Simyo Web to Go: Förutbetalda mobilt Internet på laptop

Simyo Web to Go är ett förbetalt mobil Internettjänst för din bärbara dator. I likhet med förbetalda telefonitjänst på denna fråga om webtegoed. Eftersom vi har att göra med kontantkort, du är inte bunden till ett kontrakt. Simyo Web till Go inte micro-SIM-kort, men att trimma på egen risk, SIM-kortet och därmed även för iPad.

Simyo Web to Go: förbetalda Internet och strippenkaart

Kunden betalar i förväg och får en dag använder Internet. Vid regelbunden användning av Web to Go Simyo Simyo råder kupongen. Denna remsa kort, är kunden mer fördelaktigt från regelbunden användning av internet. Efter att ha köpt kortet, har kunden 10 remsor. Varje remsa motsvarar 24 timmar obegränsad internet; när du är ansluten till Internet aktiverar en remsa.
Kortet är att få, om du är kund hos Simyo. Från den dag då du köper remsan biljetten är en månad.

Simyo Web to Go dongle

Genom Web to Go, kan du välja mellan en dongle och en simonly. Den Simyo dongle är ett USB-modem. För att använda detta kan du göra det krävs en USB-port på din bärbara dator. Starter Kit består av en dongle, ett SIM-kort, ytterligare produktinformation och en snabbstartsguide. Den medföljande programvaran, som installeras automatiskt, se till att du ansluter till Internet på ett enkelt sätt. Dongeln, som även kan användas som ett USB-minne, kommer att levereras inom två arbetsdagar. Den Simyo dongle är en garanti på två år. Han arbetar också på både Windows- och Mac-datorer, och han använder 3G-nätet i KPN.

Simyo webben för att bara gå Sim

När du är i besittning av en bärbar dator med möjlighet att installera ett SIM-kort, kan du använda SIM-endast förbetalda mobilt Internet Simyo. I detta fall startpaket består av ett SIM-kort och en snabbstartsguide. SIM-kortet fungerar på både Windows- och Mac-datorer och använder 3G-nätet i KPN. Detta paket kommer att levereras hemma inom två dagar. Simyo levererar vid skrivande stund ingen mikro SIM-kort. Däremot kan du skapa din egen micro SIM-kort genom att skära Simyo kortet så att du kan använda för iPad.
Men trimning SIM-kortet sker på egen risk, som leverantör visar också på sin egen webbplats.

Simyo Web to Go: Viktig information

  • Nedladdningen och uppladdningshastighet är 2 Mbps och 384 Kbps, respektive för de första 50 MB konsumtion i en dag
  • När du har ätit mer än 50 MB data i en dag, är hastigheten minskas till 128 Kbps och 64 Kbps.
  • Simyo Web to Go kan endast användas i Nederländerna.
  • Kunden webtegoed gälla tills vidare. Simyo frågar kunden dock att använda minst en gång var sjätte månad från SIM-kortet för att hålla honom aktiv.
  • Anslutningen sker via 3G / UMTS-nätet i KPN.
  • Simyo använder en rättvis Use Policy för dataanvändning
  • På platsen för leverantören, kan du förstå din användning via My Simyo, inklusive uppgradering och hantera dina inställningar simyo internet.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha