Shopping i Dubai

Dubai är en intressant och super deluxe semester. Dubai som semestermål erbjuder sand, sol, vacker ultramodern arkitektur, dadelpalmer och kokospalmer. Det finns blommande trädgårdar, gröna parker och bördig jordbruksmark. Dubai är en stor sheikhdom på 4000 kvadratmeter där många hotell är. Livlighet, lyx och modernitet, är Dubai ett mycket populärt semester och shopping är en riktig fest här. Du vet var du ska leta. Shopping i Dubai är attraktiva på grund av låga exporttullar och de sänkta momsavgifter. Som turist du ser dina ögon ut: genom överflödet av rosenvatten, rökelse, nötter och fikon få fullständig arabiska känsla vid det första steget du tar i basarerna. Trycket upprätthålls, måste undersökas och jämföras överallt. Handlare är inte påträngande och oftast villiga att plocka upp en tredjedel av priset. Du måste dock ta tid och betala kontant.

Dubai Shopping Festival

I Nederländerna du har flaggor veckor och prisa cirkus, men i Dubai har du också den årliga shopping och fynd feber. Dubai Shopping Festival hålls varje år på våren i stället. Det är en festlig ceremoni och visas också som en sådan av medlemmar i Maktoum familjen. Mer än 23.000 butiker ger rabatter upp till 30% under denna festival som varar fyra veckor. Man kan vinna priser som kan köras upp till flera miljoner euro, det finns bilar och vinna en massa guld. För barn, erbjuder denna festival många festligheter. Det finns visas extravaganta shower som anordnas av hotellen att konkurrera. Varje dag kan man njuta av bilen visar, modevisningar av arabiska och franska designers, konserter, idrottstävlingar, bungyjump, fallskärmshoppning, hästkapplöpning, kamel racing, billiga galamiddagar och mycket mer. Hotell under Dubai Shopping Festival ofta fördelaktiga erbjudanden och flygbolaget i Dubai statliga kilo bagage mycket mer utan extra kostnad. De nederländska flaggor veckor bleknar i ett ögonblick jämfört med all denna prakt.

Köpcentrum i Dubai

Västerländska butiker på högvarv. Dessa gallerior kan hittas i Abu Dhabi, Dubai och huvudstadsregionen runt Muscat. Ultimata shoppingparadis är Sharjah Souk. Arkitekturen bygger på den traditionella arabiska konstruktion och är utrustad med vindkraftverk och sval marmor. I Bur-Juman Centre i Dubai och Al-Harthy Complex nära Muscat hitta stål och glas arkitektur. Om du föredrar den typiska arabiska atmosfär sedan gå till Souk Mutrah. Här är pittoreska smala slingrande gator, där en hel del aktivitet och där exotiska aromer av råvaror är förtrollande och frodas.

Basarer för shopping

Du vet var du ska leta på basarerna i Dubai, det finns många arabiska sötsaker till salu. Tygerna är underbara och du kan köpa siden i olika färger. Dessa ämnen importeras från Asien. Det finns en mängd olika siden och bomull saris. I princip allt är till salu, i köpcentra du kan hitta kläder, väskor, skor, bälten av kända designers, japanska kameror, irländsk kristall, spel och elektronik, klockor från Cartier och Rolex. Dessa produkter är mycket populär bland turister från OSS specifikt Dubai detta besök eftersom detta lyxiga inköp nästan vara omöjligt i sitt eget land. Varje år de köper miljarder dollar av kläder, väskor och så vidare. Det finns också arabiska haute couture av hög kvalitet och ren bild för att se: det vill säga Arushi, den arabiska svaret på Chanel och Dior. Det finns festkläder och bröllopsklänningar tillverkade av Arushi, men också henna klänningar. Som satt mitt i slack, kan Amouage köpa. Detta är den dyraste parfym i världen, och används av arabiska prinsessor. I Amouage är ingredienser av högsta kvalitet, som kvalitet rökelse. I Europa är den dyraste parfym knappast till salu.
Du måste dock akta oss för falska eftersom det finns många imitationer av märkesprodukter och märkesvaror. Imitationer finns främst i Karama köpcentrum i Dubai. Men de kopierade så bra att Cartier- imitation Rolex klockor och nästan omöjlig att skilja från den äkta varan, samt påsar med Louis Vuitton.

Ancient Arabiska redskap

Ancient arabiska redskap såsom kaffe krukor beduins trä köks objekt, böjda dolkar, gamla mynt, gamla silversmycken är naturligtvis värt att bemachten, men du måste känna detta djupt i sina fickor. Billigare, de koloniala möbler, mattor, hantverk och mynt från Afrika, Indien, Filippinerna och Sri Lanka. Dessa kan hittas på första våningen i Souk i Sharjah.

Dubai är fullt av silver och guldsmycken

Silver
Jemen är huvudleverantör av silversmycken, vrist och ringar för händer, bälten, kedjor och amulett hållare Theresa Thaler som smälts ned. Maria Theresa Thaler var valutan i européerna på sjuttonhundratalet. På sjuttiotalet var det i Jemen fortfarande använder för att möta hemgiften i silver. Men när de användes senare som hemgift guld, fanns det en stor mängd silver på marknaden. Arabien verkligen producerar finaste silversmycken.
Guld
Förenade Arabemiraten importerat 300 ton guld, vilket innebär att priset ner betydligt. Guld kan ingenstans att köpa lika bra som i Dubai och i goudsoeks hitta massor av juvelerare. Den briljans av ädelmetall är rivaliserade endast av de enorma mängder guld klockor, halsband, ringar, armband och liknande. Men guldsmycken är inte i linje med europeiska smaker i de mindre butikerna, smycken i de större butikerna är mer i överensstämmelse med europeisk smak. Det finns en hel del Cartier och Bulgari. De goudsoeks du bättre "gå på kvällen: promenad runt butikerna genom de smala gatorna är som en saga promenad så att nätet är om du" har nått en tusen och en natt. "
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha