Shopping för valpen: köpa saker som din hund behov

Du har bestämt dig för att skaffa hund. Efter forskning har du hittat din dröm hund och du kan nästan plocka upp honom. Så nu är det dags att shoppa! För en korg eller en kudde, kanske en bänk. Hur som helst foder, ett mat- och drinkenbak, en krage med koppel och leksaker! I den här artikeln, är tips om vad du ska köpa för din valp hem.

Korg och / eller Cushion

Man kan välja en korg eller en kudde, men om materialet är lätt att rengöra. Platsen för korgen i ditt hem ska vara en plats där hunden är i vila, men samtidigt kan se utrymmet. Så han känner sig involverad med familjen.

Bänk

En låda är särskilt användbart om du har valt en valp. Så du kan använda lådan att potträning. Men särskilt om du inte kan hålla ett öga på din valp, är bänken mycket bekvämt. Så du kan lugnt lämna valpen ensam.

Livsmedel och vattenskål

Du kan för din hund bästa livsmedels- och dalar köpa in en standard, höjd facken kan du justera. Om du lägger upp dem på skulderhöjd av hunden, förhindrar den inre gobbling av livsmedel och därmed alla svälla.

Fält

Självklart har du klumpar, kex och ben för din hund behov. Beroende på ålder av din hund, kan du ibland köpa bättre valpfoder eller bara senior foder. Alltid köpa god kvalitet: dålig kost gör för en dålig päls och massor av lös avföring.

Krage och bälte

Om du har valt en valp, bör du vara medveten om att han kommer att behöva vänja sig vid en krage runt halsen och det faktum att han måste gå i koppel. Om han mycket kommer att växa, bör du välja en justerbar krage.

Namn Penning

Bifoga ett namn token bär ditt mobiltelefonnummer på kragen på din hund. Om du förlorar honom, då människor kan kontakta dig. Om din hund inte är mikrochip av sin uppfödare, kan du få det gjort hos veterinären. Chipet placeras under huden, och deras antal är kopplad till ditt namn och adress. Om din hund utan en medalj som finns, kan en veterinär eller skydd hitta dina data.

Leksaker

Gör inga misstag, vill spela varje hund. En valp kommer att spela mer än en äldre hund, men de vill spela. Tänk på bollar, rep och andra leksaker från djuraffären. En valp har ett särskilt behov av leksaker som han kan tugga när du ändrar hans tänder.

Skötsel

Ja, behöver även din hund hygienprodukter. Tänk på hund schampo, borste, kam, hund tandborste och hund tandkräm. Du behöver också en fästing pincett, anti-loppor och worming medel.
För att söka hundar i Nederländerna: djurhem
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha