Simma i din egen trädgård

Det finns flera fina chanser att simma i den privata trädgården. Du kan välja den traditionella pool, en pool eller en simtur spa. Simma spa är bra att realisera i en liten trädgård, har en swimmingpool en modern, elegant utseende och simdamm är en del av en naturlig trädgård.

Poolen

Den traditionella poolen är tät, blå till färgen och innehåller klor för att hålla vattnet rent och bakteriefritt. Denna pool passar in i en traditionell trädgård. En pool har regelbundet underhåll och är praktiskt användbart endast under sommarmånaderna.

The swimming damm

En simning damm har ett naturligt utseende och är i harmoni med miljön. En simning damm är attraktiv i varje säsong och renas naturligt av filter och vattenväxter. Dessa filter är i en sluten, ytlig plats i simning damm. Här kan också planteras vattenväxter som utvinner ämnen från vattnet med sina rötter. Vattnet från dammen pumpas genom filterdelen, filtreras och kommer tillbaka ren i området simning.
Dammen kräver lite underhåll, men bör kontrolleras hårdheten på vattnet regelbundet och kan upprätthållas genom att tillsätta mineralpuder. Detta strider mot överdriven algtillväxt. För vintern växterna bör skäras ned. Avfallet måste tas bort.
En naturlig simdamm är en utmärkt plats för olika djur. Genom att plantera att plantera den ena sidan av dammen, djuren dra dit och håller badplatsen fria att simma. En simdamm är 6 till 8 timmars solljus per dag.

Den saltvattenspool

En saltvattenpool med hjälp av en anläggning-salt elektrolys av vattensystemet rent. Saltet löses i badvattnet, och medelst en elektrod och omvandlas till natriumklorid. Natrium binder till vatten och klor är ett desinfektionsmedel. Natrium och kloridform i poolen igen till salt. Klortabletter är därför inte längre nödvändigt och PH behöver knappast rättas. Stänk och spolning går lite salt förlorade. Detta är en pool av 25.000 liter En påse med 25 kg salt per säsong. Vattnet i en saltvattenspool har en gråaktig färg och en mjuk känsla.
Fördelarna med detta system är:
  • Det finns inga klortabletter behöver
  • Klor rök är låga
  • Det finns inga kemikalier behöver
  • Vattnet stannar längre klart
  • Det irriterar inte ögonen
  • Huden torkar inte ut
  • Underhållskostnaderna är låga

Simma spa

Simma spa är en kombination av en pool och jacuzzi. Simma spa finns i olika storlekar från 3,5 meter till 6 meter och är därför även lämplig för mindre trädgårdar. Simma spa kan användas för att koppla av genom hydromassage, men det kan också vara hela övningen genom att simma mot strömmen, rodd eller stretching.
Kraft jets säkerställa mot flöde och kan oftast riktas uppåt eller nedåt. Bakom motströms är ofta tre pumpar som kan vara skilda från varandra i och avstängd. Så du kan bestämma styrka och motströms som är rätt för dig. Temperaturen på vattnet kan regleras med hjälp av en display. En simtur spa kan byggas på bara en pool.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha