringade jag några dagar på sjukhuset och min make kom två gånger om dagen till sjukhuset. Vi får dra resekostnader för att besöka skatten?

Jag har flera gånger per år till sjukhuset för kontroll på grund artirtus. Nu min son driver mig. Kan jag dra av dessa kostnader som sjukvårdskostnader? Och hur gör jag det? Ska jag passerar kilometer? Jag ser fram emot ditt svar.

Denna faktor 1.4 Hur räknar jag det? Kostnader egenvårds betalade 400 tröskel 250Wat kan jag dra av det? Måste jag - 250 eller jag gör x 1.4? Tack!

Hej, Hur Avser är svaret på 95 jämfört med 72 och 45. Jag fortfarande tvivlar på om jag besvara dessa tre poster lees.De kosta min mammas oro hela 2013. skattemyndigheterna flera veckor sedan skickade ett brev att lämna in en avkastning på 2013 för att göra eftersom det är möjligt att de kan återhämta sig skatt. Jag kämpar nu med den specifika zorgkosten.Dank förväg för svaret.

Hej, jag har två vragen.Mijn mor Anteckna Emergis DBC GGZ hade under 2013 med ett bidrag på 200 euro, är detta avdragsgill? Dessutom co-betalningar hon övervakad fysioterapi. Dessa är avdragsgill 2013/2014? Tack på förhand.

Jag jobbar på självdeklaration 2013. Kan kostnaderna för vård och resekostnader declaren gjorts under sjukperiod zus.Chemo, strålning sjukhusvård etc. Hon är ensamstående och har två barn. Det kommer att grooming barn och vecko transport till sjukhus. Vi bor inte på samma adress, men stannade i period eller daar.Vr. hälsning

Någon är på ett vårdhem. Det finns lite tid att tvätta håret ordentligt av omvårdnad. Kostnaden skära en gång var sjätte vecka så det verkar normala kostnader inte avdragsgilla mig. Men den vecka avgift för att låta håret tvättas av barberaren som kommer in i byggnaden denna avdragsgilla? Och i så fall, var är du på? Tack för ditt svar.

Min dementa mor hyr en lägenhet i ett hus där de får vård i form av vård utan bostad. En del av hyran för lägenheten är för denna vård. Kan hon dra denna del av hyran för de skatter som särskilda sjukvårdskostnader? Och i så fall, enligt vilket nummer det exakt är .Alvast tack så mycket för din reactie.Met Med vänliga hälsningar, J. Hoogeveen

Dear Sir, jag är en KOL-patient 2/3. Jag kan inte rida en vanlig cykel i.v.m. min handicap.Nu Jag köpte en elektrisk cykel, så att jag kan fungera. Är detta avdragsgilla som särskilda sjukvårdskostnader? Vr.gr. Gerhard.

Min mamma köpte en hörapparat 2013. Efter Atrek eget bidrag, det fanns fortfarande ett belopp på € 1600 monter. Av detta var hon betalade 1.200 euro från grundförsäkringen. Kan de 400 euro som det inte har återbetalats som specifik dra sjukvårdskostnader?

Förra året flyttade min mor till ett vårdhem. Hon fick en stroke år 2012 och är nu beroende av vård. Hennes rum var ett litet kök, men det var inte öppen för henne eftersom hon är i en rullstol. Vi har låtit köket på egen bekostnad ersätta en rullstolsanpassad kök. Kan jag dra av dessa avgifter i samband med medicinska skäl justera egendom? Vr gr Petra

Du kan också dra en spiral till skattemyndigheten?

Bästa Seagull, Får jag på toppen av resekostnaderna för sjuka ?? 0,19 per km. också öka parkeringsavgifter?

Bästa Seagull, Förra året bryr vi kostnader på grund IVF-behandling, men vi har dessa inte behöva betala, eftersom vi har helt enkelt ingen hänsyn fått från våra vårdgivare. Vi vet det exakta beloppet kan ännu inte. Kan jag dra av sjukvårdskostnader senare under 2014? Med andra ord Jag kan dra av kostnaden för vård i år då kostnaderna uppstod, eller kan jag dra av kostnaderna för vård i år har jag betalat det? Tack på förhand för dina hälsningar reactie.Hartelijke

Jag har ofta i min bil för att transportera min bror med en läkare eller sjukhus. Min bror bor självständigt. Hans bil kostnader avdragsgilla för mig? Om så är fallet, för vilken kilometerpris? Flera gånger om året jag måste ge blod vid blodtransfusion tjänsten. Hans bil kostnader är avdragsgilla?

Dess kostnaden för en kremering avdragsgill? Tack!

Kostnaden för ett hår pjäs för en cancerpatient avdragsgill? Om så är fallet, hur stort stödbeloppet bör höjas?

Min flickvän har beställt en förskanning eftersom hon gillade medicinska klagomål och Nederländerna fanns inget svar på läkarna. Kostnaderna för denna studie avdragsgill på skattedeklarationen 2013?

Bästa Seagull, år 2013 har vi haft en särskild IVF-behandling i Belgien. Detta var inte omfattas av vårt försäkringsbolag. Var kan jag dra av dessa kostnader i deklarationen 2013? Jag hör riktigt gillar ditt svar.

Jag följde min partner till sin ordinarie kemoterapi i Tyskland. Jag bo på ett hotell och har andra kostnader. Kan jag fortfarande dra någonstans på uppgiften under 2013?

Jag skattedeklarationer för någon 2013. Den här personen har haft flera behandlingar på pedikyr Är dessa kostnader under 2013 eller inte avdragsgilla som särskilda sjukvårdskostnader? Mvg Ingrid Verhoef

Hej Genom flera komplicerade höftoperation talet köpte jag en elektrisk cykel exl 180.00 försäkring under 2013, eftersom jag inte längre har styrkan att cykla normalt, jag kan dra av dessa kostnader?

Kära, jag har några vragen.Ik fick placerades under en anpassad mobilt kök 2013. Kostnaderna täcktes av WMO. Eftersom jag kommer att förlora en hel del garderobsutrymme, har jag lagt ytterligare frysdiskar mot en annan vägg. Kan jag dra av kostnaden för detta? Jag ringde skatten på nästa och de sade att elkostnader inte ersätts. är detta korrekt? Det innebär att badlyft från batteriet, trippel stol, beställnings zitstoel.Ik har också under 2013 ett sovrum enhet av WMO. Temperaturer varierar kraftigt. Trots värmen, förblir det mycket kallt i enheten. Nu har kommunen lagt en luftkonditionering. Du kan dra av dessa kostnader? Om så är fallet, vad kan du hantera standard?

Vi kommer att göra detta år en äggdonation program som inte ersätts av sjukförsäkringen. Min partner är 43 år. Enligt gällande skatteregler är en "IVF-behandling" avdragsgilla upp till 43 år. Lagstiftaren har satt åldersgränsen för IVF eftersom framgång är kraftigt reducerad hos kvinnor med "äldre ägg. I vårt fall var det äggdonator i 30 år och med det chans är lika stor som en kvinna i samma ålder med sina egna ägg motsvarande en IVF försök doet.Is Äggdonation för skattemyndigheterna till IVF och därför inte avdragsgill för oss?

VraagjeHeb i 2013 många sjukhusbesök gjorts till min make på sjukhuset och i revalidatiecentrum.Deze kostnaderna för privatbilar är skatte 0,19 cent.Vraag är jag kan förklara parkeringsavgifter? Redan bedabkt

Bra morgenIk har under 2013 en hög / låg show kök platser eftersom jag använder en rullstol jag ben.Mag hela denna avdragsgilla? Cordial hälsning Kees

Jag har en doft och parabener allergi. Den dermataloog jag hänvisade till en dietist och jag kan bara bryr och använda livsmedel utan parabener och dofter. Och jag har en diet utan smaker, citrus, kryddor och andra tillsatser. Jag kan diet och hudvård rengöringsprodukter subtraktion?

Hej, min kärlek igång sedan 28-02-2013 i psykiatrisk vård. Nu finns det på 2014/07/03 får ett lagförslag för att betala självrisken än. Kan jag dra av detta konto med inkomstskatt 2013? Hälsningar, Gerard

Hej, har Min fru svår KOL / astma. Är den nuvarande kostnaden för en syre produktionsenhet i hus avdragsgill? Enheten måste användas minst 18 timmar per dag med min fru. Mina elkostnader kommer med +/- 1700 kWh per år gestegen.Vriendelijke hälsning, Bertus.

Hej, vår 10 år gamla son hade en hjärtattack 2012, som ett resultat finns det ett ben amputerat till honom. Han gick i skola på, nu är han sedan 4-2013 på en modifierad skola bara fyra kilometer från sin gamla skola, måste vi få honom och föra obligatoriska och därför köpte en andra bil. Finns det några kostnader avdragsgilla, ta två gånger i veckan och vi tar honom till ett rehabiliteringscenter 12 km bort.

Hej, Min son 12 i ett behandlingscenter som också härrör från sin sjukdom. Jag besöker honom varje vecka och ta honom till två veckor till avdragsgilla kostnader för detta hem till mig zijn.Zijn? Sjukförsäkringen gör ingenting, eftersom det är ett behandlingshem. Det kommer också att ha andra avdrag?

Jag ska fylla i skatteblankett för en 82-årig kvinna och jag har tre frågor: här damen gör kostnaden för en personlig larm som är kopplat till ett kraftverk. Är dessa kostnader avdragsgilla? Denna dam använder också WMO systemet från detta system de kommer att kosta som eget bidrag för hemhjälp och hon använder VALYS transport för att genomföra besök eftersom de inte kan åka kollektivt av hennes handikapp . Hon gör detta extra kostnad för att resa. Är dessa extra kostnader avdragsgilla?

Hej, Är dessa kostnader avdragsgilla för en patient lever oberoende pensionär: - hushålls kostar extra kostnader Riagg Hälsningar, Joop

Hej, jag är Arbo som ställts av min läkare till ett tvärvetenskapligt rehabiliteringsprogram, 20 km från mitt hem, 3x per vecka. Mvg Els hans resekostnader avdragsgilla?

Hej, har Min mor Parkinsons och är i ett vårdhem. Hon har månatliga tvätt kostnader för tvätt och kemtvätt regelbundet. Är dessa kostnader avdragsgilla? Hälsningar, franska

Hej, jag jobbar på min självdeklaration 2013 och nu fick jag veta av någon som jag gillar diabetiker också skulle ha rätt till särskilt kosten.nu jag kan i kosten listan över skattemyndigheterna fann inget som säger att denna diabetes.is avskaffas eller statliga omformuleras? Bästa groetD.Hendriks

Jag har Crohns sjukdom, men ser inte kosten lista över staan.Welke specifik avdragsgilla kostnader kan jag dra av?

M., mars ett J.L. inloggning till doen.Vorig år Resultatet var så fyllt alla våra 2013 självdeklaration. Konstigt att så inte är fallet jag is.Doe något fel? Idag inloggad igen i hopp om att de flesta av de belopp som redan fyllts. Helaas.Verder en annan fråga om körning km: s till sjukhus, läkare, etc. Jag har ingen aning om hur man beräknar dessa km.

Hej, jag följer en läkares råd MOERMAN en diet, men det är inte längre vermeld.Wat i kosten listan över skattmasen kan jag delta även nu när det gäller de särskilda avdragsgilla kostnader?

Vår ogifta äldsta syster till 86 år har avlidit och där innan flera gånger har vi haft 240 km bilresor eftersom vi utsetts till en kontaktadress. För rengöring och efterbehandling hennes lägenhet som kostar bilen där i 2014. Kan jag göra avdrag för bilkostnader?

Hej, jag måste äga makt mer än 53 kilo i överflödig hud etc. Läkaren och plastikkirurg jag har älskat det både nödvändigt att något åt ​​det. Men försäkringen avslog begäran. Kan jag dra av detta? Eller måste jag be om tillstånd från skatt? Hur detta fungerar?

Hej, Jag har installerat en bro i november 2013. Av detta fick jag räkningen i januari 2014. I år har jag några platser implantat i syfte att dra nytta av avdraget. Kan jag hålla räkningen från 1900 för 2014 självdeklaration? Eller ska jag hålla datum behandling? den senare är mindre gynnsam eftersom 2013 min inkomst var högre och jag är bara på tröskeln.

År 2008 hade jag operation en titanskruv införd i min skalle. Till detta kan jag placera en "BAHA". Den "BAHA" inte ersätts av sjukförsäkringen eller AWBZ. Kostnaden är ?? 4800 - och 2014, jag är i behov av ersätter. År 2013 gjorde jag en "i örat" enheten ?? 1405 - måste betala allt själva. Är ?? 4800, - för BAHA i avdragsgilla kostnader 2014?

Min son har Duchennes muskeldystrofi. Jag har en hel del elektriska apparater i hemmet och även göra ytterligare uppvärmningskostnader och vatten för sitt handikapp. Elkostnaderna kommer också att vara enorm. Från allt har jag skrivit bevis. Också att det finns därför höga kostnader uppkommer. Är dessa kostnader avdragsgilla? Jag betalar också avgifter för en speciell rullstol buss. Är det bilen avdragsgill? Jag har bara en betalning Wao men fick bussen, etc. behövs.

Hej, För 8 år, men jag få alla typer av medicin och kirurgi för kronisk ansiktssmärta utan resultat. Min läkare har mig då hänvisade till en avtalad sjukhus i Belgien. Nu har de fått en operation som kan ge mig en hel del bättre att göra men kostnaden är 13 000 € och eftersom denna operation inte utförs i Nederländerna, sjukförsäkrings kommer inte denna kostnad. När jag kan få pengar tillsammans skulle jag inte ge avgiften i början av nästa år på skatten? Och hur många av dessa avgifter skulle jag få i gengäld?

Hej, Jag har en kronisk skolios och RSI, sedan förra året jag går till akupunktur. Min läkare har inte föreskrivet, men det är ibland jag åker dit. kan jag dra av kostnaden för akupunktur eller ska jag först be min läkare att göra något? Tack så mycket, faller

LSI ett bråck bälte 2013 avdragsgill? Med vänliga hälsningar, Wim vd Horst

Vi har ett barnbarn som är mentalt och fysiskt handikappade. Genom dag han går med en taxi van till en plantskola. Han bor på 16:00 på eftermiddagen fram till 08:00 på morgonen fyra dagar i veckan med oss ​​och tre dagar inklusive helgen med sina föräldrar och bror. På grund av hans fyra dagar i vår "vistas" sin lillebror blir mer aandacht.Zijn kostnaden för skydd, vård, mat och bostäder avdragsgill?

Tillsynsavgifterna under en semester flyktbilen av en mentalt handikappad, som för AWBZ miljö där de uppehåller sig skall beaktas att specifika avdragsgill som sjukvårdskostnader?

LS, skulle jag vilja veta från er vilken mängd är berättigade till skatteavdrag på bel.jaar 2013.Het är en trapphiss till ?? 9500,00.Bv tack, Piet van `t Ho

Hej, kommer Min 9-åriga son följer en styrketräning. Kostnaden för nästan 300 € omfattas inte av sjukförsäkringen. Kan jag dra av dessa kostnader från inkomstskatt?

Jag har typ 1-diabetes, och jag gegeaan på insulinpump. Nu gör jag att jag läste min pump på datorn för att skicka data till ZH. Jag hade varit att köpa en dator för detta ändamål. Det är också avdragsgill enligt särskilda sjukvårdskostnader?

Kan de bidrag som skall dras dag aktiviteter? Beloppet inte spenderas på personlig vård, men material och tillägg för måltider.

Snart måste jag opereras för karpaltunnelsyndrom i min vänstra handled, 2013. Alltså, efter tillstånd från specialistsjukhus så på medicinska grunder. Nu har jag över 300 euro på VGZ egen risk, så den totala mängden av kirurgi kommer att dras från överskottet, förmodar jag? Kan jag dra av driften av inkomstskatten och där är detta under? Hälsningar, Uncertain

Som svar på vorige.Ik är vid tidpunkten för genomgår fertilitetsbehandling nr 43; Det är verkligen året när jag var 43. Vad är den viktigaste åtgärden? Ja, det var på inrådan av gynekologen, Det var en behandling som inte är tillåten i Storbritannien. Är det fortfarande viktigt?

För fertilitetsbehandling, flydde vi till utlandet. Har jag förstått det rätt att jag kan kliva upp dessa kostnader som särskilda sjukvårdskostnader i vår 2013 deklaration? Dessutom: vi åkte dit med flyg. Vi kan göra kostnaden för biljetterna och sedan öka transportkostnaderna och därmed subtrahera?

Hej, på inrådan av paradontoloog jag skulle behöva genomgå en omfattande behandling av implantat, kronor och broar. För detta var ett mål med cirka 10.000,00 euro överges. Vi har inte kompletterande tandvårdsförsäkringen. Jag förstår att dessa kostnader under 2013 är fortfarande fullt avdragsgilla? Jag kan behandlingen också utföras i Turkiet. Kostnaderna är ca 4000 Euro + 500 Euro resa och logi koosten. dessa kostnader är avdragsgilla? Med vänliga hälsningar, Ger

Min fru måste genomgå en ögonlocket korrigering, och vi måste betala sjukförsäkringen inte täcker det, de kostnader som vi är avdragsgilla?

Min voorgverzekeraar har inte ersätts en del av kostnaderna hävdade. Den ena delen är avdragsgill, men kan jag dra den återstående delen av 2013? Avgiften för övrigt kom från grundförsäkringen. För övrigt skulle jag också vilja veta hur mycket jag kan förklara en KM transporter. Har hört att detta beror på den bil du kör.

Kostnaden för att placera ett implantat av kirurgen inte full ersättning av min kompletterande sjukförsäkringar. Kan jag göra själv återstående kostnaderna dras över 2013 min deklaration? Och de kostnader uppkommer genom att placera en krona på min tandläkare som återstår efter användning av kompletterande försäkringar avdragsgilla endast 2013 och inte 2014?

Jag har precis både IRS och hjälplinjen kallas den nationella regeringen. Båda berätta att ingenting är säker på att tillkännage avskaffandet av sjukvårdskostnader artspecifika. Formationer har inget beslut ännu inte ägt rum. Hans enda avsikt från koalitionen.

Har krävt skatteavdraget Parkering egen bil. Fick höra detta inte var möjligt medan här på sajten hävdar att detta kan dras. Hur kan detta vara?

Jag är redo för en ny hörapparat. Jag tror att detta är ett verktyg för att kunna leva ett så normalt liv som möjligt. Är det sant att detta verktyg är dock inte avdragsgill? Det finns fortfarande en motsägelse, om jag får det fel?

Således, om inkomsten är mindre än mer än 34000. Brutto, en kan fortfarande dra nytta av 213% endast för verktyg. inte vanliga sjukvårdskostnader. tänker särskilt på tandbro och proteser och implantat. brukar man tar denna postook för kronor som avdrag. men det är ett annat kontor, jag har märkt i mina deklarationer för privatpersoner. men det är värt en checkup i kliniekenoa förscanningen som också är i baarn i Nederländerna. Kort sagt, om Financi gör uppnåeliga!

Jag kommer att betala operationen kostade mig brorson från Surinam. det handlar om att ?? 8000. Kan jag dra av dessa kostnader i mitt IB FÖRKLARING

På inrådan av min kirurg och tandläkare började jag en större renovering av min gebid.Totale kostnaden för implantat, kronor och bryggor totalt ?? 13000. Jag är rädd att detta år det bara inte färdig men troligen slutet av januari 2014.Als Jag bill min tandläkare slutet av december 2013 betalning, kan jag föra dem helt i färre på min IB 2013? Jag betalar så vad som finns kvar i januari 2014 måste göras jaarM.vg C Hollak

2 månader sedan hade jag en hersenbloeing. Efter vistas på sjukhuset och rehabiliteringscenter jag är tillbaka hem. Jag måste köpa en gåstol och nu har en personlarm. Jag måste också hyra en rullstol och en bad styrelse. Dessutom kommer jag stanna i rehabiliteringscentret måste betala ett bidrag, antar jag. Hans ovan hjälpmedel i 2014 är avdragsgilla som sjukvårdskostnader i attacken omkring 2013?

Mitt försäkringsbolag vägrar att betala min bukplastik och undrar om jag kan klara detta som sjukvårdskostnader på min utomordentliga lasten.Met tack för ditt svar

Jag köpte en skoter mars 2013, får ingen ersättning från kommunen. Är detta inlägg köp avdragsgill?

Min mamma vid 87, efter två månader på sjukhus och tre större operationer avser en miljö där de måste vårdas flera veckor. Detta var den vård hotellet Guldlejonet i Laag-Keppel. Kostnaden för vistas där var inte ersättas av försäkringsgivaren. Är dessa kostnader avdragsgilla?

Kära, har jag sedan November 30, 2012 thru 13 maj 2013 hade en ivfbehandeling och kallade Cryo försök i azm.Wij taget eller 10 där körde till behandlingen faller ner detta även under kostnader avdrag transport? Dessa var resor för 277 km på en gång så att den fungerar bra på totalt nästan 2800 kmHoe kan jag dra av detta och det belopp du får lite tillbaka min man och jag verduensen tillsammans ungefär runt 40.000 brutto per år tack för kommentar Familj Småbarn

Jag har två barn som båda har vissa begränsningar / funktionshinder. På grund av de många läkemedel som vi har högsta möjliga tilläggsförsäkringen. Ritalin och Melatonin kompenseras av extra försäkring. Vi kan nu dra av kostnaden för läkemedel och sjukvårdskostnader? Vi har planer på att växa i vad man ska åka hem så att vi kan bättre hjälpa våra söner när duscha. Detta är nu under bostadsanpassning för handikappade barn och vi bör detta då nästa år också avdragsgilla? Tack för din hulp.Met Med vänliga hälsningar, Cynthia Wendrich

Eftersom jag är gravt handikappade finns på vårt hus en bostadsenhet geplaatst.De enheten är avsedd för mig, och om jag inte kan använda mer av det bort worden.Zijn underhåll av denna enhet avdragsgill, såsom målning exteriör.

Min man och jag är både i kiropraktisk behandling. Vi betalar för detta själv. Vi har inga ytterligare försäkringsorgan. Har ett företag där hårt fysiskt arbete utförs. Är också något av betalas tillbaka till skattedeklarationen för år 2013.

Har en rättslig barn att delta på samma sätt som en arvedel bland skatten eller juridiska barn del av skatten?

Min son ska handla om ?? 5000. Imitera gebitscorrectie.Deze kostnader kan verka på mitt avdragsgilla, förutsatt att han själv inte kan betalen.De situation är följande: - Han studerar och har ingen inkomst utom studiefinancierung Han är tillfälligt bor hemifrån för en praktikplats - Han har en spaarrekening.Is det möjligt för denna situation att dra bort e utgifter för tandvård korrigering på min deklaration?

Tvärtemot inkluderar skatt specialist Telegraph hävdade en kroppsskanningen på ett sjukhus självrisk. eller stoppa genom deras GP så att de visste om det. Detta är också bättre för ett annat skäl. När allt kommer omkring, även om ingenting upptäcks med en geruststelling.wij för den här medlemmen höjs för framtiden i viss fras med skatte- och vann!

Jag har enorma allergier så jag är tvungen att göra en hel del kostnader i dermatologiska schampo tvätta tvättmedel s tandkräm deodorant samt alla tjänsteområden äta och dricka också. Nu är min hudläkare har en promemoria som bifogas gjorts för skatt men den kategori som det är t volgendeatopisch eksem allergi nickel, parafenylendiamin, n isopropyl, arom och smaker, tolubalsam, geraniol, bemzylcinnemate, natrium meta sulfit, farnesol, konserveringsmedel etc som många m merkostnader, et innebär men där nämnare? Ge råd

Göra anspråk på de kostnader för el och vattenförbrukning vid användning av en apné maskin. Och i så fall är en fast avgift för det?

Begreppet "transport" följande utgifter är avdragsgilla: "utgifter för transport till läkare eller sjukhus och tillbaka." Detta hänför sig till "verkliga kostnaden". Vad betyder "faktiska kostnader"? Är inkl. Avskrivningar / intresse av bilen, kostnader etc? Och parkerings kostnaderna sjunker, också?

Jag gjorde under 2012 för tandvård, men inte har kompletterande tandvårdsförsäkringen. Står på platsen för IRS "Du får bara göra avdrag för den del av kostnaderna som du fått någon ersättning eller som du inte har rätt till ersättning för exempelvis sjukförsäkrings" .His dessa kostnader är avdragsgilla eller inte?

Jag har sökt hjälp från en psyko / hypno terapeut. Om en sådan läkare som är registrerade i ett register för att uppfylla villkoren för avdrag i. Exempel BIG eller NIP

Vad är det schablonbelopp som jag gillar KOL-patient kan dra på min belastingformulie?

Hur kan jag skicka som ett avdrag för resekostnader med egen bil till sjukhuset för behandling för mig och min partner? För sjuka människor, kostnaden ?? 0, 19 per km, detta gäller även ovanstående fråga? Om inte, hur mycket per km? Vi uppskattar din reactie.Gr, André

Som ett resultat av Alzheimer bor ensam, min mor bär ett personligt alarm.Kan jag dra av detta månadskostnad bland verktygen?

God morgon, jag hade en fråga, jag tänker en behandling för att en tandläkare, eftersom jag var inte där för säker am, och endast från 1 Januari, 2014 Jag kan vezekeren igen, jag kan vara kostnader som jag gör nu och börja betala tillbaka själv Få? kostnaderna är ganska höga att jag ska göra ??

Jag ger också en fråga om sjukförsäkring. Hur kan jag se vad som är och inte betalas av CZ eller vad jag betalat själv? Har aldrig hålls på så sätt. Du kan kontrollera detta på cz sidan? Jag måste också göra en laserbehandling, kan jag ge detta också? Detta ersätter inte cz. Och vad händer när du ger upp något som uppenbarligen kompenseras? Skattmasen få problem här med eller letar efter detta och du bara får ingenting tillbaka?

Jag fick medicin som inte kommer att ersätta sjukförsäkring. Dessa läkemedel har ordinerats av läkare. Eftersom jag behöver det, jag betalat för det själv. Kan jag få tillbaka detta från skatt?

Jag har en indikation från CIZ och få vård i hemmet. Jag har därför en obligatorisk personlig bidrag ?? 345 pay per fyra veckor. Detta belopp är också avdragsgilla för särskilda sjukvårdskostnader?

God eftermiddag, jag kämpar just nu med en utbrändhet. Som en av de bästa klinikerna för att lösa detta problem, är U Center i Epen rekommenderas för mig av företaget. Det finns en prislapp på upp till ?? 7500 - eget bidrag. Behandlingen är därför intensiv. 7 veckor internt och sedan 7 veckor utanför institutionen. Ger skattemyndigheterna för 2013 i detta fall tröst för avdrag? Hälsningar, Harry

God eftermiddag, jag snart komma till en huvudlyft. Detta beror på att jag har en hel del klagomål av huvudvärk och synförlust av en betydande sättningar av mina ögonbryn. Den plastikkirurg kommer att försöka göra innan krijgen.had ersättning genom min hälsa försäkringen krävs ett brev från min läkare. Kan jag använda också skatten fortfarande kompenseras? Uppriktigt Suzanne

Kära Mr människor Rhin, jag certifierad Mindfulness tränare och jag undrar på bekostnad av en utbildning också är avdragsgilla med en remiss från din husläkare. Jag har hört något om det, men ingenting kan hittas. Eller är det bara en fråga om att försöka?

Min dotter har skolios. Eftersom hon har en hel del smärta, skulle vi vilja köpa en speciell madrass så hon kan sova bättre. Är det avdragsgilla under 2013?

Är den initiala kostnaden för ett vårdhem 2013 avdragsgill, jag förstår att dessa kostnader under 2014 inte längre är avdragsgilla som särskilda zorgkosten.Graag ditt svar.

År 2013 begravning eller kremering och inte längre avdragsgilla som särskilda sjukvårdskostnader. Fråga, inköpskostnaden för en grav gjord under 2012, då fortfarande som särskilda sjukvårdskostnader avdragsgilla? Så vitt jag vet, sådana kostnader redan tagits bort under 2009. Vänligen skicka ditt svar till detta.

Tack informatör, har jag förstått det hela fel. Så i 2014, när du kommer tillbaka när omkring 2013, kan du ändå dra av särskilda medicinska utgifter? Jag visste inte bättre än så här är det sista året was.Gr.

Jag gör även skattedeklarationer men liksom de två sista meningarna förvirrande. "Men det är definitivt värt din hälsa under 2013 till IRS att deklarera inkomster på din deklaration, eftersom 2013 är det sista året är det fortfarande möjligt. Utgifter 2014 gåvor att lägga fram, kan det inte skada. "Varför skulle du ens nu spenderar från 2014 för att markera? Du är på väg att göra ett uttalande under 2013 över 2012. specifika sjukvårdskostnader som du gör under 2013 inte längre är avdragsgilla under 2014 ?? Om innebar att du nu de kommande två månaderna under 2012 ff snabba att göra vad kostar planerar att göra under 2014, men jag tycker att långsökt. smile Gr.Michel

Vi ligger under minimilönen, men jag måste betala min make hans skoter varje månad 17:29. Kan jag dra av skatten?

Kära Renata, För extra kläder och sängkläder är verkligen tillåts ett fast belopp per person och år ?? 310. Om det finns högre kostnader än ?? 620 per år per person, kan du hellre ?? Ett belopp på 310 ?? 775 per person subtraktion. Vid en högre avdrag måste kunna producera på begäran kvitton. När det gäller tvättning visning per extra tvätt konsumtion. Det finns ingen standard tabellen eftersom skattesatserna i landet kan vara annorlunda: Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa SJE 1. För sängkläder är så att, i förekommande fall, kan dra av ett fast belopp. Om du kommit dit måste du kunna bevisa det. Du kan inte tidigare år corrigeren.2 på ett år. År 2013 var det fortfarande så att om justeringen ordinerats av läkare, kostnaden var delvis avdragsgilla. Då inte mer. När en tapet eller målning skulle innebära ytterligare kostnader på toppen av normalt underhåll av en woning.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Dear John, det finns en övergångslösning i den meningen att de kostnader som betalas av en anpassad bostad under 2013 även under åren efter avdragsgilla. Men vad de har betalat för en bostadsanpassning 2014 eller 2015, inte omfattas av overgangsregeling.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Anno Och Niem om psykolog är på medicinsk remiss från läkare, aftrekbaar.Met de vänliga hälsningar, Seagull

Kära Robert, om du har ett gemensamt hushåll med din partner, kan du sjukdom aftrekken.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Jet är Histamin själv inte med på listan. Men är histamin i vår mat och, till exempel proteiner. Det beror på indikationen av läkaren ner till vilken diet allergi är vettigt att koppelen.Met hälsningar, Seagull

Bästa Esmee, vad belastar din självrisk är inte avdragsgilla. Resten du har betalat 2015, som 2015 med avdragsgilla kan zijn.Met hälsningar, Seagull

Bästa Ilonka, dessa kostnader är avdragsgilla eftersom du vid behandlingstillfället yngre än 43 år bent.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Susan, bidraget av sjukförsäkrings i Belgien eller Nederländerna inte skattemässigt aftrekbaar.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Jac van Nispen, om det är att besöka läkare för dig själv, kan du dra de faktiska kostnaderna. Det är priset på bensin plus avskrivningar och parkeerkosten.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Anna, 1. En sjukdom är kronisk som de med befintlig kunskap och metoder är ännu inte botas. Det inkluderar ADHD och olika former av autisme.2. Du kan göra de faktiska kostnaderna för resor aftrekken.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Ingrid, om din son tillhör ditt hushåll eller om du betalar dessa kostnader, de är avdragsgilla. Annars, kostnaden för din son för dig som inte är avdragsgilla. Det handlar om de faktiska kostnaderna för euro's.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Renes, är ytterligare 40% ovanför linjen, så - 250 euro.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Rudi är en obligatorisk överskott inte är avdragsgill. Helaas.Met hälsningar, Seagull

Hej Rudi, en obligatorisk avgift inom sjukvården är inte beskatta aftrekbaar.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Deborah, tyvärr, kan du besöka din syster för resekostnader genom att inte dra så sjukvårdskostnader. Detta kräver att du vid uppkomsten av sjukdomen tillsammans genomfört ett hushåll. Väl din syster som hennes egen transport aftrekken.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Joe, ta hand om håret inte faller under ziektekosten.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära J. Hoogeveen, är Alla extra hyra du betala för att få vård i hemmet inte avdragsgill som ziektekosten.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära G. Schuurman, i de flesta fall är en elektrisk cykel inte av IRS som avdragsgilla sjukförsäkring accepteras, liksom människor utan funktionsnedsättning köpa en elektrisk cykel. Annars, om du har ett medicinskt intyg som visar att du inte kör kunt.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Laurence, som € 400 är en del av de särskilda avdragsgilla kostnader för läkarvård. Som bekant finns det fortfarande en inkomstgränsen för avdrag för ziektekosten.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Petra van Aken, är förvisso sant för varje hem och vad därtill hör detta avdrag för vårdkostnader, antingen som hyra. Villkoret är att den medicinska bevis gebeurt.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära De Vries, spiral kan bara dra av skatten om den används för annat än medicinska skäl för att undvika en zwangerschap.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Wim, jag svär vid sjuk du får inte dra av parkeringsavgiften. Som bedöms till 19 cent att zitten.Met hälsningar, Seagull

Kära Sandra, kan du dra av kostnaden för vård i år är de som du betaald.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Will, bilkostnader är avdragsgilla för en läkare eller sjukhusbesök för behandling eller hans partner. Våra egna transporter till blodtransfusion service är avdragsgilla. I dessa fall är det själva vervoerkosten.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Brigitte båt, Kostnaden för en kremering inte är avdragsgilla kostnader för läkarvård. Men du kan ta dessa kostnader från arvet .Med Hälsningar, Seagull

Kära Gerrit Groeneveld, kostnaden för en peruk dras av som ett verktyg .Med hälsningar, Seagull

Kära Robin, en förskanning om forskning sker på eget initiativ, kostnaderna är inte avdragsgilla som sjukvårdskostnader. Men, om den vänliga referens från din läkare is.Met hälsningar, Seagull

Bästa Wout Det beror på. Det finns inget avdrag under 2013 på en IVF-behandling för en kvinna 43 år eller äldre. Inte ens för de första två IVF-behandlingar för kvinnor yngre än 38 år, om det är sant att mer än ett embryo per försök teruggeplaatst.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Wim finns det rättsvetenskap. I många fall verblijkosten inte kommer att återbetalas om ett akut behov, men du kan göra det proberen.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Ingrid, kostnaderna för en fotvårdsspecialist är avdragsgilla utan remiss från läkare. Vid en pedikyr är ett uttalande från läkaren behöver avdragsgilla kostnader gör zijn.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Hej Anna, om WMO inte ersätta cykeln, är kostnaden på din självrisk som sjukvårdskostnader. Det är brukligt att kostnaderna kommer att debiteras på tre år med ett restvärde på 10%: 30% varje år dus.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Yasmine 1. Elkostnader och underhållsverktyg är avdragsgilla i den mån de inte ersätts, men inte kostnaden för uppvärmning eller airco.2. Den extra garderobsutrymme är diskutabelt. Jag förstår dig som vill ha extra utrymme som, men IRS kommer inte medicinskt nödvändigt vinden.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Wim, även om jag förstår ditt resonemang, är äggdonation i texterna om ersättning enkelt jämställas med IVF. Din skatt inspektör innan du kan läsa mer om duidelijkiheid geven.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bäst av Tuijl, kan du ta detta till avdrag för kostnader för vård .Med Hälsningar, Seagull

God morgon Kees, kan en sådan kök vara för dig en medicinska skäl nödvändig anpassning till huset och därför avdragsgill som sjukvårdskostnader. Det styrs av särskilda regler. För mer information vänligen se artikeln: Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Yvie, Vårdvaror är enbart avdragsgilla om de är medicinskt indikerat och erhölls genom apotekaren. Det finns ingen självrisk diet om smaker och dofter, eller natrium, protein, laktos minskas och så verder.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Hej Gerard, ett konto kan dras av det år då betalningen. En obligatorisk överskott är inte aftrekbaar.Met hälsningar, Seagull

Hej Bertus, elkostnaderna och underhållskostnader för detta stöd har aftrekbaar.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Hej Peter, Extra bil kilometer och en större bil för någon i ditt hushåll är också avdragsgilla som sjukvårdskostnader. Observera att det är extra kostnader och körsträcka jämfört med en vanlig bil och hushåll utan sjuka .Med Hälsningar, Seagull

Hej Diane, kan du dra 19ct per kilometer om behandlingen är minst 10 kilometer bort. Övriga avdrag är inte där när du onvangt barn: Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Gerard Hack, 1 Dessa kostnader är avdragsgilla om de är nödvändiga zijn.2. En obligatorisk avgift till CAK inte aftrekbaar.3. Endast transport till en läkare och liknande än aftrekbaar.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Hej Joe, kostnaden för hemhjälp minus vad som kommer att återbetalas minus en obligatorisk avgift till CAK avdragsgilla. Kostnaden för RIAGG avdragsgill minus obligatorisk avgift och vad som är vergoed.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Els Hej, Dina egna resekostnader är avdragsgilla om det verkligen zorgkosten.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Hej franska, För extra sängkläder och extra kläder är standard på grund av sjukdom och funktionshinder ?? 310 avdragsgill eller ?? 775 så snart som kostnaden är bevisligen högre än ?? 620Met hälsningar, Seagull

Kära D. Hendriks, det finns inte en specifik diet för diabetes.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära K. Case, Titta på typ kost är en, men det finns inte en diet som passar den typ av sjukdoms Crohn.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära M, Har du laddat ner dina data efter 1 Mars 2014? Hälsningar, Seagull

Hej Marco, när du använder Moerman dieten, kan du dra av fast belopp för onkologi och det är ?? 850 2013. Se även hemsidan: Hälsningar, Seagull

Bästa Jovado, Resekostnader för sjuka förhållanden är bara avdragsgilla om du och patienten i början av sjukdomen hade ett gemensamt hushåll, annars niet.Met hälsningar, Seagull

Miran Hej, Om det är ett medicinskt nödvändigt förfarande, och inte bara en kosmetisk, kostnaderna är avdragsgilla. Be läkaren att bevestigen.Met skriva medicinsk nödvändighet Med vänliga hälsningar, Seagull

Hej Peter, Du bör följa dagen för betalning. Bron är också 2014 avdragsgill för den del som inte ersätts .Med Hälsningar, Seagull

Kära MW misshandlade, dina egna bidrag och självrisker är inte avdragsgilla, men resten av kostnaden för baha wel.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Eveline, en. Ytterligare uppvärmning och elanvändningen är i allmänhet inte är avdragsgill. Tja lastningskostnader för batterier och elektriska skotrar rolstoelen.2. Bil skatten inte är avdragsgill, men du kommer att betala en lägre tarief.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Hej Nathalie, om din läkare anger att operationen är medicinskt nödvändigt, de sjukvårdskostnader är avdragsgilla, minus tröskel inkomster. Hur mycket du får tillbaka från avdraget beror på din inkomst. Upp till en 52%, men det är också mindre zijn.Met vänliga hälsningar, Mås

Hej Valeria, är akupunktur bara avdragsgilla om det görs under en läkares eller heelkundige.Met begeleiing Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Wim van der Horst, om bråck bälte är medicinskt nödvändigt, kostnaderna kommer också att aftrekbaar.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Best Arend Dijkstra, kostnaden för barnomsorg, vård, mat och boende på ditt hem är tyvärr inte avdragsgilla, eftersom de inte är lika ammande kostnader eller sjukvårdskostnader är gezien.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa DZ, kostnaderna övervaknings är inte avdragsgilla, eftersom sjukvårdskostnader zijn.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära MKK, vad det inte återbetalas eller bäras av överskottet, är avdragsgilla. Titta på din inkomensdrempel.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Piet van 't Hof, installation av en trapphiss är en anpassning av ditt hem som särskilda regler gäller. Hur det fungerar jag har för 2012 med några exempel utarbetas i en artikel för den specifika vård 2012. Avdraget för 2013 är likartad i drift: Med vänliga hälsningar, Seagull

Hej Caro, Kostnaden för styrketräning finns inga sjukvårdskostnader, men kan vara ett avdrag från levnadskostnader barn delen: Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Wanda, kostnaden för PC är inte avdragsgilla som ziektekosten.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Ine Detta obligatoriska bidrag inte beskatta aftrekbaar.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Ria Kuijpers, vad som debiteras ditt obligatoriska överskott, kan du inte dra av kostnaden för vården. Vad som också ännu inte återbetalats av din behandling wel.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Anonym, 1. Om du är 43 år gammal, går där utan extra maatstaf.2. Gå utomlands oftast innebär högre kostnader inblandade och det är bra att du har råd gynekolog, i fall frågor kommer senare. Det ger dig en extra säkerhet i händelse av frågor från fiscus.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Anonymous, IVF-behandlingar inte längre avdragsgilla behandla en kvinna 43 år och äldre, och vissa fall när en kvinna är yngre än 38 år. Resor och uppehälle är avdragsgilla från kvinnan och mannen, som han med nödvändighet måste föreligga. Ett bekymmer är därför du ska resa utomlands emigrerade .Med Hälsningar, Seagull

Bästa Ger, dina resor och uppehälle är också avdragsgill som den nödvändiga boende gaat.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Erwin, om ögonlocksplastik är av medicinska skäl, kostnaderna i 2013 är avdragsgilla. 2014 inte mer: Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Neil, en. Resten kan dras av som sjukvårdskostnader när det gäller sjukvårdskostnader .2. Om du äger transport till läkare eller sjukhus kommer, kan du dra av faktiska kostnader och kan faktiskt med bil är annorlunda eftersom en bil är dyrare än andere.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Martine Reitsma, 1. Om behandling från kompletterande försäkringar del, vad du betalar själv 2013 är avdragsgill som sjukvårdskostnader. Om det är delvis betalas från basisverzekering, det finns en del på bekostnad av din obligatoriska överskott och att en del inte aftrekbaar.2. Kostnaden för tandläkaren för kronan i 2013 avdragsgill och sådana planer är nu tomrum som avdrag 1 januari 2014.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära René, en. Formellt är detta sant, men det är i koalitionsöverenskommelsen, måste ta in pengar och 2014 är inte långt weg.2. Dessutom, om skatten är nu kallar högt att det fortsätter, köper alla 2013 ännu snabbt avdragsgill vård och inte vänta tills 2014. Denna förväntan skulle vara ett bakslag för statskassan zijn.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Dear John, Om du använder en privat bil för att besöka en läkare eller sjukhus, kan du dra de faktiska kostnaderna för transporter. Det inkluderar parkeringsavgifter, men vad du kan dra dem separat, beror på vad du betalt till andra transporter. Det ska inte sitta och långt in kilometerkostnaden för transport och hade också behandlas separat. Därför accepterar skatten i de flesta fall kostnaden, beräknad enligt ANWB och bevisa att ett belopp tros parkeringsavgifter. Du måste finnas någonstans att lämna bilen medan kostnaderna måste vara rimliga zijn.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Foekje, Walkers och kryckor är utmärkta verktyg för dem som behöver dem, men eftersom nedskärningar är kostnaderna sedan 2013 inte längre avdragsgilla. För hörapparater som ersätts av försäkringsgivaren, det finns ett personligt bidrag på 25%. Det är inte aftrekbaar.Met hälsningar, Seagull

Bästa Hoevenaar, höger, så länge som de kostnader inte redovisas som sjukvård eller resa, är ett extra avdrag möjlig på en årsinkomst på mer än 33000 euro.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Mukesh, om din kusin är inte en del av ditt hushåll dessa kostnader inte är avdragsgilla för dig som ziektekosten.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära C. Hollak, vad du betalar 2013 är avdragsgill 2013, också vad du framåt betaalt.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Judy, av dessa sjukvårdskostnader under 2013 handlar om rollatorn inte är avdragsgill som ett verktyg och individuella bidrag är inte aftrekbaar.Met hälsningar, Seagull

Bästa Gre Bakker Om du har ett uttalande från läkare för en operation för medicinskt nödvändiga skäl, du har betalat kostnaderna för verksamheten minus tröskeln aftrekbaar.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Dear Dr. JF-Kamperman, kostnader för inköp av skotern som vårdkostnader avdragsgilla som ett verktyg. Du får inte dra allt i ett år, men måste sprida belopp under flera år, med hänsyn till den ekonomiska livslängden på scootmobiel.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bäst av Griethuysen, 1. Men då var det ett vård hotell utan status AWBZ institution eller personliga bidrag var € 3200? 2. Den personliga bidrag inte aftrekbaar.3. Kostnaden för vård hotell utan omvårdnad är inte heller avdragsgilla. Bara det som är relaterat till något annat än ett besök från husläkare eller sjukgymnast medicinsk eller kirurgisk vård kan existent.4 avdragsgill. I det här fallet skulle kunna gå endast till boendekostnaderna som inte är avdragsgill som sjukvårdskostnader zijn.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Saskia Småbarn, dina transportkostnader är avdragsgilla som sjukvårdskostnader. Detta i den mån inte betalats och minus det tillämpliga tröskelvärdet. I ditt fall, de behovsprövade tröskel cirka 700 euro. Lite beroende på fördelningen av de intäkter skatteåterbäring du kommer att vara 37% till 42% av avdraget zijn.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Cynthia, en. Om läkemedlen ersättning från din försäkring kostnader är inte aftrekbaar.2. Om ändringarna är medicinskt nödvändiga, faller de under bostadsanpassning som beskrivs i artikeln, förutsatt att sådana justeringar inte görs av kommunen 0,3. Vänta inte till 2014, eftersom den är i planeringen av regeringen att skatteavdraget för sjukvårdskostnader ska avbrytas: Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Jan, underhåll av verktyg i enheten är avdragsgilla, men målningen av enheten som en normal underhållskostnader gezien.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Aaltje vd Wal, om det är förskrivet av läkare, kostnaden för kiropraktik är skatte aftrekbaar.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära William, för arvet med förbehåll för vissa undantag: Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Jos Sleijpen, Sjukvårdskostnader kan inte dras av som en kostnad i ditt vardagsrum barn, eftersom kostnaderna i princip din son avdragsgill som ziektekosten.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Association, efter remiss från GP verkar inga problem. När allt kommer omkring kan man förmoda att det kanske det som är. Helt på egen hand låter dig göra en kroppsskanningen, en annan zaak.Met hälsningar, Seagull

Bästa Jacobs, kostnader för vård du nämner är inte avdragsgilla som sjukvårdskostnader om de inte är läkemedel. När det gäller maten, det finns några möjligheter till avdrag, men jag misstänker att ta med din allergi är inte i någon av dessa kategorier är under: Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Gorissen, kostnader för drift och underhåll, så långt som din bekostnad, avdragsgill. Det finns ingen schablonbelopp voor.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Jacco Stam, om du går till en läkare eller sjukhus i en privat bil för en behandling, kan du dra av faktiska bil kostnader. Det är verkligen inklusive avskrivningar och parkeergeld.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Jacco Stam, dina tandvårdskostnader är avdragsgill enligt den skapade ziektekosten.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Vin Ja dessutom bör det finnas en medicinsk indikation zijn.Met vänliga hälsningar, Mås

Hennes bästa Lupker För detta avdrag är inget schablonbelopp. Din avdrag är lika med vad du betalat mindre några avgifter från andra och din drempel.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Andre van Oers, för dig själv och din partner kan du faktiska kostnader aftrekken.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Sylvia, Köpet av ett personlarm, underhåll och hyra eller abonnemang på detta är avdragsgill som hulpmiddel.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Mariska, kan du dra av kostnaden för tandläkaren som sjukvårdskostnader. Detta är minus inkomstrelaterad tröskel. Avdraget får du alltid bara en del tillbaka genom din inkomstdeklaration. Även detta beror på höjden på inkomen.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Jenny, en. Genom CZ webbplats kan du göra din användning inzien.2. Lasern öga kirurgi är inte aftrekbaar.3. Skattemyndigheten kan alltid be om ett belägg för din självrisk sjukvårdskostnader vragen.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Samantha, kan du dra av drogen minus tröskeln som sjukvårdskostnader. Den del på bekostnad av din obligatoriska överskott, kanske du inte aftrekken.Met hälsningar, Seagull

Kära R. Leter, är din obligatoriska överskottet inte avdragsgill som särskild zorgkosten.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

God eftermiddag, Harry Hanssen, Om detta är ditt obligatoriskt bidrag, finns det inget avdrag voor.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

God eftermiddag Suzanne Du kan ange den del som inte återbetalas minus tröskeln som ett avdrag om du har en medicinsk indikation för behandling hebt.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Jolanda Allen, om hänvisning till läkaren och i den mån som inte omfattas av tilläggsförsäkring, kostnaden för en certifierad tränare mindfulness är avdragsgilla som sjukvårdskostnader under 2013. Observera inkomstgränsen för avdrag för ziektekosten.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära M Rijniers, särskilt om madrassen är på medicinska grunder, den extra kostnaden jämfört med en vanlig madrass avdragsgill som hulpmiddel.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Cornelia H., är 2013 verkligen det sista året för vilket avdraget görs särskilda vårdkostnader. Självrisk, den extra kostnaden jämfört med en vanlig säng. Genom WMO kanske kan vara en säng geleend.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Cornelia H., Kostnaden för en begravning eller kremering är faktiskt några år inte längre avdragsgill som sjukvårdskostnader. Men du kan dra av dem på en erfenis.Met hälsningar, Seagull

Kära Michel, i 2013 självdeklaration du gör under våren 2014 särskilda hälsa är avdragsgilla. År 2015, när du gör din deklaration för 2014, inte meer.Met hälsningar, Seagull

Kära Michel i 2013 självrisk sjukförsäkring existerar fortfarande, 2014 längre. Vem får betalningar från 2014 till 2013, kan fortfarande kosta ökning av skattedeklarationen 2013. Till exempel anser en del av de verktyg som behövs. Jag menar här är inte 2012 och 2012 självdeklaration: Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Theunissen, kan du dra av underhållet av skotern som en medicinsk, inte en inlösen eller rente.Met hälsningar, Seagull

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också