Självläkande hinder utmanare Innovation

Görvel Edström Februari 27, 2016 Miscellanea 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Skulle det inte vara praktiskt om du behöver någon hjälp med hoppet, om du inte behöver demontera att återställa barriären och om du kan avgöra avståndet på hög höjd? Detta är möjligt i maj, då nämligen självläkande hinder släpps ut på marknaden. Den självläkande barriär har också nominerats till Innovation Award 2009!

Innovation Award

Den självläkande barriär har nominerats till Innovation Award 2009. Resultaten kommer att tillkännages på "Equitana" en häst mässan i Essen. Denna häst rättvis som hölls den 14 am till den 22 mars kan du också titta på självläkande barriär.

Kylix

Företaget Kylix ritade självläkande barriär. Detta är ett företag som tillverkar mer hästprodukter:
 • motionärer
 • skärmtak
 • staket
 • solarier
 • band tränare
 • tvätt leveranser
 • GSM - födelse detektorer

Dromos

Dromos är det officiella namnet på den självläkande barriär. Dromos är ett grekiskt ord och betyder i holländska gateway. Namnet valdes som ett hinder kan vara en inkörsport till framgång.

Hur fungerar den självläkande barriär

Den självläkande barriär består av två delar och slå varandra i mitten. Vid den tidpunkt då strålen bara chattade linjen i baren är tät, vid den tidpunkt då strålen träffas slaknar linjen genom vilken strålen kommer att hänga slack i delar. Varje balk hälften så har sin egen linje, det är inte ansluten i mitten. Skulle hästen så tvärled passera genom hindret än två balkhelfden gå till stolparna, så att det är geeen fara. Med hjälp av en typ av klocka, kan du se till att hindret återställs genom att trycka på en knapp. Dessutom kan du justera höjden på hindret, denna burk 65 cm till 1,60cm justering.
Barriären fungerar på laddningsbara batterier av 24 volt. För att dra hindret får du en vagn på Dromos. Det kan också göras ögon till hindret så att traktorn kan ta med hindret.

Fördelar

 • Du gör när man tränar är inte längre din häst att flytta bort som återigen har den fördelen fungerar att hästen kyls tiden ner, kommer du inte igen behöva ta sig besväret att komma upp igen, vänd dig ryggen mycket kärleksfull eftersom du inte får balkarna för att behöva plocka upp marken
 • Det scheeld också tid / pengar för att utbilda stall eftersom det skulle ta längre tid för föraren att alltid återställa hindret, annars en annan anställd måste hjälpa ryttaren som återigen tar tid så pengar
 • Du behöver inte någon att ta det medför stängerna igen

Nackdelar

Naturligtvis har den Dromos också sina nackdelar nämligen:
 • Det kommer sannolikt att hänga en trevlig prislapp
 • Det är svårt att dra de hinder

När du ska köpa?

Även om självläkande barriär är inte vinnaren av Innovation Award, detta fortfarande på marknaden. Planen är att den självläkande barriär från maj till salu.

NYHETSBREV

Den själv hest elände hindret uppnådde 2: a plats i innovationspris. Namnet på den självläkande barriär har också förändrats. Barriären som nu kallas "Organon".
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha