Självrisk sjukförsäkring 2013

Alla nederländska folket i åldern 18 år eller äldre har en obligatorisk överskott på deras sjukförsäkring slutade. År 2013 de obligatoriska överskott ökar med en procent av 37,14%. Var det obligatoriskt avdragsgilla under 2012 ?? € 220, 2013, de första 350 kostnader euro ?? vård betald vistelse den försäkrade personen. Förutom den obligatoriska överskott den försäkrade kan också välja att ta en frivillig överskott. Genom att frivilligt välja en högre självrisk är de många möjliga sjukförsäkringsbolag att betala en lägre månatlig premie.

Obligatorisk överskott

I Nederländerna alla invånare i åldern arton år och äldre är skyldiga att betala en självrisk för sjukvårdskostnader. Den obligatoriska överskott fastställs i lag årligen. Under 2010 obligatoriska avdragsgill fastställdes till ?? 165. År 2011, den obligatoriska överskott ?? 170 och 2012 obligatoriska överskott var högre och inställd på ?? 220 per år.
Den 29 Oktober 2012 Statsminister Rutte gjorde koalitionen kända Rutte 2. Från denna presentation visar att Rutte 2 från 2014 kommer att omvandla obligatoriska avdragsgilla i en inkomstgrundad obligatoriska överskott. Inför lagen kring obligatoriska inkomstrelaterade risker kan träda i kraft, kommer regeringens planer måste godkännas av senaten och underhuset.
Obligatorisk överskott 2013
År 2013 reglerna kommer att täcka den obligatoriska överskottet är oförändrade från 2012. Skillnaden är att den obligatoriska överskottet kommer att öka med mer än 100 euro. År 2012 var det enligt lag risker har fastställts till 220 euro, och 2013 ?? 350 ..
Sjukvårdskostnader som faller utanför de obligatoriska överskott sjukvårdskostnader är följande
  • En konsultation med en GP
  • Förlossnings och mödravård
  • Sjukvårdskostnader i förhållande till de nationella befolkningsstudier, såsom bröstcancerforskningen
  • Sjukvårdskostnader som betalas från kompletterande försäkringar
  • Kostnaden för en influensa skott. Detta gäller endast när en grupp tillhörde den så kallade risk och en indikation för en influensa skott.

Ersättning obligatorisk överskott

För människor som gör en hel del för sjukvårdskostnader eller sk riskgrupp, det finns en ersättning skapas. Denna ersättning betalas av förvaltningsämbetet Central. CAK kommer att informera alla som är berättigad till denna ersättning automatiskt. Ersättningsbeloppet uppgår för sjukvårdskostnader under 2012 ?? 68 euro.

När det gäller att betala den obligatoriska överskott

I vissa fall kan man förutse det kommer att människor kommer att få högre kostnader sjukvårds. Och sjukvårdskostnader under 2013 är en del av den obligatoriska överskott. I andra fall kostnaderna för vård kommer helt på sängen, vilket gör det obligatoriskt överskott ?? 350 kan leda till ekonomiska problem. Med många försäkringsbolag har varit svårt i efterhand att behöva göra måste betalas en ersättning för sådana kostnader att uppfylla från den obligatoriska överskott. Men hanterar de flesta försäkringsbolag möjlighet att obligatoriska överskott i förväg i omgångar via autogiro senast. När det visas i slutet av året den obligatoriska överskottet inte konsumeras, kommer hela beloppet eller det återstående beloppet krediteras tillbaka till kontot för den försäkrade.

Frivillig överskott

Förutom en obligatorisk överskott kan välja ett frivilligt överskott. Detta frivilliga överskott är skild från den obligatoriska överskott. Genom att välja en obligatorisk självrisk kan sänka månatliga sjukförsäkringspremie. Hur mycket kan du klippa ner den månatliga sjukförsäkringspremie beror på den valda försäkringsbolaget och personliga möjlighet att ta en personlig risk och en given högsta höjden att ta ekonomiska risker.
Ett frivilligt överskott rekommenderas endast när du gör låga årliga vårdkostnader och en buffert bakom handen har av oförutsedda omständigheter.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Jag ett klagomål ta v. Psykisk hälsa i anden, eftersom jag anser att den obligatoriska bidraget från ?? 200,00 2012 endast kom under andra halvan av maj av överskottet på Z & Z, Z & Z som de inte kunde tidigare lägga fram en obligatorisk avgift eftersom de hade kommit in honom förrän senare. Jag personligen tycker att mentalvården i Spirit vet mycket tidigare att någon måste betala sin obligatoriska bidrag. Vi försöker efter ett tufft år för att plocka upp tråden igen och i slutet av maj det nya året inför en tuff period vi ville lämna bakom oss!

Hur utvecklingen av klagomålen? Fortfarande försöker komma med mental hälsa i anden till en lösning? TekstSchrijverT

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha